2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
akşamdan beri çok moralim bozuldu, yerle bir etti psikolojimi :KK43: oğlumda gittiğim doktoruma gideceğim yarın, eşimde dedi düşeceği yoksa da sen böyle üzüldüğün için düşecek dedi
Allah korusun, oyle seyler akla getirme. Cok aukur iyi bir doktor biliyormussun, insallah o guzel ilgilenir.

Verir canım, benim öncesinde de kalp atışından sonra vermişti.

smear aldı benden birde kan tahlilleri istedi ilk kızımıda aynı doktorda doğum yaptığım için bütün hepsini istemeyeceğim çünkü bazı değerler sabit cıkar değişmez ekranımda var yanlızca değişken olanlara bakalım dedi 3 tüp kan verdim cnm

tşk ederim kızlar

Şimdi çıktım. Doktor minik bir gebelik keseciği var dedi. Bir sürü tahlil verdi yarın sabah yaptırcam. Ultrason fotoğrafı verir sandım dizilerde ki gibi ama vermedi.

Şimdi çıktım. Doktor minik bir gebelik keseciği var dedi. Bir sürü tahlil verdi yarın sabah yaptırcam. Ultrason fotoğrafı verir sandım dizilerde ki gibi ama vermedi.
İsteseydın cnm unutuyor bazen ben istiyorum hemen hadi hayırlı olsun saglıkla gelsin minnoş

İsteseydın cnm unutuyor bazen ben istiyorum hemen hadi hayırlı olsun saglıkla gelsin minnoş

Benimkide adete göre 5+3 doktora göre 4+5 başka doktora gittim ona görede 6+0
Benimde adete göre 4+6 da doktor onu baz alma dedi cunku bugün 34.günüm
4 gün geçmiş oluyor regl ama ben gecen hafta kese gördüm :)
Ondan muhallakta kaldı haftası için

Allah allah cok enteresan bana sade 8 9 ay arasi yasakliycaz dedi doguma yakin yine serbest olacak dogumu kolaylastirsinn diye

Enteresanmis o da :)

Bende kan ve idrar testi yaptirdim
Her hastaliga bagisikliligim var cok sukur :) ozellikle toxoplazma cok onemliydi benim icin. Evde iki kedi var cunku. Gerci ben gebelik oncesi kontrole gittigimdede yapmisti ayni testleri :)
ay benimde evde 1 kızım var onuda geçen ay çiftleştirmiştik. Analı kızlı gebeyiz şimdi :) gerçi o önümüzdeki ay doğuracak :)

X