2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ya ek gıdaya başlayalı bı hafta kadar oluyor benim bebiş ağzını hiç açmıyor , ağzı açık yakalarsam yiyor yada geri püskürtüyor bu geçici bı durummu böyle olup düzelen varmı meyveli yoğurda bile açmıyor ağzını
cnm aynen gecici bizimki de ilk zaman oyleydi. zamanla duzelir. moralini bozmadan devam et belli araliklarla yedirmeye.

cnm gecen doktor cikmisti tv de 1 m ye kadar genelde sikinti olmaz takip edin dedi ama 1 m den fazla ise direk acile gidin dedi.
Oyle biseey yok 1 karis yukseklikten kafasi tasa carpip bebegi beyin kanamasi geciren birinin konusunu okumustum burda. Biz hastaneye gittigimizde besikten dustugu icin o zamanda aynisini demişlerdi. Sordular haliyami dustu parkemi tas mi vs diye. Onemli olan zihinsel belirtiler uyku hali kusma vs gibi. Aman diyeyim..

Kızlar ya ek gıdaya başlayalı bı hafta kadar oluyor benim bebiş ağzını hiç açmıyor , ağzı açık yakalarsam yiyor yada geri püskürtüyor bu geçici bı durummu böyle olup düzelen varmı meyveli yoğurda bile açmıyor ağzını
Geçici canım. Endişe etme. Hiç bilmedikleri şeylerle karşılaşıyorlar sonuçta. 2 gün normal yese 5 gün hiç yemedikleri de olur. Bizimde bazen iştahımız kabarır bazen canımız bişi istemez mesela

Kızlar merhaba herkese bı sorum olacak benim kızı diğer sıpa mama sandalyesinin on korumasını açmak suretiyle yere düşürdü baba başlarindaydi ama yetisememis. Yaklaşık 60cm falan ordan yere düşmüş. Aldım kucağıma hemen sakinleşti güldü oynadı iki saat uyutmucaktim ama bir buçuk saat dayanabildi bı 40dk kadar uyudu şimdi uyandı yine bı gariplik yok gibi oynuyor gülüyor falan içim içimi yiyor ya bişey olduysa diye sizce goturmeli miyim acile daha önce başına gelen vardı goturdugunuzde ne yaptılar bebeklerinize ?off valla ya ötekine de Cok kızdım bağırdım ağlayarak uyudu kaldı yavrum ama bu benim çok hassas noktamdi çok dikkat ederdim daha hareket etmezken bile düşer falan diye yatağa tek koymadım hep güvenli yerlerde tek başına bıraktım. Ona da kızdım çünkü yanlışlıkla yaptığı bişey değil geçen hafta da yaptı aynısını uyarmistim bı daha yapacağı aklıma gelmedi
Aşırı uyku hali aşırı kusma olmadıkça sıkıntı yoktur canim

Merhaba kizlar nasılsınız ?
Kizlar kullanipta memnun kaldiginiz oto koltugu varmı fiyat ucuz yada pahli farketmez
Ben daha almadım hic de araştırmadım ama e bebekte dün gezinirken eleman adama prego en iyisi xedi onu duydum o ne onu bile bilmiyorum gerxi :KK70:

Bu mühendisinoglu sayfasını duyduğum ne iyi oldu teşekkürler kızlar tamda deterjanımiz bitmek üzereyken ne alsam diye araştırma yapmaya başlamışken çok iyi oldu Dalin kullaniyordum değiştirmek istiyordum isabet oldu baby&me njn deterjanı sıcak geldi bana nedense
Rosmanda indirim varken siveno aldim canim bugun eylul ağı boyunca %20 indirimliymiş

Valla daha yeni acıyor beybi 24 ünde 8 aylik olacağız
Ki oda cani isteyince acıyor

gurbet gurbet canım uyku eğitimine devam mı tamam mı nedir son durum bende başlıcam inşallah güzel haber ver bana oldu de başardım deee
uyku egitimi hak getire cnm bizim kiza sokmedi o sadece uyku saatini one cekip yataginda uyumaya alisti ama yine 1 saatte bir uyaniyor.ustten 2 alttan 2 disimiz cikti sanirim buda bozdu duzenimizi atesi yok fakat kolay degil 2 swr 2ser cikiyor disler

Canım maşallah yaa nasıl doğum kilonun altına kadar düştün diyet mı spor mu..Ben 52ydim hamile kalınca,doguma fiderken 68tim..şimdi halen 59 60ta çakılı kaldım resmen veremiyorum yapıştılar sanki bana

Ben tirsıyorum valla canım takarken bisey oldu mu ilişki sırasında yada sonrasında bisey hissediyon mu bisey oluyo mu..düşünürken bile içim bi tuhaf oluyo :KK70: ama hamilelikten korkuyorum..
Yok cnm sadece emzirdim ve bol su ictim cok sukur eski halimden daha iyi gozukuyorum.sanirim ilk kizim zor bir cocuk buda geceleri uyutmuyor bunlar etkili oldu

uyku egitimi hak getire cnm bizim kiza sokmedi o sadece uyku saatini one cekip yataginda uyumaya alisti ama yine 1 saatte bir uyaniyor.ustten 2 alttan 2 disimiz cikti sanirim buda bozdu duzenimizi atesi yok fakat kolay degil 2 swr 2ser cikiyor disler
Anladım canım diş bozuyor diyorlar dediğin gibi inşallah bir düzene girerler

Kızlar instagram kullanmıyorum da ben yazmışsınız birisi inceliyor diye kim bu ne okumuş etmiştwvibceliyorvrekalmsal olmasın tamda uni baby bitti sakin alayım diyodum kötülemiş mi dalini hiç leke çıkarmayan bir şeye de o kadar para vereceğine boş yıkarım makinede baby me leke çıkarıcı almıştım evet çok sıkarsanız ve çook çitikerseniz çıkıyor

Kızlar instagram kullanmıyorum da ben yazmışsınız birisi inceliyor diye kim bu ne okumuş etmiştwvibceliyorvrekalmsal olmasın tamda uni baby bitti sakin alayım diyodum kötülemiş mi dalini hiç leke çıkarmayan bir şeye de o kadar para vereceğine boş yıkarım makinede baby me leke çıkarıcı almıştım evet çok sıkarsanız ve çook çitikerseniz çıkıyor
MuhEndisin oğlu
Adam mühendis ordan takip ediyorum

X