- 5 Aralık 2009
- 183
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.641
Selam annelerrr kalp atisini duyduk 6+6 da cok kucuk minnacikti balim darisi duymayanlarin basina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozun aydin canim darisi basimiza :) ses kaydi alsaydin :))Selam annelerrr kalp atisini duyduk 6+6 da cok kucuk minnacikti balim darisi duymayanlarin basina
Kızlar ailelerinize söylediniz mi
Gözünaydın darısı bize cnmSelam annelerrr kalp atisini duyduk 6+6 da cok kucuk minnacikti balim darisi duymayanlarin basina
ay benimde evde 1 kızım var onuda geçen ay çiftleştirmiştik. Analı kızlı gebeyiz şimdi :) gerçi o önümüzdeki ay doğuracak :)
Selam annelerrr kalp atisini duyduk 6+6 da cok kucuk minnacikti balim darisi duymayanlarin basina
Biz esimle karat4 aldik ilk 3 ay kimseye soylememek uzerine. Sonra teste 2 cizgiyi görür gormez 7 sulalem duyduKızlar ailelerinize söylediniz mi
Biz esimle karat4 aldik ilk 3 ay kimseye soylememek uzerine. Sonra teste 2 cizgiyi görür gormez 7 sulalem duydu
Zaten esime soylemek icin yaklasik 14 saat bekledim. Catladim o ara catladimHahahaha:) karar süper uygulanmış. Ya insan herkese söylemek istiyor gerçekten :)
Kızlar ailelerinize söylediniz mi
Gözünüz aydın darısı başımıza artık :)Selam annelerrr kalp atisini duyduk 6+6 da cok kucuk minnacikti balim darisi duymayanlarin basina
Aaa neden vermedi ki keşke isteseydin veriyorlar normalde. hayırlı ugurlu sağlıklı olsun inşallahŞimdi çıktım. Doktor minik bir gebelik keseciği var dedi. Bir sürü tahlil verdi yarın sabah yaptırcam. Ultrason fotoğrafı verir sandım dizilerde ki gibi ama vermedi.
evet canım ve o şekilde kullandım bugun testlerimi alıp doktora gittim şükür bişey çıkmadı ama malesef şuan yatıyorum lekelenmem var iğne oldum sabh şuan bişi yok şükür olmazda inşallah kesemin o tarafta kanama alanım vardı bakalım hayırlısıO ilac cok saglam bir ilac benim 2 ay gecmeyen enfeksiyonu 1 gecede gecirdi. Ama bazen doktorlar dogru kullanimini anlatmiyor. Onu icmeden idrara cikamab lazim. Sonra icince en az 8 saat idrara çıkmayacaksın. Anlattilar mi sanada bu sekilde..
Gözün aydın darısı bize inşallahSelam annelerrr kalp atisini duyduk 6+6 da cok kucuk minnacikti balim darisi duymayanlarin basina
Zaten esime soylemek icin yaklasik 14 saat bekledim. Catladim o ara catladim
Benim de şiddetli özellikle sol tarafta bel ağrım var sol kasığımda kendini sık sık hatırlatıyoSlm kızzlar kesesini görenlere de kalp atısını duyanlarada hayırlı olsun Rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Bende dün gördüm kesemizi minicik henüz dedi dr.
Gec döllenme oldugu için tam haftam belli değil 4-5 hafta dedi
15 gğn sonra kalp atıslarını duymak için gidicez inş kasık ve belde agrılarım oluyo normal mi
Rabbim korusun yavrularımızı
Benim de var kızlar 3 ay boyamamak gerekiyor kahverengi saçım diplere göz kalemi sürdüm hiç bellli değilBende de aynı sorun var erken yaşta tam tepemde beyazlarım var iyice belli oluyorlar artık kimileri iyi değil diyor kimileri boyuyor bilemedim bende
He o samqn normal kuzum benim de 12 gün sonra tahminen 40 bin civari olmasi lazim iki kat artarak gittigi icin. Ama degerin yine de cok guzel canim kesen de rahatlikla görülür onumizdkei hafta kalp atiisn da duyulur insallah canimYok cnm yeni degil 12 gun gecti o yuzden panik yapmadim bende :) gerci belli olmaz dedigin gibi