2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Insallah kesilir en kisa zamanda. Yoksa tad da vermez zaten, insan bi gergin oluyor

Heee olabilir bende acaba tibbi bi durum mu dedim. O kismi hic dusunemedim

Amannn cocuk yapmak icin 1 senedir 2 gunde bir adamla sirnasiyoruz yok yumurtlamasaydi yok takvimiydi diye diye geldik bu gunlere. ultrason vajinal olsa ne olmasa ne
Hahaha yoksa adam her akşam haşır neşir şekerim doktor bayan ben çekindim

Kız vajinal olunca doktor da bayan eşimi kabul etmez ki

Kiz benimkide kadin. Gecen hafta kese gorunurken vajinal bakti. Cagriyor esimi babasi kos gel bak senin bulgur burda diyor esimcekindi bi gelmeyr gel gel acik bisey yok orttuk biz onu diyo bisey olmaz yani bence. Tabi doktora gorede degisir bilemedim :))

Bizde örtüyor da kadın yaşlı gecen ay pko için alttan baktı eşime siz cıkın biz alttan bakalım demişti :)
Yani bildigimden ötürü
Ay ne güzel ne samimi doktormuş o ögle bize düşmez böyle tatlı doktorlar

Evet doktorum cok cana yakin. Bakalim insallah sorunsuz gecer butun hamilelikte iliskimiz doktorcugumla :) .

Heee olabilir bende acaba tibbi bi durum mu dedim. O kismi hic dusunemedim

Amannn cocuk yapmak icin 1 senedir 2 gunde bir adamla sirnasiyoruz yok yumurtlamasaydi yok takvimiydi diye diye geldik bu gunlere. ultrason vajinal olsa ne olmasa ne

Bebim bi arkadasim vajinal oldugunda esini istemiyordu esini, hosuna gitmiyormus pozisyon o yuzden de bende ondan yola cikmistim ama yanlismis

Benimde ilk gebelikte doktorum bayandi ama almisti esimi yanima. ama simdiki doktorum da acikcasi pek alacak gibi degil ama bakocaz artik
Benim kadın yaşlı gecen ay pko için bakarken eşime alttan muayne edicez siz cıkabilirmisiniz dedi sanki adam benimkini hiç görmedi ondan cekindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…