-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.661
Benimde bazen sag bazen sol kasık ve belimdeBenim de şiddetli özellikle sol tarafta bel ağrım var sol kasığımda kendini sık sık hatırlatıyo
ben süprizle söyledim.hayatım boyunca unutamam heralde o anki yüz ifadesini :)Ben test sonucunu eşime artırdığım için hiç öyle bir derdim olmadı :)
Progestan esksikligi kanamaya dusuge yol acabilir canim kullan doktor verdiyse. Bende progestan sorunu olmadigi halde günde iki kere içiyorum daha önce düşük yaptigim için tedbir amacliKizlar iyi aksamlae. Beta hcg 1520 oldu progestan 12 lerde doktor sinirda dedi keseyi goremedi. Progestan ilaci verdi sizce kullansam mi ..
ben süprizle söyledim.hayatım boyunca unutamam heralde o anki yüz ifadesini :)
Kizlar iyi aksamlae. Beta hcg 1520 oldu progestan 12 lerde doktor sinirda dedi keseyi goremedi. Progestan ilaci verdi sizce kullansam mi ..
Napalım 1 ay daha idare edicem artık :)Benim de var kızlar 3 ay boyamamak gerekiyor kahverengi saçım diplere göz kalemi sürdüm hiç bellli değil
Aynı bizBiz esimle karat4 aldik ilk 3 ay kimseye soylememek uzerine. Sonra teste 2 cizgiyi görür gormez 7 sulalem duydu
kullan bencede benım 41 cıkmıstı ılk sonra 40 a dustu gunde 4 tane kullan dedı.Kizlar iyi aksamlae. Beta hcg 1520 oldu progestan 12 lerde doktor sinirda dedi keseyi goremedi. Progestan ilaci verdi sizce kullansam mi ..
Tabi ki güzel olmuştur, normal de baba oluyorsun diye haber vermek isterdim ama bizim iki senelik bekleyiş sonrası her ay gün saydığımız ve tüp bebek olduğu için öyle bir şansım olmadı.
Sen neler yaptın?
Aynı biz
hadi gözün aydın. bak boşuna evham yaptın :)Eki Görüntüle 2009246 Merhaba canlar :)
Sabah doktora gittim herşey normal dedi , protein çıkmış ama bu teste güvenenem boşver iyisin dedi :))
Bebişi gördük kalp atımı alttan duyarız ama gerek yok haftaya karından bakalım dedi :) Çok şükür yani :))
Hadi gözün aydın darısı başımızaEki Görüntüle 2009246 Merhaba canlar :)
Sabah doktora gittim herşey normal dedi , protein çıkmış ama bu teste güvenenem boşver iyisin dedi :))
Bebişi gördük kalp atımı alttan duyarız ama gerek yok haftaya karından bakalım dedi :) Çok şükür yani :))
Ben ozel bir bardak yaptirdim. Fincan. Dibinde birtanem baba oluyorsun yaziyordu. Burada bir kafetaryaya gittik. Dedim ben bir lavaboya gidecegim. Hemen ayarladim orda calisanlari. Dedimki esimin cayini bu kupa ile getirin.getirincede bugunun sansli musterisiniz dibinde size bir hediyemiz yaziuor diyin. Neyse hemen getirdiler cayi. Bugunun bilmem kacinci musterisisiniz size bi hediyemiz var diye verdiler. Tabi benimki meraktan fondip yapti cayi kaynak kaynak
Sonra dibinde ki yaziyi gordu. Kala kaldo oyle bi sapsal halde.Gercekten mi dedi. Gozleri doldu. Sarildik sonra hemen arabaya gidelim dedi utandi herkesin ortasinda aglamaya. Arabada sarildik agladik :)) yine gozlerim doldu anlatirken yahu
Hepimiz hepimiz
Teşekkür ederim canım valla boş yere sıkmışım canımı :))hadi gözün aydın. bak boşuna evham yaptın :)
Eki Görüntüle 2009246 Merhaba canlar :)
Hadi gözün aydın darısı başımıza
Çok sebindim proteinin sorun olmamasına. Bu arada sadece teori ama kese yuvarlaksa kızdır derlerbenim ilkinde ince uzundu oğlum oldu. Tabi hicbir bilimsel dayanağı yok
Hadi gözün aydın darısı başımıza
Çok sebindim proteinin sorun olmamasına. Bu arada sadece teori ama kese yuvarlaksa kızdır derlerbenim ilkinde ince uzundu oğlum oldu. Tabi hicbir bilimsel dayanağı yok
Hiçbir dayanağı yok ilkinde pek merak ediyordum kızmı erkekmi ne var ne yoksa arastırmıstım. Şimdi oglum var hiç merak etmiyorum. Erkek ya da kız farketmiyor nedense. Ilkinde cok heyecan yapmıştimBu teoriye göre benim oğlum geliyor olmalı :)
Aynı benim oğlumda solda ince uzundu. Bu sefer göremedim daha ama ctesi bakalım ne cıkacakBenim de oğlumda ince uzundu ve soldaydı :)
Bunda ise sağda ve yuvarlak tam tersi yani bakalım bekliyorum bu teoriyi doğrulamak ya da yalanlamak için