2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
arkadaşlar merhaba,

ben de dün evde idrar testi yaptım pozitif çıktı. Bu gün kan testi yaptıracağım. Bundan sonraki süreç nasıl olmalı? doktora ne zaman gidilmeli ? kese ne zaman görünür? tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim. Kazasız, belasız gebelikler olsun inş:)

Dun saglik ocaginda kan vermistim sonucum cikmis beta 16800 kusur :) doktorum cok.yogun anca haftaya randevu ayarlayabilecem.dedi
Sabredicez beklicez bakalim.

Bide evde ustalar var
banyomdan alt kata su akiyormus usta geldi tum banyoyu soktu dusakabin lavabolar falan kirma dokme islemi var :KK43:

Bir yandan da kucuk bebegim durmuyor orucumda kafamda deli sorular o banyo nasil yola gelicek ben bu halde yapamam. Annemi aradim uzakta ama dayanamadi.otobuse binip gelicek

Analik boyle birsey iste

arkadaşlar merhaba,

ben de dün evde idrar testi yaptım pozitif çıktı. Bu gün kan testi yaptıracağım. Bundan sonraki süreç nasıl olmalı? doktora ne zaman gidilmeli ? kese ne zaman görünür? tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim. Kazasız, belasız gebelikler olsun inş:)

Hwyirli olaun canim.
saglikli keyifli bir gebelik dilerim.
bence kan sonucun ciksin ona gore git derim
sonra yok kese gorundu gorunmedi bosa telas yapiyor insan.

Dun saglik ocaginda kan vermistim sonucum cikmis beta 16800 kusur :) doktorum cok.yogun anca haftaya randevu ayarlayabilecem.dedi

Bide evde ustalar var
banyomdan alt kata su akiyormus usta geldi tum banyoyu soktu dusakabin lavabolar falan kirma dokme islemi var :KK43:

Bir yandan da kucuk bebegim durmuyor orucumda kafamda deli sorular o banyo nasil yola gelicek ben bu halde yapamam. Annemi aradim uzakta ama dayanamadi.otobuse binip gelicek

Analik boyle birsey iste
Canim oncelikle hayırlı olsun
Degerin cok yüksek eger adetin yeni gectiyse buyuk ihtimal çoğul gebelik vardir sende

Günaydın kızlar, hamilelikte klasikleşmiş bir soru ama saç boyatmak durumunda olanınız var mı? Oğlumda 3 Aydan sonra bitkisel boyayla boyamıştım ama bu sefer felaket saçlarım. Beyazlarım çok çıktı. Önümüz bayram. Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum

İlk üç ay boyatmamanı tavsiye ederim. Organ oluşumları ve gelişmelerinin en çok etkilendiği aylarmış.

arkadaşlar merhaba,

Hayırlı olsun, kan sonucunuz çıksın ona göre doktor randevunu programlarız. Eğer içmiyorsan hemen folik asit içmeye başlayabilirsin.

Bide evde ustalar var

Analik boyle birsey iste
Hamileligin ilk 3 ayinda oruc cok zararli canim.

Kızlar birde özel olacak ama doktor ilişli kısıtlaması getirdi mi size
Bize getirmedi. Ama ben ilk gebelikte kanama yaşamıştım 12 haftayı beklemiştik. Yine 12 haftayı bekleyeceğiz. Yani sorun olmazmiş ama olurda en ufak birseyde sebep olmasa bile kendimizi suçlamak istemiyoruz.

Bide evde ustalar var

Analik boyle birsey iste

Değerin süper maşallah :)
Kendini çok yorma zaten, yavaş yavaş yoluna girer. Bir de oruç tutuyorsun, dikkat et susuz kalmasın vücudun.

Bize getirmedi. Ama ben ilk gebelikte kanama yaşamıştım 12 haftayı beklemiştik. Yine 12 haftayı bekleyeceğiz. Yani sorun olmazmiş ama olurda en ufak birseyde sebep olmasa bile kendimizi suçlamak istemiyoruz.
Bende kanama varsa yasak diye duymuştum önlem amaçlı yasak dedi heralde bize

X