- 31 Ekim 2012
- 814
- 1.278
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.621
Canim oncelikle hayırlı olsun
Degerin cok yüksek eger adetin yeni gectiyse buyuk ihtimal çoğul gebelik vardir sende
Allah korusun, oyle seyler akla getirme. Cok aukur iyi bir doktor biliyormussun, insallah o guzel ilgilenir.akşamdan beri çok moralim bozuldu, yerle bir etti psikolojimioğlumda gittiğim doktoruma gideceğim yarın, eşimde dedi düşeceği yoksa da sen böyle üzüldüğün için düşecek dedi
Verir canım, benim öncesinde de kalp atışından sonra vermişti.
smear aldı benden birde kan tahlilleri istedi ilk kızımıda aynı doktorda doğum yaptığım için bütün hepsini istemeyeceğim çünkü bazı değerler sabit cıkar değişmez ekranımda var yanlızca değişken olanlara bakalım dedi 3 tüp kan verdim cnm
Şuan tam kaç haftalık seninki cnm ben bugün 5+3 oldumBu akşam doktoruma sorucam bakalım ne diycek
Doktora gidince söyliyecek canım bana haftasını haftaya söyliyim dedi erken döllenme yaŞuan tam kaç haftalık seninki cnm ben bugün 5+3 oldum
Bana verdi cnm nokta gibi birşey kaç haftayla uyumlu kesen adetinle aynı mıŞimdi çıktım. Doktor minik bir gebelik keseciği var dedi. Bir sürü tahlil verdi yarın sabah yaptırcam. Ultrason fotoğrafı verir sandım dizilerde ki gibi ama vermedi.
İsteseydın cnm unutuyor bazen ben istiyorum hemen hadi hayırlı olsun saglıkla gelsin minnoşŞimdi çıktım. Doktor minik bir gebelik keseciği var dedi. Bir sürü tahlil verdi yarın sabah yaptırcam. Ultrason fotoğrafı verir sandım dizilerde ki gibi ama vermedi.
İsteseydın cnm unutuyor bazen ben istiyorum hemen hadi hayırlı olsun saglıkla gelsin minnoşŞimdi çıktım. Doktor minik bir gebelik keseciği var dedi. Bir sürü tahlil verdi yarın sabah yaptırcam. Ultrason fotoğrafı verir sandım dizilerde ki gibi ama vermedi.
Benimkide adete göre 5+3 doktora göre 4+5 başka doktora gittim ona görede 6+0Doktora gidince söyliyecek canım bana haftasını haftaya söyliyim dedi erken döllenme ya
Benimde adete göre 4+6 da doktor onu baz alma dedi cunku bugün 34.günümBenimkide adete göre 5+3 doktora göre 4+5 başka doktora gittim ona görede 6+0
Evet erken döllenme olmuş olabilir cnmBenimde adete göre 4+6 da doktor onu baz alma dedi cunku bugün 34.günüm
4 gün geçmiş oluyor regl ama ben gecen hafta kese gördüm :)
Ondan muhallakta kaldı haftası için
Evet erken döllenme olmuş olabilir cnm
Evet erken döllenme olmuş olabilir cnm
Hayırlısı olsun cnm belki kalp arışınıda duyarsınbu akşam haftam belli olucak bakalım ona göre bekliycem dogumuda
Ay inşallah canım vallahi süper olur duyarsam :) bu akşam belli olucak saatler geçmiyor ki :)Hayırlısı olsun cnm belki kalp arışınıda duyarsın
ay benimde evde 1 kızım var onuda geçen ay çiftleştirmiştik. Analı kızlı gebeyiz şimdi :) gerçi o önümüzdeki ay doğuracak :)Allah allah cok enteresan bana sade 8 9 ay arasi yasakliycaz dedi doguma yakin yine serbest olacak dogumu kolaylastirsinn diye
Enteresanmis o da :)
Bende kan ve idrar testi yaptirdim
Her hastaliga bagisikliligim var cok sukur :) ozellikle toxoplazma cok onemliydi benim icin. Evde iki kedi var cunku. Gerci ben gebelik oncesi kontrole gittigimdede yapmisti ayni testleri :)
Bendekilerin ikiside erkek :) bakalim bebege nasil alisacaklar cok merak ediyorum :)ay benimde evde 1 kızım var onuda geçen ay çiftleştirmiştik. Analı kızlı gebeyiz şimdi :) gerçi o önümüzdeki ay doğuracak :)