- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.601
Kızlar birde özel olacak ama doktor ilişli kısıtlaması getirdi mi size
kızlar dr gittiginizde gebelık var dedikten sonra dr herhangi bir tahlil yaptımı
kan degerleri falan gibi
Bana kan ve idrar tahlili yaptılarkızlar dr gittiginizde gebelık var dedikten sonra dr herhangi bir tahlil yaptımı
kan degerleri falan gibi
Kalp atışından sonra isteyeceğim dedi bize canım
Bende ilk hamileliğimde doktor serbest demişti bu doktor yasak dedi şaşırdım
Enteresanmis o da :)Kalp atışını duyana kadar yasak dedi bize.
bizden istemedide yarın inşallah kalp atışını duymaya gidecez bakalım ozaman verecekmi
Ağızlarından çıkacak lafa bakıyoruz işte cnm ne derlerse tamam yeterki bebişler iyi olsunAllah allah cok enteresan bana sade 8 9 ay arasi yasakliycaz dedi doguma yakin yine serbest olacak dogumu kolaylastirsinn diye
Enteresanmis o da :)
Bende kan ve idrar testi yaptirdim
Her hastaliga bagisikliligim var cok sukur :) ozellikle toxoplazma cok onemliydi benim icin. Evde iki kedi var cunku. Gerci ben gebelik oncesi kontrole gittigimdede yapmisti ayni testleri :)
Allah allah cok enteresan bana sade 8 9 ay arasi yasakliycaz dedi doguma yakin yine serbest olacak dogumu kolaylastirsinn diye
Enteresanmis o da :)
Bende kan ve idrar testi yaptirdim
Her hastaliga bagisikliligim var cok sukur :) ozellikle toxoplazma cok onemliydi benim icin. Evde iki kedi var cunku. Gerci ben gebelik oncesi kontrole gittigimdede yapmisti ayni testleri :)
Sadece ilk 3 ay yasaksa iyi bari sprey boyalar var yıkanınca çıkan ondan kullanırım enazından bende :)oluyor bende de özellikle akşamları. sanırım çok ayakta kaldığım için gün içinde.
Doktorum bana ilk 3 ay yasak dedi. sabret biraz bence :) en olmadı saç maskaraları var. bayramda dipleri onlarla boya geç :) yıkanınca akıyor onlar. diplerede çok gelmediğidnen zararı olmaz bence...
hangi program :)
Sen yine kendi doktorunada danis canim. Spreyde neticede deriye temas ediyor sanmiyorum uygun olsun. Maskara tarzi olanlar daha iyi olur sanki :)Sadece ilk 3 ay yasaksa iyi bari sprey boyalar var yıkanınca çıkan ondan kullanırım enazından bende :)
Gögüs agrısı devam wcye müdavim oldum o devam gün boyu hiçbişi yemesem yemek aramam halsizlik var gebe degilmişim gibi :)Aynı durumdayız cnm şimdide göğüs ağrımlarım vardı geçti şimdide niye geçti diyorum
Ne zormuş bu işler ya
Bende hamilemiyim hala inanamıyorum halsizlik sabah oluyo genelde bende bu saatlerde iyiyim ama iştah hiç yokGögüs agrısı devam wcye müdavim oldum o devam gün boyu hiçbişi yemesem yemek aramam halsizlik var gebe degilmişim gibi :)
Hmm evet onlarda var canımSen yine kendi doktorunada danis canim. Spreyde neticede deriye temas ediyor sanmiyorum uygun olsun. Maskara tarzi olanlar daha iyi olur sanki :)
smear aldı benden birde kan tahlilleri istedi ilk kızımıda aynı doktorda doğum yaptığım için bütün hepsini istemeyeceğim çünkü bazı değerler sabit cıkar değişmez ekranımda var yanlızca değişken olanlara bakalım dedi 3 tüp kan verdim cnmbizden istemedide yarın inşallah kalp atışını duymaya gidecez bakalım ozaman verecekmi
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bakalımŞu an hastanedeyim. Bebeğimi ilk defa görcem. Çok heyecanlıyım
kanama yada şiddetli agrı v.s gibi durumlar haricinde yasak yok diye biliyorum ben , bizede ilişkiyle ilgili bi kısıtlama getirmedi gerçi ben her ihtimale karşı beklemeyi düşünüyorum birazKızlar birde özel olacak ama doktor ilişli kısıtlaması getirdi mi size
bol şans :)Şu an hastanedeyim. Bebeğimi ilk defa görcem. Çok heyecanlıyım
Bu akşam doktoruma sorucam bakalım ne diycekBende hamilemiyim hala inanamıyorum halsizlik sabah oluyo genelde bende bu saatlerde iyiyim ama iştah hiç yok