-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.061
Benim de öyle bi acıyorlar bi hafifliyor acısı belli olmuyor.. midem çok kazınır gibi olmaya başladı sık acıkıyorum ve kokulara karşı hassasiyetim başladı biraz özellikle yumurta kokusunaKizlar goguslerinizde durum nasil benim bi gun sizliyo bigun normal gibi bikac saat icinde degisiyor surekli bi aci yok uclari bi aciyo bi acimiyo oyle cokta sis degiller uclari buyudu ve rengi degisti sadece midem 2 gundur sabah uyaninca karismis oluyor ama oyle bulanti kusmada yok siz ne durumdasiniz bu arada arkadaslar yazmis evet oglumdan sonra benimde kotu gebelik tecrubelerim olfu biraz diken ustu oluyor insan ama insallah Rabbim bu sefer kucagimiza almayi nasip etsin bol bol dua ediyorum sizde edin El Bari cekin yoktan vareden Allah in isimlerinden ben cekiyorum bol bol elime karnima koyup
Ben de bugün tam 6 haftaya girdim yarın kontrolüm var inşallah biz de duyarız miniğimin kalp atışlarınıTam 6 haftalık olduğum gün gittik doktora doktor kalp atışı alıyorum dedi ama bize dinletmedi ısı verilmesi gerekiyormuş onuda pek önermiyorum şimdilik ben kalp atışı aldım yeterli dedi gördük kesenin içinde minicik :)
6+0 da gittik canım doktor karından baktı alttan baksa belki dahada rahat duyardık 5 mm doktor boyunaSe
Sende gordun mu peki banada dinletemedi doktor duyulmadi o yuzden soruyorum ekranda gosterdi acilip kapanir gibi hareket eden birsey vardi kalp atisi yeni baslamis,dedi . 6+0 mi tam 6 haftalik dedigin 6+6 mi yoksa bazisi doldugu haftayi soyluyor ya yanlislik olmasin benimde 5+6 ydi iste gordum ama alttan zor gorduk 3mm ymis henuz bebis crl 2.89 yaziyordu senin kac mm yken gorulmus bakar misin? Cok merak ediyorum insallah kontrolde guzelce duyariz bu sefer
İnşallah canım insanın içi rahatlıyor hayırlısıyla duyarsın inşBen de bugün tam 6 haftaya girdim yarın kontrolüm var inşallah biz de duyarız miniğimin kalp atışlarını
HoşgeldinnnSlm. Kızlar dün gece hamile olduğumu öğrendim çok şükür şubat annesi adayı olarak aranıza katılabilirmiyim
İnşallah canımİnşallah canım insanın içi rahatlıyor hayırlısıyla duyarsın inş
Gel gel :) hamişler artıyor kan testi yaptırdın mıSlm. Kızlar dün gece hamile olduğumu öğrendim çok şükür şubat annesi adayı olarak aranıza katılabilirmiyim
Ayy bunu yeni duydumm hemen araştırıcam teşekkürlerCin takvimini bilmem ama nubteorisi diye birsey var 11. Haftada cinsiyeti anlayabiliyorsun burda bir baslik var konuyla ilgili ben de birkac arkadasiminkini tahmin etmistim simdi 11. Haftami merakla bekliyorum
Evet inyernettende okumustum duyulmasi icin 5 mm olmasi gerekir ama nadiren daha kucukken duyulabilir diyordu simdi iyice rahatladim insallah bidahaki kontrolde daha net olur ozaman :) benim susamim hemuz 3 mm olmustu cunku gordugumde sukurler olsun6+0 da gittik canım doktor karından baktı alttan baksa belki dahada rahat duyardık 5 mm doktor boyuna
Duyarsın kuzum hayırlısıyla görmüşsün ya o kalp atar illa kii merek atmee bende çok kuruntu yapmıştım ama çok şükür iyiyiz :)Evet inyernettende okumustum duyulmasi icin 5 mm olmasi gerekir ama nadiren daha kucukken duyulabilir diyordu simdi iyice rahatladim insallah bidahaki kontrolde daha net olur ozaman :) benim susamim hemuz 3 mm olmustu cunku gordugumde sukurler olsun
Senin takvim 7 hafta gosteriyo ama o nasil oluyor benim 25 nisan sat mesela adete gore 6+5 im. Dogum tarihide 30 ocak 2018 diyor bu hafta hesaplarina kafam basmadi bi turlu :)Ayy bunu yeni duydumm hemen araştırıcam teşekkürler
hayirli olsun. hosgeldin : )Slm. Kızlar dün gece hamile olduğumu öğrendim çok şükür şubat annesi adayı olarak aranıza katılabilirmiyim
Senin takvim 7 hafta gosteriyo ama o nasil oluyor benim 25 nisan sat mesela adete gore 6+5 im. Dogum tarihide 30 ocak 2018 diyor bu hafta hesaplarina kafam basmadi bi turlu :)
Hayirli olsun :) benimde 33 aylik bir kizim var :)Selam güzel annelerBen de bir hafta once evde test yaptım çift cizgi çıktı.Hemen gidip kan tahlili yaptırdım betahcg 1020ydi doktorum iki gün sonra tekrar istedi ikinci gün de 2300 çıktı.Pazartesi günü gel keseye bakalım dedi.son adet tarihimi hatırlayamadım sanırım 6mayis falandi.Saglikli ilerlerse 2. Cocugum olacak insallah.33aylik bir kızım var.Allahim hepimizin yardımcısı olsun.İnsallah bebislerimizi sag salim alırız kucagimiza
Hb tşk ederimHoşgeldinnn
Evet dün gece 642 cıktıGel gel :) hamişler artıyor kan testi yaptırdın mı
Hb tşklerhayirli olsun. hosgeldin : )
Benimde sat 26 Nisan 6+4 üm ama burdaki takvime tarihi girdiğimde bu şekilde gösterdi 6+3 geçtikten sonra 7 göstermeye başladı 7 nin içinde olduğumuz için heralde bilemiyorumSenin takvim 7 hafta gosteriyo ama o nasil oluyor benim 25 nisan sat mesela adete gore 6+5 im. Dogum tarihide 30 ocak 2018 diyor bu hafta hesaplarina kafam basmadi bi turlu :)
Maşallah allah bagıslasın inşallah saglıkla kavuşalım 2015 dogumlu kızım var canımEvet cnm. Allah sağlıkla kavustursun hepimizi benim ikinci bebeğim 2013 haziran doğumlu bir kizim var senin varmi çocuğun ilkmi cnm
Slm. Kızlar dün gece hamile olduğumu öğrendim çok şükür şubat annesi adayı olarak aranıza katılabilirmiyim