2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Slm kizlar
Pazartesi gunden beri lekelenmem devam ediyordu bugun dr a gittim progestan basladik. İnşallah kesilir artik

Benim adet tarihime gore 7+1 ama dr 5+6 dedi. Kalp atışını duyamadik malesef haftaya tekrar gidecegim. Haftaya da yolculuk var yola cikmadam duysaydik ne iyi olacakti:)
Canim eger kanaman varsa ve yol uzun yolsa once bir doktoruna danis yola cikip cikamayacagini.

Bencede kullanmalisin. Ben doktor bana kullanman lazim dedigi halde kullanmadim, dusuk yasadim.
Simdi doktor demedigi halde tedbir amacli iciyorum.

Lulicik, ben gunde bir tane aliyorum ama sana doktor mu iki tane dedi?
Evet canim 100 mg sabah aksam al dedi 200 mg liklardan genelde günde bir tane iciliyor

20170615_203918.jpg
Kizlar keseye gore cinsiyet tahminini ilk defa duydum ben:) ince uzun mu bu sizce. Kiziminkine baktim simdi okuyunca. yuvarlakmis gercekten:))

Arkadaşlar az önce kan tahlili sonucumu aldım. 4 günlük adet gecikmesinde sonuç 248.53 çıktı sizce iyi mi ? 2 gün sonra tekrar yaptıracağım..

Slm kızzlar kesesini görenlere de kalp atısını duyanlarada hayırlı olsun Rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Bende dün gördüm kesemizi minicik henüz dedi dr.
Gec döllenme oldugu için tam haftam belli değil 4-5 hafta dedi
15 gğn sonra kalp atıslarını duymak için gidicez inş kasık ve belde agrılarım oluyo normal mi
Rabbim korusun yavrularımızı
Bende kasik agrisi vardi ama gecti biraz sukur. Ancak bel agrisi mahvediyor beni, oglum var 21 aylik, o da yoruyor biraz tabi

Arkadaşlar az önce kan tahlili sonucumu aldım. 4 günlük adet gecikmesinde sonuç 248.53 çıktı sizce iyi mi ? 2 gün sonra tekrar yaptıracağım..
Canim degerin güzel önemli olan degerin az ya da cok cikmasi degil duzenli artmasi. Iki gün sonra 500 ün üzerindeyse her şey yolunda demektir hakkinda hayirlisi insallah canim

kızlar gitti karın ultrasonuyla 6 hafta 3 günlügüz doktor son adet tarihinle uyumlu olsa 4.5 haftalık olurdu dedi sen erken yumurtlamışsın dedi haftaya kalp atışı için gidicem bebek net görünmedi kordonu göründü :)

Eklentiler

• IMG_1868.JPG
    IMG_1868.JPG
    34,9 KB · Görüntüleme: 61
Slm kizlar
Pazartesi gunden beri lekelenmem devam ediyordu bugun dr a gittim progestan basladik. İnşallah kesilir artik

Benim adet tarihime gore 7+1 ama dr 5+6 dedi. Kalp atışını duyamadik malesef haftaya tekrar gidecegim. Haftaya da yolculuk var yola cikmadam duysaydik ne iyi olacakti:)

Selam, geç döllenmedir büyük ihtimalle. Progestan lekeleri de keser, biraz da dinlenirsen sorun olmaz. Evet hepimiz kalpleri duyarsak bayram gelecek evlerimize :)

kızlar gitti karın ultrasonuyla 6 hafta 3 günlügüz doktor son adet tarihinle uyumlu olsa 4.5 haftalık olurdu dedi sen erken yumurtlamışsın dedi haftaya kalp atışı için gidicem bebek net görünmedi kordonu göründü :)

Vajinal baksa görünürmüş canım, benim doktorum şu an sadece vajinal bakıyor. Neyse sonuçta geçen haftaya göre gelişmiş, önemli olan da bu.

Bu arada kese şekli teoremine göre sana ikinci kız geliyor :)

Vajinal baksa görünürmüş canım, benim doktorum şu an sadece vajinal bakıyor. Neyse sonuçta geçen haftaya göre gelişmiş, önemli olan da bu.

Bu arada kese şekli teoremine göre sana ikinci kız geliyor :)
Bende ögle düşündüm vjinal baktırsaydım keşke dedim neyse çarşamba akşamı hem bebegi hem kalbini net duyarım kızımda 6+6 da kalbini duymuştuk.
Cok şükür gelişiyor önemli olan bu dedigin gibi
Olsun kız erkek farketmez saglıklı olsunda

Bende ögle düşündüm vjinal baktırsaydım keşke dedim neyse çarşamba akşamı hem bebegi hem kalbini net duyarım kızımda 6+6 da kalbini duymuştuk.
Cok şükür gelişiyor önemli olan bu dedigin gibi
Olsun kız erkek farketmez saglıklı olsunda

Boşver canım iyi olsunlar da bir hafta sonra görelim.

kızlar selam, keselerini gören ve kalp atışlarını duyan arkadaşlarım hayırlı olsun :dua::nazar::nazar: yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :KK15:

ben doktordan geliyorum, kendi doktorum hiç bir sorun yok kesenin şekli harika ve tam rahimin ortasında süper bir yerde dedi, progestan içmene gerek yok dedi :halay: çok şükür içim rahat etti, adet tarihime göre 1 hafta ileri de görünüyor, benim de kese yusyuvarlak inş kız olur :dua: gerçi sağlıklı olsun da gerisi boş, çok şükür rahatladım yaaa çok üzülmüştüm :halay::halay:

Ohhh masallaaahh :) ya keske bi liste yapsak tahminlerle gercekler :)))))

X