- 10 Ocak 2014
- 884
- 557
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.721
Slm kizlar
Pazartesi gunden beri lekelenmem devam ediyordu bugun dr a gittim progestan basladik. İnşallah kesilir artik
Benim adet tarihime gore 7+1 ama dr 5+6 dedi. Kalp atışını duyamadik malesef haftaya tekrar gidecegim. Haftaya da yolculuk var yola cikmadam duysaydik ne iyi olacakti:)
Belki vajinal olunca esini yanina almak istememistir :)
Kız vajinal olunca doktor da bayan eşimi kabul etmez kiVajinal olunca duyamiyor mu ki
Yok canım bayan doktor vajinal muaynede almaz diye düşündüm olsun carşamba karından duyarız bizde sağlıklı gelişiyor ya şükürBelki vajinal olunca esini yanina almak istememistir :)
Hahaha yoksa adam her akşam haşır neşir şekerimHeee olabilir bende acaba tibbi bi durum mu dedim. O kismi hic dusunemedim
Amannn cocuk yapmak icin 1 senedir 2 gunde bir adamla sirnasiyoruz yok yumurtlamasaydi yok takvimiydi diye diye geldik bu gunlere. ultrason vajinal olsa ne olmasa ne
Kız vajinal olunca doktor da bayan eşimi kabul etmez ki
Bizde örtüyor da kadın yaşlı gecen ay pko için alttan baktı eşime siz cıkın biz alttan bakalım demişti :)Kiz benimkide kadin. Gecen hafta kese gorunurken vajinal bakti. Cagriyor esimi babasi kos gel bak senin bulgur burda diyoresimcekindi bi gelmeyr gel gel acik bisey yok orttuk biz onu diyo bisey olmaz yani bence. Tabi doktora gorede degisir bilemedim :))
Evet doktorum cok cana yakin. Bakalim insallah sorunsuz gecer butun hamilelikte iliskimiz doktorcugumla :) .Bizde örtüyor da kadın yaşlı gecen ay pko için alttan baktı eşime siz cıkın biz alttan bakalım demişti :)
Yani bildigimden ötürü
Ay ne güzel ne samimi doktormuş o ögle bize düşmez böyle tatlı doktorlar
İnş canım çrşamba olmaz şimdi bana senin bir sonraki randevu ne zaman :)Evet doktorum cok cana yakin. Bakalim insallah sorunsuz gecer butun hamilelikte iliskimiz doktorcugumla :) .
Heee olabilir bende acaba tibbi bi durum mu dedim. O kismi hic dusunemedim
Amannn cocuk yapmak icin 1 senedir 2 gunde bir adamla sirnasiyoruz yok yumurtlamasaydi yok takvimiydi diye diye geldik bu gunlere. ultrason vajinal olsa ne olmasa ne
Yok canım bayan doktor vajinal muaynede almaz diye düşündüm olsun carşamba karından duyarız bizde sağlıklı gelişiyor ya şükür
Benim kadın yaşlı gecen ay pko için bakarken eşime alttan muayne edicez siz cıkabilirmisiniz dedi sanki adam benimkini hiç görmedi ondan cekindimBenimde ilk gebelikte doktorum bayandi ama almisti esimi yanima. ama simdiki doktorum da acikcasi pek alacak gibi degil ama bakocaz artik
Benim kadın yaşlı gecen ay pko için bakarken eşime alttan muayne edicez siz cıkabilirmisiniz dedi sanki adam benimkini hiç görmedi ondan cekindim
Şimdilik bu doktora gidelim kalp atışı duyulana kadar sonrası daha iyi bir doktora cıkarım canımGercekten amadeseydin keske senden cok gordu diye tooobeeee toobeee
Haftaya cuma safak kaldi 7İnş canım çrşamba olmaz şimdi bana senin bir sonraki randevu ne zaman :)
Safak sayıyoruz :) kaldı 5Haftaya cuma safak kaldi 7
Senin safak daha guzelmis :))Safak sayıyoruz :) kaldı 5
Perşembe düğünümüz var o yüzden çarşamba akşamı gidicez eşim gündüz çalışıcak akşam 5 ten sonra da düğüne gidicez kaynımın doktora gidemeyiz 1 gün öne alsakta duyarız inş kalp atışını bebegimin :)Senin safak daha guzelmis :))
Insallah duyarsin canim :)) hadi bakalim sira sira asiyoruz eşikleri :))Perşembe düğünümüz var o yüzden çarşamba akşamı gidicez eşim gündüz çalışıcak akşam 5 ten sonra da düğüne gidicez kaynımın doktora gidemeyiz 1 gün öne alsakta duyarız inş kalp atışını bebegimin :)