- 19 Eylül 2016
- 174
- 103
- 39
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.041
Srn kalp atisini duydun mu canim dinletti mi doktor
Kac haftaliksin suan sende mi antalyadasin?yok tatlım benim doktor maceram bayağı gergin geçti doktorumu değiştiriyorum özele gidicem salı günü boşmuş ben perşembe planlıyodum ama bakalım duyabilecekmiyiz..
Kac haftaliksin suan sende mi antalyadasin?
Benimde göğüs hassasiyeti var ama öyle çok değil şu an elimle bastırıyorumKizlar goguslerinizde durum nasil benim bi gun sizliyo bigun normal gibi bikac saat icinde degisiyor surekli bi aci yok uclari bi aciyo bi acimiyo oyle cokta sis degiller uclari buyudu ve rengi degisti sadece midem 2 gundur sabah uyaninca karismis oluyor ama oyle bulanti kusmada yok siz ne durumdasiniz bu arada arkadaslar yazmis evet oglumdan sonra benimde kotu gebelik tecrubelerim olfu biraz diken ustu oluyor insan ama insallah Rabbim bu sefer kucagimiza almayi nasip etsin bol bol dua ediyorum sizde edin El Bari cekin yoktan vareden Allah in isimlerinden ben cekiyorum bol bol elime karnima koyup
Tek degilim o zaman rahatladim biraz :) sanki surekli acimaki gibi bir dusunce olusmus bende niyeyseBenimde göğüs hassasiyeti var ama öyle çok değil şu an elimle bastırıyorumalt kısmi biraz acıyor göğüs ucum aynı renk bi değişim olmadı henüz ama dolgun normalden biraz büyük benimde bi iki kez bulantı oldu geçti onun dışında yarın kısmetse keseyi görünce tam inanacağım evet El Bari diyelim bol bol benim ilk olacak Allah'ın izniyle inşallah
Çin takvimine bakan oldu mu benim erkek gözüküyor bakalım tutacak mıı :)
Öyle canım sağlık en başı allah hepimizin gönlüne göre versin bakalım doğru çıkçak mı takvim merak ediyorum çokkbende bakmıştım benim kız görünüyor gönlümde erkek var ama önce sağlıklı olsun inşallah
Canim sen duymussundur kalp atislarini dimi 7 hafta gorunuyorsun ne zaman duydunÖyle canım sağlık en başı allah hepimizin gönlüne göre versin bakalım doğru çıkçak mı takvim merak ediyorum çokk
Tam 6 haftalık olduğum gün gittik doktora doktor kalp atışı alıyorum dedi ama bize dinletmedi ısı verilmesi gerekiyormuş onuda pek önermiyorum şimdilik ben kalp atışı aldım yeterli dedi gördük kesenin içinde minicik :)Canim sen duymussundur kalp atislarini dimi 7 hafta gorunuyorsun ne zaman duydun
Sende gordun mu peki banada dinletemedi doktor duyulmadi o yuzden soruyorum ekranda gosterdi acilip kapanir gibi hareket eden birsey vardi kalp atisi yeni baslamis,dedi . 6+0 mi tam 6 haftalik dedigin 6+6 mi yoksa bazisi doldugu haftayi soyluyor ya yanlislik olmasin benimde 5+6 ydi iste gordum ama alttan zor gorduk 3mm ymis henuz bebis crl 2.89 yaziyordu senin kac mm yken gorulmus bakar misin? Cok merak ediyorum insallah kontrolde guzelce duyariz bu seferTam 6 haftalık olduğum gün gittik doktora doktor kalp atışı alıyorum dedi ama bize dinletmedi ısı verilmesi gerekiyormuş onuda pek önermiyorum şimdilik ben kalp atışı aldım yeterli dedi gördük kesenin içinde minicik :)
Merhaba kızlar, hepimizde aynı korku var, ister istemez. Ben de kimyasal gebelik ardından düşük derken, nihayet hamileyim. Doktor Haziran'a kadar hamile kalmazsan tedaviye başlarız demişti, çok şükür gerek kalmadı. Kalp atışlarını duyduk mu biraz daha rahatlayacağız inşallah. Allah hepimize sağ Salim sağlıklı bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
Biz dün doktora gittik
Keseyi ve bebeği gördük
Bu hafta tahlilleri yaptırıp haftaya tekrar gidicez
Yalnız tansiyonum biraz yüksek çıktı
Bu hafta ik günde bir ölçtürüp takip edicem
Dr, hastane ortamından yada heyecandan da olabilir dedi
öncelikle hepinize hayırlı olsun arkadaşlar:) ben de yeni öğrendim hamileliğimi kan testinde. ilk bebeğim ve ne yapacağımı bilmiyorum. umarım bu sayfa bana rehber olacaktır
öncelikle hepinize hayırlı olsun arkadaşlar:) ben de yeni öğrendim hamileliğimi kan testinde. ilk bebeğim ve ne yapacağımı bilmiyorum. umarım bu sayfa bana rehber olacaktır
Hayirli olsun arkadaşlar, Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin..Selam güzel annelerBen de bir hafta once evde test yaptım çift cizgi çıktı.Hemen gidip kan tahlili yaptırdım betahcg 1020ydi doktorum iki gün sonra tekrar istedi ikinci gün de 2300 çıktı.Pazartesi günü gel keseye bakalım dedi.son adet tarihimi hatırlayamadım sanırım 6mayis falandi.Saglikli ilerlerse 2. Cocugum olacak insallah.33aylik bir kızım var.Allahim hepimizin yardımcısı olsun.İnsallah bebislerimizi sag salim alırız kucagimiza
Cin takvimini bilmem ama nubteorisi diye birsey var 11. Haftada cinsiyeti anlayabiliyorsun burda bir baslik var konuyla ilgili ben de birkac arkadasiminkini tahmin etmistim simdi 11. Haftami merakla bekliyorumÇin takvimine bakan oldu mu benim erkek gözüküyor bakalım tutacak mıı :)
Teşekkürler sana da hayırlı olsun arkadaşımHayirli olsun arkadaşlar, Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin..
Benim doktorum 12.haftada söylemişti cinsiyetiniCin takvimini bilmem ama nubteorisi diye birsey var 11. Haftada cinsiyeti anlayabiliyorsun burda bir baslik var konuyla ilgili ben de birkac arkadasiminkini tahmin etmistim simdi 11. Haftami merakla bekliyorum