- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.741
günaydınnnn kızlar,bende ikinci bebeğimi bekliyorum nasipse.oğlum 2014 ocak doğumlu.herkese sevgiler
günaydın hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnnn kızlar,bende ikinci bebeğimi bekliyorum nasipse.oğlum 2014 ocak doğumlu.herkese sevgiler
Nasıl yani bi resim atarmısınızkızlar günaydınn oğlumun ilk ultrason görüntüsünü buldum, gerçekten bir tarafı sivri gibi, yuvarlak değil vallahi bu kese işi doğru olabilir, bakalım tutacak mı
Kızlar günaydın, biz haftaya cumartesi tatil ve gezi icin Saraybosnaya gidiyoruz. Önceden ayarlanmıştı ama biraz tedirginim. 13 aylık oğlum var bide. Çok mu yorulurum nasıl gećer ya da bunlari düsünmeyip gezmeyimi düsüneyim. Yarın kese için gideceğiz ama kalp atısı artık tatil dönüsüne kalacak.
Nasıl yani bi resim atarmısınız
gunaydın aynı haftadayız :) 4+4 üz.allahım saglıkla hayırla ömürle kucagımıza almayı nasip etsin inşalah.biz 23 unde kese ıcın gıdıcez.ama sonrasında 15 temmuza kadar doktorumuz ızınlıymıs kalp atısı ıcın okadar beklemem sanırım baska doktora gıderım bıkerelık.sonucta doktorun ıznı bıtene bız 9 haftalık olucaz nasipseKızlar günaydın benle aynı haftada olanlar el kaldırsın ben 4+5 im.Pzt gittik kesecikleri gördük bu pzts tekrar çağırdı bakalım gidecez.
Eki Görüntüle 2009314
Kizlar keseye gore cinsiyet tahminini ilk defa duydum ben:) ince uzun mu bu sizce. Kiziminkine baktim simdi okuyunca. yuvarlakmis gercekten:))
Eşim yardımcı olur sağolsun. Ki oğlum eşim varken asla bana gelmez. Bakal neler olacak:) bu arada benim oğlumun keseside ince uzun.canım daha önce ayarlandığı için iptal edilmez bence, eşin yardımcı olursa bence sıkıntı yaşamazsın, oğlunu babasına emanet edip dinlene dinlene gezersin. bir daha 2 çocuk ile uzun bir süre tatil hayal olur
Aaa evet sivri gerçekten de ama sivri olduğu erkek olduğu anlamına gelmiyor. Bak bu da benim ikizlerimB Berazberaz aynı bu şekilde benim de oğlumun kesesi
Amin canımgunaydın aynı haftadayız :) 4+4 üz.allahım saglıkla hayırla ömürle kucagımıza almayı nasip etsin inşalah.biz 23 unde kese ıcın gıdıcez.ama sonrasında 15 temmuza kadar doktorumuz ızınlıymıs kalp atısı ıcın okadar beklemem sanırım baska doktora gıderım bıkerelık.sonucta doktorun ıznı bıtene bız 9 haftalık olucaz nasipse
Eşim yardımcı olur sağolsun. Ki oğlum eşim varken asla bana gelmez. Bakal neler olacak:) bu arada benim oğlumun keseside ince uzun.
Günaydın kızlar bugün uykumu aldım sabahın köründe uyanıyordum hergün.
Sizler nasılsınız keyifler yerindemi
Aaa evet sivri gerçekten de ama sivri olduğu erkek olduğu anlamına gelmiyor. Bak bu da benim ikizlerim
Ne güzel bebiş kendini belli ediyor benim daha başlamadı bulantılargünaydın canım ben de erkenden uyandım, midem bulanıyor başladı sabah bulantıları
başlamasın arkadaşım ne etcen ben dua ediyorum kızımdakı gibi olmasınnn...Ne güzel bebiş kendini belli ediyor benim daha başlamadı bulantılar
İsteseydın cnm unutuyor bazen ben istiyorum hemen hadi hayırlı olsun saglıkla gelsin minnoş
Biz henuz sadece kayinvalidemlere soyledik :)))) Ben 3 ay once bir dusuk yaptim kayinvalidem benden cok uzukup aglamisti oyuzden o sevinsin diye soyledik :)
evet canım ve o şekilde kullandım bugun testlerimi alıp doktora gittim şükür bişey çıkmadı ama malesef şuan yatıyorum lekelenmem var iğne oldum sabh şuan bişi yok şükür olmazda inşallah kesemin o tarafta kanama alanım vardı bakalım hayırlısı
Napalım 1 ay daha idare edicem artık :)