2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Slm kizlar
Pazartesi gunden beri lekelenmem devam ediyordu bugun dr a gittim progestan basladik. İnşallah kesilir artik

Benim adet tarihime gore 7+1 ama dr 5+6 dedi. Kalp atışını duyamadik malesef haftaya tekrar gidecegim. Haftaya da yolculuk var yola cikmadam duysaydik ne iyi olacakti:)

Insallah kesilir en kisa zamanda. Yoksa tad da vermez zaten, insan bi gergin oluyor

Heee olabilir bende acaba tibbi bi durum mu dedim. O kismi hic dusunemedim :KK70:

Amannn cocuk yapmak icin 1 senedir 2 gunde bir adamla sirnasiyoruz yok yumurtlamasaydi yok takvimiydi diye diye geldik bu gunlere. ultrason vajinal olsa ne olmasa ne :KK70:
Hahaha yoksa adam her akşam haşır neşir şekerim :KK70: doktor bayan ben çekindim :KK66:

Kız vajinal olunca doktor da bayan eşimi kabul etmez ki :KK70:

Kiz benimkide kadin. Gecen hafta kese gorunurken vajinal bakti. Cagriyor esimi babasi kos gel bak senin bulgur burda diyor :KK70: esimcekindi bi gelmeyr gel gel acik bisey yok orttuk biz onu diyo :KK70: bisey olmaz yani bence. Tabi doktora gorede degisir bilemedim :))

Kiz benimkide kadin. Gecen hafta kese gorunurken vajinal bakti. Cagriyor esimi babasi kos gel bak senin bulgur burda diyor :KK70: esimcekindi bi gelmeyr gel gel acik bisey yok orttuk biz onu diyo :KK70: bisey olmaz yani bence. Tabi doktora gorede degisir bilemedim :))
Bizde örtüyor da kadın yaşlı gecen ay pko için alttan baktı eşime siz cıkın biz alttan bakalım demişti :)
Yani bildigimden ötürü
Ay ne güzel ne samimi doktormuş o ögle bize düşmez böyle tatlı doktorlar :KK70:

Bizde örtüyor da kadın yaşlı gecen ay pko için alttan baktı eşime siz cıkın biz alttan bakalım demişti :)
Yani bildigimden ötürü
Ay ne güzel ne samimi doktormuş o ögle bize düşmez böyle tatlı doktorlar :KK70:
Evet doktorum cok cana yakin. Bakalim insallah sorunsuz gecer butun hamilelikte iliskimiz doktorcugumla :) .

Heee olabilir bende acaba tibbi bi durum mu dedim. O kismi hic dusunemedim :KK70:

Amannn cocuk yapmak icin 1 senedir 2 gunde bir adamla sirnasiyoruz yok yumurtlamasaydi yok takvimiydi diye diye geldik bu gunlere. ultrason vajinal olsa ne olmasa ne :KK70:

Bebim bi arkadasim vajinal oldugunda esini istemiyordu esini, hosuna gitmiyormus pozisyon o yuzden de bende ondan yola cikmistim ama yanlismis :KK70:

Benimde ilk gebelikte doktorum bayandi ama almisti esimi yanima. ama simdiki doktorum da acikcasi pek alacak gibi degil ama bakocaz artik :KK70:
Benim kadın yaşlı gecen ay pko için bakarken eşime alttan muayne edicez siz cıkabilirmisiniz dedi sanki adam benimkini hiç görmedi ondan cekindim

X