2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
allahım isteyen herkese bebiş versin bana versin inşallah :dua::dua:
Benim çok silik çıkmıştı hamileymişim sonra predictör erken gebelik testiyle yaptım günüm geçmeden ikinci çizgi net çıktı alabilirsen ondan bi al yap bide bende şimdi göremedim ikinci çizgiyi ama telef kamerasından olabilir inşallah gönlüne göre olsun E es059

hiç sorma. halbuki değerlerde çok güzel artıyor buna rağmen belkide hiç belirtim yok diye endişeleniyorum ufaktanda olsa :)
sonra diyorum kızım seda kafanı kırdırma bana herşey yolunda :KK70::KK70:
resmen kendi kendime konuşmayı düşünür şekilde yapıyorum delirmiş gibi :KK70:

Yok canım içini ferah tut ne güzel günlük hayatını engelleyen bir şikayetin yok , ilerde zaten ağrılar sızılar olacak kıymetini bilelim valla :))

İnşallah güzel geçer muayene de kese görünür inşallah :))

İyi yapmışsın sekerim için rahat eder doktor garanti için ögle demiştir
Bende agrı yok belim ageıyor bazen okadar sen bol bol dinlen folik asit e başla başlamadıysan
Ya benimde belimde çok olmamakla birlikte gün içinde bi ağrı oluyor rahatsız etmiyor ama normaldir dimi bide çok garip bi haftsdır hergün bi kaç kez hapşıruk oluyor Alakası varmı ki hamilelikle

Ya benimde belimde çok olmamakla birlikte gün içinde bi ağrı oluyor rahatsız etmiyor ama normaldir dimi bide çok garip bi haftsdır hergün bi kaç kez hapşıruk oluyor Alakası varmı ki hamilelikle

Ben de hapşuruyorum canım da alakası yoktur bence hapşırınca kasığım yırtılcak gibi oluyor :)

Alerjin varsa hapşırık bendede var :)
Doktora sordum normal dedi bel agrısı için tatlım

nasıl dınlenım anam çalışıyorum :KK43: işyerınde hep uyukluyorum agrı da bı taraftan ıkıde bır wc. zor yani dınlenmem. folık asıt ben hamıle kalmadan once kullanmıstım ama dudak kenarlarımda kuruluk yaptı kahverengı lekeler yaptı o yuzden bıraktım. bakalım dr verırse soylıcem
Doktora söyleseydin keşke folik asit cok önemli cunkü agır iş yapma sen yinede uzanma kaldırma inş bişi olmaz canımm

Benim çok silik çıkmıştı hamileymişim sonra predictör erken gebelik testiyle yaptım günüm geçmeden ikinci çizgi net çıktı alabilirsen ondan bi al yap bide bende şimdi göremedim ikinci çizgiyi ama telef kamerasından olabilir inşallah gönlüne göre olsun E es059

evet çok çok silik çıkmıştı.. geçtiğimiz aylarda bembeyazdı t olan..

sol kasığımda ve kuyruk sokumumda ağrı var.. aslında bu ay da çok ümitsizdim.. evde test olunca nasıl olsa negatif çıkacak diye öylesine yaptım.. ama silikte olsa çizgi görünce heyecanlandım.. ekim ayında 10 haftalıkken düşüğüm oldu maalesef..
inşallah hamileyimdir.. allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.. :dua:

evet çok çok silik çıkmıştı.. geçtiğimiz aylarda bembeyazdı t olan..

sol kasığımda ve kuyruk sokumumda ağrı var.. aslında bu ay da çok ümitsizdim.. evde test olunca nasıl olsa negatif çıkacak diye öylesine yaptım.. ama silikte olsa çizgi görünce heyecanlandım.. ekim ayında 10 haftalıkken düşüğüm oldu maalesef..
inşallah hamileyimdir.. allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.. :dua:
Amin inşallah mübarek günler Allah her isteyene nasip etsin demek onun kısmeti yoktu Ne zaman olacağını bi Allah biliyor umarım hamilesindir işte silik olunca acaba diyor insan sabah ilk idrarla bi daha yap bi hayırlı haber alırız inşallah senden de :dua::dua:

Amin inşallah mübarek günler Allah her isteyene nasip etsin demek onun kısmeti yoktu Ne zaman olacağını bi Allah biliyor umarım hamilesindir işte silik olunca acaba diyor insan sabah ilk idrarla bi daha yap bi hayırlı haber alırız inşallah senden de :dua::dua:

aynen canım ümitsizce testi yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı o da acaba dedirtti bana :dua:

saat 8 gibi tekrar yapıcam eşim gelince :eek:

sonra bi de sabah yaparım bakalım :uykucu:

inşallah hayırlı haberler gelir ne olur allahım :dua:

O bendede var bacım benimde belirti yok uyku dişinda diyorum acaba mı :) sonra diyorum saçmalama elif kendine gel :KK70:

Al benden de o kadar, sabah kalkıyorum midem bulanıyor mu diye aklıma geliyor hemen. Halsizlik dışında bişi yok. Sonra aynen ben de diyorum kaşınmaaa miden bulansa hiç bir şey yemesen daha mı iyi

Al benden de o kadar, sabah kalkıyorum midem bulanıyor mu diye aklıma geliyor hemen. Halsizlik dışında bişi yok. Sonra aynen ben de diyorum kaşınmaaa miden bulansa hiç bir şey yemesen daha mı iyi
Kızımda cok kötüydüm midem bulanmasın diye dua ediyordum 5 6 kilo vermiştim ilk 3 ay :) kaşınmayalım bencede :KK66:

X