2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende ilk hamileliğimde doktor serbest demişti bu doktor yasak dedi şaşırdım

Allah allah cok enteresan bana sade 8 9 ay arasi yasakliycaz dedi doguma yakin yine serbest olacak dogumu kolaylastirsinn diye

Kalp atışını duyana kadar yasak dedi bize.
Enteresanmis o da :)

Bende kan ve idrar testi yaptirdim
Her hastaliga bagisikliligim var cok sukur :) ozellikle toxoplazma cok onemliydi benim icin. Evde iki kedi var cunku. Gerci ben gebelik oncesi kontrole gittigimdede yapmisti ayni testleri :)

Ağızlarından çıkacak lafa bakıyoruz işte cnm ne derlerse tamam yeterki bebişler iyi olsun

Canım kanama, risk görürlerse hamilelik boyunca yasaklayanlar da var. Şu an çok minikler ve rahim kasılıp tutunmalarına zarar vermesin diye önerilmiyor ilişki.

Önceki hamileliğimde benim de bağışıklığım vardı, sanırım değişmemiştir :)

Sadece ilk 3 ay yasaksa iyi bari sprey boyalar var yıkanınca çıkan ondan kullanırım enazından bende :)

bizden istemedide yarın inşallah kalp atışını duymaya gidecez bakalım ozaman verecekmi
smear aldı benden birde kan tahlilleri istedi ilk kızımıda aynı doktorda doğum yaptığım için bütün hepsini istemeyeceğim çünkü bazı değerler sabit cıkar değişmez ekranımda var yanlızca değişken olanlara bakalım dedi 3 tüp kan verdim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…