-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.681
Amin canım işte hemen hormanlara kapılıyoruz panikliyoruz zaafımız işte :))Boşuna üzüldün bak, gözün aydın. Allah hepimizi tüm pis enfeksiyonlardan korusun :)
Aynı benim oğlumda solda ince uzundu. Bu sefer göremedim daha ama ctesi bakalım ne cıkacak
Ilkinde kız çok istedim yalan deģil ama simdi oğlum olunca farketmez arkadas olurlar hem yaşları yakın diyorum erkek ya da kız demiyorum.
Kiz benim.kese bildigin kareHiçbir dayanağı yok ilkinde pek merak ediyordum kızmı erkekmi ne var ne yoksa arastırmıstım. Şimdi oglum var hiç merak etmiyorum. Erkek ya da kız farketmiyor nedense. Ilkinde cok heyecan yapmıştim
Hepberaber daha guzel gunler gorecegiz insallah :)Valla bende bile
Valla benim bile gözlerim doldu, hatta aktı yaşlar :) zaten duygusalımdır, bi de hormonlarla her saniye ağlama modundayım :)
Çok güzel ve unutulmaz olmuş canım, hep güzel haberler olsun inşallah :)
evet canım ve o şekilde kullandım bugun testlerimi alıp doktora gittim şükür bişey çıkmadı ama malesef şuan yatıyorum lekelenmem var iğne oldum sabh şuan bişi yok şükür olmazda inşallah kesemin o tarafta kanama alanım vardı bakalım hayırlısı
Progestan esksikligi kanamaya dusuge yol acabilir canim kullan doktor verdiyse. Bende progestan sorunu olmadigi halde günde iki kere içiyorum daha önce düşük yaptigim için tedbir amacli
Kizlar iyi aksamlae. Beta hcg 1520 oldu progestan 12 lerde doktor sinirda dedi keseyi goremedi. Progestan ilaci verdi sizce kullansam mi ..
Ben ozel bir bardak yaptirdim. Fincan. Dibinde birtanem baba oluyorsun yaziyordu. Burada bir kafetaryaya gittik. Dedim ben bir lavaboya gidecegim. Hemen ayarladim orda calisanlari. Dedimki esimin cayini bu kupa ile getirin.getirincede bugunun sansli musterisiniz dibinde size bir hediyemiz yaziuor diyin. Neyse hemen getirdiler cayi. Bugunun bilmem kacinci musterisisiniz size bi hediyemiz var diye verdiler. Tabi benimki meraktan fondip yapti cayi kaynak kaynak
Sonra dibinde ki yaziyi gordu. Kala kaldo oyle bi sapsal halde.Gercekten mi dedi. Gozleri doldu. Sarildik sonra hemen arabaya gidelim dedi utandi herkesin ortasinda aglamaya. Arabada sarildik agladik :)) yine gozlerim doldu anlatirken yahu
Hepimiz hepimiz
Bu teoriye göre benim oğlum geliyor olmalı :)
Hiçbir dayanağı yok ilkinde pek merak ediyordum kızmı erkekmi ne var ne yoksa arastırmıstım. Şimdi oglum var hiç merak etmiyorum. Erkek ya da kız farketmiyor nedense. Ilkinde cok heyecan yapmıştim
Bencede kullan.Bende progestan kullanıyorum, benimkide dusukmus. Açıkçası bende korkuyorum daha 4 gün oldu öğreneli ve iki gündür progestan kullanıyorum.Kizlar iyi aksamlae. Beta hcg 1520 oldu progestan 12 lerde doktor sinirda dedi keseyi goremedi. Progestan ilaci verdi sizce kullansam mi ..
Ozelliklemi baksin istediniz buna. Bende o degere bakilmamis hic inceledim tahlilleri.Bencede kullan.Bende progestan kullanıyorum, benimkide dusukmus. Açıkçası bende korkuyorum daha 4 gün oldu öğreneli ve iki gündür progestan kullanıyorum.
Kan vermiştim gebelki varmı diye ordan herhalde hormonlara bakıldı ve düşük olduğunu gördüler canım. Yani özellikle baktırmadim.. yani kendiliginden söyledi doktor.Ozelliklemi baksin istediniz buna. Bende o degere bakilmamis hic inceledim tahlilleri.
Hayırlı olsun çok sevindim.kızlar selam, keselerini gören ve kalp atışlarını duyan arkadaşlarım hayırlı olsunyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ben doktordan geliyorum, kendi doktorum hiç bir sorun yok kesenin şekli harika ve tam rahimin ortasında süper bir yerde dedi, progestan içmene gerek yok dediçok şükür içim rahat etti, adet tarihime göre 1 hafta ileri de görünüyor, benim de kese yusyuvarlak inş kız olur gerçi sağlıklı olsun da gerisi boş, çok şükür rahatladım yaaa çok üzülmüştüm
Gözünaydın hayırlısı bakalım tutacak mı teori:)kızlar selam, keselerini gören ve kalp atışlarını duyan arkadaşlarım hayırlı olsunyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ben doktordan geliyorum, kendi doktorum hiç bir sorun yok kesenin şekli harika ve tam rahimin ortasında süper bir yerde dedi, progestan içmene gerek yok dediçok şükür içim rahat etti, adet tarihime göre 1 hafta ileri de görünüyor, benim de kese yusyuvarlak inş kız olur gerçi sağlıklı olsun da gerisi boş, çok şükür rahatladım yaaa çok üzülmüştüm
Anladim. Sorayim bakayim bana niye bakmammislarKan vermiştim gebelki varmı diye ordan herhalde hormonlara bakıldı ve düşük olduğunu gördüler canım. Yani özellikle baktırmadim.. yani kendiliginden söyledi doktor.
kızlar selam, keselerini gören ve kalp atışlarını duyan arkadaşlarım hayırlı olsunyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz