2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar iyi aksamlae. Beta hcg 1520 oldu progestan 12 lerde doktor sinirda dedi keseyi goremedi. Progestan ilaci verdi sizce kullansam mi ..
Progestan esksikligi kanamaya dusuge yol acabilir canim kullan doktor verdiyse. Bende progestan sorunu olmadigi halde günde iki kere içiyorum daha önce düşük yaptigim için tedbir amacli

ben süprizle söyledim.hayatım boyunca unutamam heralde o anki yüz ifadesini :)

Tabi ki güzel olmuştur, normal de baba oluyorsun diye haber vermek isterdim ama bizim iki senelik bekleyiş sonrası her ay gün saydığımız ve tüp bebek olduğu için öyle bir şansım olmadı.

Sen neler yaptın?

Kizlar iyi aksamlae. Beta hcg 1520 oldu progestan 12 lerde doktor sinirda dedi keseyi goremedi. Progestan ilaci verdi sizce kullansam mi ..

Canım doktorun dediyse kullan tabi, burada hiç birimiz doktor gibi bilgi veremeyiz ki sana. 1500 kese için sınır zaten, biraz daha yükselsin görülür inşallah.

Ben ozel bir bardak yaptirdim. Fincan. Dibinde birtanem baba oluyorsun yaziyordu. Burada bir kafetaryaya gittik. Dedim ben bir lavaboya gidecegim. Hemen ayarladim orda calisanlari. Dedimki esimin cayini bu kupa ile getirin.getirincede bugunun sansli musterisiniz dibinde size bir hediyemiz yaziuor diyin. Neyse hemen getirdiler cayi. Bugunun bilmem kacinci musterisisiniz size bi hediyemiz var diye verdiler. Tabi benimki meraktan fondip yapti cayi kaynak kaynak
Sonra dibinde ki yaziyi gordu. Kala kaldo oyle bi sapsal halde.Gercekten mi dedi. Gozleri doldu. Sarildik sonra hemen arabaya gidelim dedi utandi herkesin ortasinda aglamaya. Arabada sarildik agladik :)) yine gozlerim doldu anlatirken yahu

Hepimiz hepimiz

hadi gözün aydın. bak boşuna evham yaptın :)

Hadi gözün aydın darısı başımıza

Çok sebindim proteinin sorun olmamasına. Bu arada sadece teori ama kese yuvarlaksa kızdır derler benim ilkinde ince uzundu oğlum oldu. Tabi hicbir bilimsel dayanağı yok

Valla bende bile

Valla benim bile gözlerim doldu, hatta aktı yaşlar :) zaten duygusalımdır, bi de hormonlarla her saniye ağlama modundayım :)

Çok güzel ve unutulmaz olmuş canım, hep güzel haberler olsun inşallah :)

Boşuna üzüldün bak, gözün aydın. Allah hepimizi tüm pis enfeksiyonlardan korusun :)

Çok sebindim proteinin sorun olmamasına. Bu arada sadece teori ama kese yuvarlaksa kızdır derler benim ilkinde ince uzundu oğlum oldu. Tabi hicbir bilimsel dayanağı yok

Bu teoriye göre benim oğlum geliyor olmalı :)

Benim de oğlumda ince uzundu ve soldaydı :)
Bunda ise sağda ve yuvarlak tam tersi yani bakalım bekliyorum bu teoriyi doğrulamak ya da yalanlamak için

Benim de oğlumda ince uzundu ve soldaydı :)
Bunda ise sağda ve yuvarlak tam tersi yani bakalım bekliyorum bu teoriyi doğrulamak ya da yalanlamak için
Aynı benim oğlumda solda ince uzundu. Bu sefer göremedim daha ama ctesi bakalım ne cıkacak

Ilkinde kız çok istedim yalan deģil ama simdi oğlum olunca farketmez arkadas olurlar hem yaşları yakın diyorum erkek ya da kız demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…