2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar çevrenize ne zaman söyleyeceksiniz..
benimki daha 5 haftalık, kimseye söylemek istemiyorum ama dün hemen iş yerinde x-ray'den geçmedim diye sormuşlar arkamdan hamile mi diye..
bir de iş arkadaşlarım yanımda sigara içiyor püfür püfür, normalde sigara kullanmadığım halde bir şey demiyorum, şimdi tepki de gösteremiyorum o yüzden..
X-ray cihazının kanıtlanmış bir zararı yok gebelikte. Ben kalp atısını bekliyorum. Duyunca söyleyecegim. Yaklasık 8 haftalık olacak o zamana.

X-ray cihazının kanıtlanmış bir zararı yok gebelikte. Ben kalp atısını bekliyorum. Duyunca söyleyecegim. Yaklasık 8 haftalık olacak o zamana.
evet ben de araştırdım baya yabancı sitelerde de, kanıtlanmış bir zararı yok diyorlar ama bütün hamileler pıtır pıtır yandan geçerken benim neyim eksik diye düşünmeye başladım :)
ben de öyle yapayım diyorum, zaten çok zayıfım, hemen belli olacak gibime geliyor

Bu da benden gelsin o zaman :KK70:
SmartSelectImage_2017-06-16-11-30-05.png

Günaydın arkadaşlar,
Bizde sabah doktorumuza gittik ve şükür miniğimizi gördük. 0,71 cm dedi doktorumuz ve kafası vucudu komple göründü. Hatta kalp atışlarını da izledik. Burdaki doktorlar kalp atışını sesli dinletmiyorlar bebege zararlı diye ama görüntüsünü net gördüm kalbi pıt pıt atıyodu minişimizin. Allah herkese sağ salim yavrusuna kavuşmak nasip etsin inşallah.

Çok özeniyorum tamam biliyorum Emin'im kötü birşeydir ama normal hamile gibi olmak istiyorum midem bulandığında tuvalete kaçmak istiyorum Artık ya :KK70:özeniyorum yani ne yapim :KK70:
Ilk hamilelikte oyle oluyor. Insan ozeniyor. Ben de okulda hep hamile oldugum anlasilsin diye mide bulantim olsun isterdim :) dogum yaptigimda komsum bana sen hamile miydin diye sordu :) (oraya yeni tasinmistik ama gobegim cok kucukmus sanirim)

Ilk hamilelikte oyle oluyor. Insan ozeniyor. Ben de okulda hep hamile oldugum anlasilsin diye mide bulantim olsun isterdim :) dogum yaptigimda komsum bana sen hamile miydin diye sordu :) (oraya yeni tasinmistik ama gobegim cok kucukmus sanirim)
Benim ilk gebeliğim ama ikinci hamile kalışım ilki düşüktü onda da yoktu bulantı

Benim hamileliğimi eşim kendi ailem ve bir kaç arkadaş biliyor :) Akrabalar kaynanalar bilmiyor daha Arefe günü kaynanalara gidicez Konya ya o zaman söylicem zaten kontrolüme gitmeden 1-2 gün önce kalp atışını duyar giderim inşallah :))

X