-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #64.521
Memnun musunuz aldığınızdan evet haklısınız hiç bir sorun olmuyor canı acımıyor yani sıkıldığıniçin ağlıyor ve aldıkça da sanırım huy edindi ilk doğduğunda da ağlıyordu gerçi ama artık almamak lazım dün almadım ama direndim ağladı gene iki kişi giderken sorun olmuyo da gene ben tek giderken çok ağladığıçin o çok zor oluyor sürekli durup sakinleştirip geri bağlamak yolu üç kat artırıyore bebekten kraft in bir modelini aldim ben de, kampanya vardı onları takip edin bence. buarada ne kadar durmasa da uzak mesafe yakın mesafe bakmadan lütfen baglayın koltuğa, sonra pişman olmayın, Allah korusun
daha kullanmaya başlamadık, bizimki ayın 1inde 8 aylık olacak, kullanmaya baslayinca yazarim. baktım şimdi hala indirimde, Techno Fix Plus 979 tl.Memnun musunuz aldığınızdan evet haklısınız hiç bir sorun olmuyor canı acımıyor yani sıkıldığıniçin ağlıyor ve aldıkça da sanırım huy edindi ilk doğduğunda da ağlıyordu gerçi ama artık almamak lazım dün almadım ama direndim ağladı gene iki kişi giderken sorun olmuyo da gene ben tek giderken çok ağladığıçin o çok zor oluyor sürekli durup sakinleştirip geri bağlamak yolu üç kat artırıyor
Kızlar daha önce de sorulmuştur ams eski sayfalara bakacak zamanım yok malesef oto koltuğu bakıyoruz krafyım bir modeli var fiyat 700civarı isofix li yatmıyor bu yatma meselesi önemli mi ailelerimiz şehir içinde yarım saat uzaklıkta oturuyorlar ve kızım pusette durmuyor zaten arabayı da sevmiyor ille kucakta gidecek oturuyor ama ayakta durcak illa yani oto koltuğu alsam bile ya oturmazsa çok pahalı alamam ama yatma mevzu önemli mi dediğim gibi gidersek yılda bir kez tatile gideriz en uzak mesafe o olur yani
S sarihperi nasılsın herşey yolunda mı.daha kullanmaya başlamadık, bizimki ayın 1inde 8 aylık olacak, kullanmaya baslayinca yazarim. baktım şimdi hala indirimde, Techno Fix Plus 979 tl.
alışkanlık edinmiş gibi, zor olacak ama ağlamalarına dayanmaniz lazim yada oyalayacak biseyler bulmaya çalışın sevdiği bir oyuncak vs.
sağlıkla büyütün inşallah
Çok sevindim senin adına canım bizde aldık kurduk ilk defa yarın yolculuk yapcaz ağlamasın da sevsin inşallah sizinki gibi bizimki de sever:)
inşallah:)Çok sevindim senin adına canım bizde aldık kurduk ilk defa yarın yolculuk yapcaz ağlamasın da sevsin inşallah sizinki gibi bizimki de sever:)
Dışarıyı görebildi sesi çıkmadı şükür Biraz mıkırdandı almadım dönüşte de uyumuştu yatırdık koltuğa öyle geldi inşallah bunda ağlamaz öyle atar atar gezmeye çıkarım bende:)inşallah:)
nasıl geçti yolculuk canim
Ay canım bebeğin de evde oynuyorum diye bir kitap var ben aldım onu tavsiye ederimBi de bana onerebileceginiz kitap var mi bu konularla ilgili?
Sinem Canpolatin kitabi mi canim? Baktim da simdi 0-6 ay bebekler icin diyor kapagindaAy canım bebeğin de evde oynuyorum diye bir kitap var ben aldım onu tavsiye ederim
maşallahMerhabalar, ben de 2018 subat, kiz annesiyim. Araniza katilabilir miyim?
Kizim 26 subat dogumlu. Benim su siralar en cok zorlandigim kisim bebegimle egitici oyun oynama kismi. Tikandim kaldim aklima hicbir sey gelmiyor. Su an icin al-ver oynuyoruz, üstünkörü kapak kapatma yapabiliyor. Kule yapilabilen oyuncaklari ic ice koyabiliyor yine az cok. Onun haricinde surekli hareket halinde. Kendi kendine ayakta durmaya basladi. Ha bugun yuruyecek ha yarin yuruyecek diye bekliyoruz.
Siz neler oynuyorsunuz bebeklerinizle?
müzikli kitaplar var onlar bu dönem için faydalıBi de bana onerebileceginiz kitap var mi bu konularla ilgili?
bir de özge selçuk bozkurt un çocuğumla evdeyim kitapları var hem 0 12 hem 12 24 aylik dönem için, ben ilkini aldim fena degilBi de bana onerebileceginiz kitap var mi bu konularla ilgili?
maşallah
adım adım setlerine baktınız mı
ben aldim çok memnunum
Hemen inceliyorum cok tesekkur ederim. Zeka kartlari aldik sevgili bebekten. Ama o da en fazla 10 dakika yapilan bi etkinlik. Haliyle gunun kalaninda ne yapacagimi sasiriyorumbir de özge selçuk bozkurt un çocuğumla evdeyim kitapları var hem 0 12 hem 12 24 aylik dönem için, ben ilkini aldim fena degil
onları ben de aldım dediginiz gibi kısa sürüyor. adım adım setleri dolu dolu, onlarda da hediye zeka kartları geliyor.Hemen inceliyorum cok tesekkur ederim. Zeka kartlari aldik sevgili bebekten. Ama o da en fazla 10 dakika yapilan bi etkinlik. Haliyle gunun kalaninda ne yapacagimi sasiriyorum
küçük toplar alabilirsiniz onları çok seviyorlar. onun haricinde yumuşak bir topu var karşılıklı birbirimize atıyoruz çok hoşuna gidiyor. bir de bu dönem ses çıkaran arabalar faydalıymış ben fisher price tan aldim o da ilgisini çekti. bir de davul faydalı okuduklarıma göre, onu da seviyor.Hemen inceliyorum cok tesekkur ederim. Zeka kartlari aldik sevgili bebekten. Ama o da en fazla 10 dakika yapilan bi etkinlik. Haliyle gunun kalaninda ne yapacagimi sasiriyorum
Canim benim bebegimde 36 haftslik dogdu 19 ocak dogumlu canini hiç sıkma doktor normal diyorsa normaldirArkadaslar iyi akşamlar benim bebegim 33haftalik doğdu.20ocak doğumlu.10aylik olduk.Yere koydugumda sürekli döne döne gidiyor fakat emekleme yok,hatta ayakta durma bile yok.Dişimiz bile yok.Canim çok sıkılıyor. Doktor gelişimi gayet iyi dedi ama ne bileyim annelik işte.Bide bingildagi az bir şey daha kaldı sizin hep kapandimi
Sağolasın,çok teşekkür ederim ne bileyim bütün anneler yürümeye başladı deyince istemsiz canım sıkıldi.Peki sizin bingildagi iz tamamen kapandimi acaba?Canim benim bebegimde 36 haftslik dogdu 19 ocak dogumlu canini hiç sıkma doktor normal diyorsa normaldir
Senin kuzu cok erken gelmis vakti gelfiginde hepsini yapar endiselenme