- Konu Sahibi Homely_angel
- #64.401
Gardaaaaş Şentepe bebesiyim seviyom oraları. İş için memleketten uzağım ama arada geliyom gardaşlık. Ankara şivesi kulağa kötü gelir biliyorum babam dayanamayıp Batıkente taşındıVay gardaşim neresinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gardaaaaş Şentepe bebesiyim seviyom oraları. İş için memleketten uzağım ama arada geliyom gardaşlık. Ankara şivesi kulağa kötü gelir biliyorum babam dayanamayıp Batıkente taşındıVay gardaşim neresinden
Cok memnunum ben. Yatış pozisyonuda var. Rahat eediyor efsun.Heh işte bnde 360 derece dönen istiyordum ama cok kafam karışmıştı sen memnunsen ona bi bakim saol canm
Canım ben normal doğum yaptığım için devede kulak gibi geldi.Birde 40.gün rahim hala aşağıda oluyormuş takması kolay oluyormuş ondanda olabilir.Dr taktı ben hala devam edecek sandım bitti dedi nasıl yani dedim hiç hissetmedim bile.Şuandada sanki yok gibi hiçbirşey hissetmiyorsun.Canım maşallah yaa nasıl doğum kilonun altına kadar düştün diyet mı spor mu..Ben 52ydim hamile kalınca,doguma fiderken 68tim..şimdi halen 59 60ta çakılı kaldım resmen veremiyorum yapıştılar sanki bana
Ben tirsıyorum valla canım takarken bisey oldu mu ilişki sırasında yada sonrasında bisey hissediyon mu bisey oluyo mu..düşünürken bile içim bi tuhaf oluyo ama hamilelikten korkuyorum..
canım benimde sorunum o hangi bezi denediysem çişi koku yapıyor dışarıya doğru,prima premium care çok güzeldi oda çok pahalı,prima aktif bebek,baby&me,slepy hep konu yapıyor bunlar kullandıklarım birtek huggies koku yapmıyor onuda artık bulamıyorumBen de Komili kullanıyorum bayadır memnunum. Ama çok çiş kokusu yaptığını farkettim sende de oluyor mu? Yani daha doğrusu ben farketmedim de bir arkadaşım farketti. Daha yeni takmıştım bezini. Yani bir kere yapti çocuk muhtemelen. Arkadaşım çok koku çıkarıyor dedi. Ondan sonra dikkat ettim gerçekten koku yapıyor. Değiştirmeyi düşünüyorum.
canım yapmaz tabikide biz biberona alıştırana kadar ne çektik nuk kauçuk uclu cam biberon aldı sonunda 4 aydır onunla içiyor ben yokken ben gidince deli gibi beni emiyor korkma birşey olmaz inşallah,unutsaydı 3 aylıkken bıraktım ben o zaman unuturduKızlar bende Pazartesi sendromu başladı malum işe başlıyorum maalesef. Eşimin görevlendirme işi olmadı şimdi ekim 15 e kadar izin rapor idare edip sonra 3 ay ücretsiz izne ayrılacak. 2. Döneme Allah büyük. Sütümü sağıp bırakcam ben gelene kadar 2 kere içer sanırım avent in alıştırma bardağını aldım suyu güzel içiyor onda. Yalnız içime kurt düştü ona alışıp memeyi istememezlik yapmaz di mi?
Ahahaha garip gelir ama candandır gardaşimGardaaaaş Şentepe bebesiyim seviyom oraları. İş için memleketten uzağım ama arada geliyom gardaşlık. Ankara şivesi kulağa kötü gelir biliyorum babam dayanamayıp Batıkente taşındı
Heh işte bnde 360 derece dönen istiyordum ama cok kafam karışmıştı sen memnunsen ona bi bakim saol canm
Ay cok teşekkür ederim kızlar yarin esimle tavsiye ettikleriniza bakicaz cok kafam karışıktı ama sayenizde hangilerine bakicagmi biliyorum cok saolun nemesis P Prime18Bende de buna çok benzer var. Tek farkları sirona da ön yastık var, benimkin de olumsuz durumda iki kademe kemeri salma özelliği var. GB vaya ı-size diye de bir bak istersen.
canım benimde sorunum o hangi bezi denediysem çişi koku yapıyor dışarıya doğru,prima premium care çok güzeldi oda çok pahalı,prima aktif bebek,baby&me,slepy hep konu yapıyor bunlar kullandıklarım birtek huggies koku yapmıyor onuda artık bulamıyorum
Benimki de sabaha kadar 3 4 kez uyanıyor ve gündüz uykusu 5 10dk falan..ama ben kendini yemeye içmeye kaptirdin galiba sinir stres yüzündenYok cnm sadece emzirdim ve bol su ictim cok sukur eski halimden daha iyi gozukuyorum.sanirim ilk kizim zor bir cocuk buda geceleri uyutmuyor bunlar etkili oldu
Mrb canım ıslak mendil için şunları öneriyor diğerlerini hepsini inceledi zararlı kimyasallar var..Baby me yenidogan,carrefour yenidogan,dalin idil baby mustela sleppy yenidogan unibaby yenidogan ve walter wipes...Kızlar instagram kullanmıyorum da ben yazmışsınız birisi inceliyor diye kim bu ne okumuş etmiştwvibceliyorvrekalmsal olmasın tamda uni baby bitti sakin alayım diyodum kötülemiş mi dalini hiç leke çıkarmayan bir şeye de o kadar para vereceğine boş yıkarım makinede baby me leke çıkarıcı almıştım evet çok sıkarsanız ve çook çitikerseniz çıkıyor
Burada yazmamistim zaten canim. Bebekler sandigimizdan cok daha dayanıklı ama canlari aciyinca insan üzülüyor ışte..Siz de geçmiş olsun geçmişi okumadım haberim yoktu. Bir buçuk saat beklettim ben dayanamadı uyudu sonra şimdi kendi uyandı. oynuyor bakalım takipteyim
Valla dün markete gittim dalin 15yıkaös 30lira görünce çıktım almadım evde falan roxy vardı toz bitene kadar onla yıkarım toz olunca da çıkmıyo gibi geliyıBenimki de sabaha kadar 3 4 kez uyanıyor ve gündüz uykusu 5 10dk falan..ama ben kendini yemeye içmeye kaptirdin galiba sinir stres yüzünden
Mrb canım ıslak mendil için şunları öneriyor diğerlerini hepsini inceledi zararlı kimyasallar var..Baby me yenidogan,carrefour yenidogan,dalin idil baby mustela sleppy yenidogan unibaby yenidogan ve walter wipes...
Deterjan olarak da şunları öneriyor.. Baby me dalan roxy. etimatik , minoris, green clean ,siveno, sodasan
Iyi olmasina cok sevindim canim. Dokuntuleride gecer artik. Umarim hastalik birdaha ugramaz efsuncugaTesekkur ederim :) efsusun Atesi dustu neyse ki. Kasindigi icin cok huysuz ama en azindan ates olmadigi icin riski yok. Ucuz atlattik. Ben atesli ve atessiz havale geciren bir cocuk oldugum icin genetik yatkinlik vardir havale gecirir diye cok endiselendim ama olmadi neyse ki.
Bana Dr kilo başı bir damla demişti öyle veriyorum ama o zaman 7.5kilo idi başladığında 7vee demistiKızlar sidefer damlayı günde kaç damla vericez
20 gündür kullanıyorum. Doktora nasıl kullanacağımı sormamışım 6 damla veriyordum.Bana Dr kilo başı bir damla demişti öyle veriyorum ama o zaman 7.5kilo idi başladığında 7vee demisti
Ben doğumdan önce baya almıştım unibaby onları kullanıyorum halen..ilk aylar pamuk kullandigim icin bitmediler ..roxy bennimkinin lekelerimi çıkartı şimdiye kadar bi sıkıntı olmadıValla dün markete gittim dalin 15yıkaös 30lira görünce çıktım almadım evde falan roxy vardı toz bitene kadar onla yıkarım toz olunca da çıkmıyo gibi geliyı
CybexMerhaba kizlar nasılsınız ?
Kizlar kullanipta memnun kaldiginiz oto koltugu varmı fiyat ucuz yada pahli farketmez