2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bebegimin gelisimi durmus yarin doktor alacak sizle kisa surede olsa arkadaslik ettik yazip motivasyonunuzu bozmasam mi dedim ama biriniz illaki sorar diye dusundum kendinize ve bebislere iyi bakin Allah a emanet olun

canım çokkk geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın en kısa zamanda tekrar sağlıkla hamile kalırsın umarım kendini üzmemeye çalış olur mu kolay değil allah yardımcın olsun

kızlar bişey sorucam ikinci yada üçüncü hamile kalanlar arkadaslar hiç ilk gebeliklerinizde lekenlenme kahve yada pembe filan oldumu yaşayan varmı ???

Evet erken döllenme olduğu için görebilirsin bebişide bence ne zaman gideceksin

canım çokkk geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın en kısa zamanda tekrar sağlıkla hamile kalırsın umarım kendini üzmemeye çalış olur mu kolay değil allah yardımcın olsun

kızlar hepinize sormak istiyorum dr omega 3 verdimi , yada siz istediniz mi ,
başka vitamin kullanıyormusunuz,

ben sadece folik asit kullanıyorum. bana balık yağı vermeyeceğim kilo yapar sana dedi. başka bişey vermedi. sanırım 2 hafta sonra verecek..

Merhaba kızlar 3 yıldır evliyim 4 e girecez ağustos da .1 yıl önce bebeğim kalbi durdu bunda 2 hafta önce yine adetim gecikti ve test yaptım ve sonuç pozitif ve bugün gittik bebişimin keresini gördük yani bebişlerimin iki kese göründü Allah'ın izniyle haftaya kalp atışlarını duymaya gidecez sizden dua istiyorum inşallah sağ Salim alırım kucağıma.Allah isteyen herkese versin amin

Ben onu gormustum tup bebek tedavisi almis bir anne oyle yapmis cok anlamli bir fotograf gercekten ignenin lafi bile olmuyor degil mi tek saglikli olsun kavusayim diyorsun annelik bu iste

Tabi ki canım iğne aslında öyle yakıyor ki şimdiden bacaklarım mos mor değince acıyor ama hiç gözümde değil , annem babam da bana üzülüyor şu iğne olmasa keşke kızım diyor anne baba yüreği işte onlar bana kıyamıyor ben evlatlarıma kıyamıyorum iğne umrumda bile olmuyor :)

Canım hamile olduğunu öğrenince hemen doktora gidip başlaman gerek :)
Evet canım bugün doktora gittim ve başladım. 0.6 verdi bana fazla gibi geliyor çünkü benim pıhtılaşmam çok azmis genetik doktoruna sordum bugün normalde kullanmasan bile olur ama 1 gebelik kaybı varmış o yüzden kullansan iyi olur dedi iğnenin bir zararı yok zaten dedi aynı zamanda asrın de içiyorum kafam çok karışık

X