2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
selam kızlar
bende aranıza katılayım ..kimyasal gebelikten bayağı sonra allahıma şükürler olsun ki şuanda bebeğim tutundu bu hafta kalp sesini duyarsam biraz daha rahatlicam sanırım ..benimki geç döllenme oldu şuan 5 hafta 4 günlüğüm hala içimde korku var tabi :KK43:
Hoşgeldin canım yakınız doğum tarihi olarak :) Bende de o korku oğlumda önce ve sonra kötü gebelikler geçirdim bu iyi ama şükürler olsun keseyi gördük dün sonrası da Allah kerim.. Hepimiz sağlıkla sıhhatle atlatırız inşallah :) Stres yapma içini ferah tut canım

Hoşgeldin canım yakınız doğum tarihi olarak :) Bende de o korku oğlumda önce ve sonra kötü gebelikler geçirdim bu iyi ama şükürler olsun keseyi gördük dün sonrası da Allah kerim.. Hepimiz sağlıkla sıhhatle atlatırız inşallah :) Stres yapma içini ferah tut canım

Hoşbuldumm..aminnn inşallah...aynen tarihimiz aynı :) bende keseyi gördüm ama işte o korku hep var benim gittiğim doktorda sinirlerimi tepeme zıplattı düzgün bilgide vermedi doktoru değiştircem inşallah bu ferahlatır kalp sesi 6. haftada duyuluyomuş perşembeyi bekliyorum hayırlısıyla ..o değil de şu 1 hafta bile geçmiyo 9 ay nasıl geçecek yaa benim ilk hamilelik :p

ay bu arada isimlerimizde aynı :KK70:

Hoşbuldumm..aminnn inşallah...aynen tarihimiz aynı :) bende keseyi gördüm ama işte o korku hep var benim gittiğim doktorda sinirlerimi tepeme zıplattı düzgün bilgide vermedi doktoru değiştircem inşallah bu ferahlatır kalp sesi 6. haftada duyuluyomuş perşembeyi bekliyorum hayırlısıyla ..o değil de şu 1 hafta bile geçmiyo 9 ay nasıl geçecek yaa benim ilk hamilelik :p

Geçiyor ama yavaş yavaş işte :)) Benim bir oğlum var canım Eylül'de 2 yaşında olcak inşallah :) Bu da ikinci çok düşüğüm olduğu için oğlum aşılama ile olmuştu. Dedim zaten zar zor kalıyorum şimdiden başlayalım çalışmalara :) İlk aydan oldu bizim bebiş şansa :KK70:

Aa gerçekten mi Gökçe misin sen de :KK70:

allah bağışlasın canım ikinci bebeğinide sağlıkla kucağına al inşallah evet benim adım da gökçe :) bence yaş aralığıda süper benimde aklımda olan o ama tabiki önce birinciyi sağlıkla dünyaya getirebileyimde :)

Sağol canım evet biraz yüksek geldi bana da Pazartesi gidicem bakalım erken farketmek iyi sanırım
Bana da öyle oldu. Hatta iki defa yapıldı ikisinde de yüksekti. Aile hekimi çocukta zeka geriliği olacak sakat olacak diye salladı. Çok korktuk başka özel bir hastaneye gittim. Meğer yanlış ölçülmüş. Nerde tahlil yaptırdın

Merhaba kızlar, hepimizde aynı korku var, ister istemez. Ben de kimyasal gebelik ardından düşük derken, nihayet hamileyim. Doktor Haziran'a kadar hamile kalmazsan tedaviye başlarız demişti, çok şükür gerek kalmadı. Kalp atışlarını duyduk mu biraz daha rahatlayacağız inşallah. Allah hepimize sağ Salim sağlıklı bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah

Biz dün doktora gittik
Keseyi ve bebeği gördük
Bu hafta tahlilleri yaptırıp haftaya tekrar gidicez
Yalnız tansiyonum biraz yüksek çıktı
Bu hafta ik günde bir ölçtürüp takip edicem
Dr, hastane ortamından yada heyecandan da olabilir dedi

allah bağışlasın canım ikinci bebeğinide sağlıkla kucağına al inşallah evet benim adım da gökçe :) bence yaş aralığıda süper benimde aklımda olan o ama tabiki önce birinciyi sağlıkla dünyaya getirebileyimde :)

Günaydın, amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah :) Yani sonuçta olacak en iyisi erkenden kardeşi olması beraber büyürler :)

Bana da öyle oldu. Hatta iki defa yapıldı ikisinde de yüksekti. Aile hekimi çocukta zeka geriliği olacak sakat olacak diye salladı. Çok korktuk başka özel bir hastaneye gittim. Meğer yanlış ölçülmüş. Nerde tahlil yaptırdın
K Kaan-merve aile hekimliğinde gebelik testi için kan vermeye gittim hemşire tüm tahlillerini yapalım dedi bide ben kahvaltı yapıp gittiğimi söylemeyi umutmuşum tok yapılmış oldu doktor sonuçlara bakmadı bile elime verdiler sonucu ben kendim incelerken tsh üst sınır 4.5 brnim 4 ne kadar yakın dedim internetten bi baktım 2,5 olması gerekmiş hamilelerde kaç gündür canım sıkıldı yarın doktora gidicem belki başka yerden bi test daha ister dimi senin kaç aylıkken kaç çıktı

Yaaa kızlar küstüm size ,bişey sordum kimse yorum yapmadı bi fikriniz vardır belki ya kan tahlili yaptırmıştım tüm hormon falan tsh 4 çıktı internette biraz baktım hamilelikte 2,5 olması gerekiyormuş başına böyle bişey gelen bilgisi olan var mı @Visneli_Turtam
Canim hiccc dert etme ilac kullanacaksin sadece gebelik boyunca esimin amcasinin kizi var 100 du inanmasi zor gelir ama evet 100 kusurdu tsh i endokrinde takipteydi ve dusurduler ilacla gebe kaldi gebeligi boyuncada ilac ve kontrol suan kizi var cok tatli senin degerin ne ki onun yaninda inan ciddiye almamasi normal doktorun onlar ne hastalar goruyor tabi bizde kiziyotuz sonra noye ilgilenmedi falan diye kendi doktoruna sor ilac baslayacaktir ve hicc kafana takacagin birsey degil opuyorum rahat ol

Kizlar goguslerinizde durum nasil benim bi gun sizliyo bigun normal gibi bikac saat icinde degisiyor surekli bi aci yok uclari bi aciyo bi acimiyo oyle cokta sis degiller uclari buyudu ve rengi degisti sadece midem 2 gundur sabah uyaninca karismis oluyor ama oyle bulanti kusmada yok siz ne durumdasiniz bu arada arkadaslar yazmis evet oglumdan sonra benimde kotu gebelik tecrubelerim olfu biraz diken ustu oluyor insan ama insallah Rabbim bu sefer kucagimiza almayi nasip etsin bol bol dua ediyorum sizde edin El Bari cekin yoktan vareden Allah in isimlerinden ben cekiyorum bol bol elime karnima koyup

Kizlar goguslerinizde durum nasil benim bi gun sizliyo bigun normal gibi bikac saat icinde degisiyor surekli bi aci yok uclari bi aciyo bi acimiyo oyle cokta sis degiller uclari buyudu ve rengi degisti sadece midem 2 gundur sabah uyaninca karismis oluyor ama oyle bulanti kusmada yok siz ne durumdasiniz bu arada arkadaslar yazmis evet oglumdan sonra benimde kotu gebelik tecrubelerim olfu biraz diken ustu oluyor insan ama insallah Rabbim bu sefer kucagimiza almayi nasip etsin bol bol dua ediyorum sizde edin El Bari cekin yoktan vareden Allah in isimlerinden ben cekiyorum bol bol elime karnima koyup

selam canım
benim kimyasal hamileliğimde midem bulanırdı uykum çok gelirdi midem yanardı ve başım dönerdi bunda hiç biri olmadı sadece kasıklarıma bıçak saplanıyordu sanki, keseyi görmeden bir iki gün önce yani 5 haftalıkken göğüslerim bayağı şişti ve ağrımaya başladı şuanda uçları da ağrıyor ama dayanamayacak gibi değil sadece elleyemiyorum ve üzerine çok uyuyamıyorum henüz bir renk değişimi yok seninki kaç haftalık?

selam canım
benim kimyasal hamileliğimde midem bulanırdı uykum çok gelirdi midem yanardı ve başım dönerdi bunda hiç biri olmadı sadece kasıklarıma bıçak saplanıyordu sanki, keseyi görmeden bir iki gün önce yani 5 haftalıkken göğüslerim bayağı şişti ve ağrımaya başladı şuanda uçları da ağrıyor ama dayanamayacak gibi değil sadece elleyemiyorum ve üzerine çok uyuyamıyorum henüz bir renk değişimi yok seninki kaç haftalık?
Cuma 5 hafta 6 gunluktu canim benim onceki kayip gebeliklerimde goguslerime dokunamazdim sutyen bile takamiyordum bunda gogusler ogrendigim sira acidi biraz oda cok degil sadece uclarinin gorunumu degisik aman aman aci sisme yok hatta doktorada sordum kontrolde goguslerim acimiyor artik dedim guldu belirtilerle gebeligin gidisatinin hic ilgisi yok dedi hatta bebegimi gordum dinletemedi ama kalp atisi baslamis ekranda gosterdi yeni baslamis dedi hareket oluyo goruyosun ekrandan yinede merak ettim kizlarrr hepinizin gogusler cok mu aciyo ben gibi olan var mi :) surekli acisi ve sisligi artarak mi gitmeli yani :) hahaha hayirlisiyla boyle boyle 9 ay gecsin insallah anne olmak zor daha 3mm ymis k7zum ama icim komple onunla dolu :)

Canim hiccc dert etme ilac kullanacaksin sadece gebelik boyunca esimin amcasinin kizi var 100 du inanmasi zor gelir ama evet 100 kusurdu tsh i endokrinde takipteydi ve dusurduler ilacla gebe kaldi gebeligi boyuncada ilac ve kontrol suan kizi var cok tatli senin degerin ne ki onun yaninda inan ciddiye almamasi normal doktorun onlar ne hastalar goruyor tabi bizde kiziyotuz sonra noye ilgilenmedi falan diye kendi doktoruna sor ilac baslayacaktir ve hicc kafana takacagin birsey degil opuyorum rahat ol
Çok teşekkür ederim miami007 miami007 insan bi anda tüm olumsuzlukları düşünüyor Allah korusun ay evet 100 ne çokmuş bakalım kadın Doğum doktoru Ne diyecek bende öpüyorum inşallah hepimiz sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız :)

Çok teşekkür ederim miami007 miami007 insan bi anda tüm olumsuzlukları düşünüyor Allah korusun ay evet 100 ne çokmuş bakalım kadın Doğum doktoru Ne diyecek bende öpüyorum inşallah hepimiz sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız :)
Aminn canim.Evet benim baska bir arkadasim gebeydi hatta inandiramamistim inandim diyordu ama yuz ifadesi 10p mu olurmus seklindeydi aradim watshaptan tahlil sonuclarini istemistum yollamisti oda sagolsun arkadasimda hayret etmisti onun ilk oglunda gebelikte cikmis ve oglundada vardi tsh kontrollere beraber gidiyorlardi ama bak kizinda yok hamilelik boyunca ilacini duzenli kullandi kizina sirayet etmemis.sen doktorkari dinle tedavini al kafanida rahat tut demesi kolay biliyorum bende goguslerim cok acisin midem cok bulansin kismindayim bebisimi gostermese doktor ultrasonda hamile olduguma inanamayacagim uykum oluyo baskada biseyim yok topigin meme degisimlerini sordum yazin hem sonra okuyanlarada faydasi olur :).

selam canım
Srn kalp atisini duydun mu canim dinletti mi doktor

X