2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Valla böyle durumlarda olan çocuğa oluyor cidden uzuldim insalah kardeşin de yavrusuyla vakit geçirir bol bol KESK’e barışabilirseler

Hangi bebek mağazası csnim belirtebilirsi biz de dikkatli olalım

kizlar ıslak mendil ne kullaniyorsunuz ekonomik, uni baby yenidoğan kullaniyorum memnunum ama oda cok pahali geliyor artik.
Sleepy yeni doğan kullanıyorum ilk zaman hediye gelmişti cok memnun kalmıştım ama uni baby stok yapmıştım ve bim de bulunca üstüne almıştım sonra nemesis indirimde diyince jokerden tekrar aldim
Uni baby sensitive kullandim güzel
Hipp kullandim cok iyi degil

Kızlar kış için mont mu alacaksınız yoksa tulum mu ?

Tulum aldım e bebekte indirim vardı. 70ten 34 e inmişti. İçi yün yada polar sevmiyorum ben kumaş olsun istiyordum. Öyle de denk gelince aldım.
Mont istemedim oto koltuğu yüzünden. Güvenlik için montu çıkarıp kemeri bağlamak gerekiyor. Ama tulum bütün olduğu için sorun olmuyor. Bide hareket etti kucağa aldık o bu derken kaymaz sırfı başı açılmaz. Ben ömere kıyafette de tulum alıyorum hep. Ne kayıyor ne bozuluyor ne sırtı açılıyor oh mis :)

Tulumdan kastın ince mi yoksa kalın mont tarzı mu canım eğer öyleyse baya indirimde almışsın. Tulumu bende seviyorum ama hiç güzel model bulamıyorum ya hep çok çocuksu modeller çıkıyo karşıma bende hep iki parça giydiriyorum

Geçen yıl e bebek ten indirimden tulum almıştım. Ama olmaz bizimkine biraz besili gidiyoruz. Hediye 3-4 tane mont geldi. Ama ben yine de tulum alacağım. Yürüdükten sonra mont giydiririm
Ya aslında tulum en kullanışlısı çünkü kar da çok dışarı çıkmazlar gibi. Ama montun da görüntüsü hoşuma gidiyo. Bendede bi tane tulum var önce almıştım ama şimdi rengini beğenmiyorum. Yine kullanışsız bişey de almak istemiyorum açıkcası

Tulum daha ağır basiyor şuan için daha mantıklı geliyor ya tulum alcaz inşallah
ben tulumu çok seviyorum babanesi almıştı kapşonlu iple kendine bağlı eldivenleri ayakları açık mont şeklinde ama tulum rengide beyaz giydirince çok merak ediyorum astronot gibi olacak

Hangi bebek mağazası csnim belirtebilirsi biz de dikkatli olalım
cnm eskişehir yolundaki görgül bebe. ama kaldırdılar ben diyince. sora eve geldim evdekine baktım. evdekide aynı şekilde 10/2017 tarihli son kullanması. onuda baby mall den almıştım. onlarda aynı haltı yemişler yani.

Bende bakayım KuZum
Muhendis baba diye bir hesap var gıda dedektifinin olabilir
Bebek ürünlerini inceliyor takip edin uni baby deterjanında neler varmış neler
Islak mendilleri her şeyi inceliyor
Ben en son omo cocuk aldim cok memnun kaldım hem çıkarıyor lekeli gemde İpek’e alerji yapmadi onu dA inceleyecek adam dogalsa devam edeceğim

Kızlar merhabalar nasılsınız
Paşalar kizçeler nasıl
Malum kıs geliyor kıyafet alacağız bebelere
İndirimleri birbirimize haber edelim olur mu

Kızlar merhabalar nasılsınız
Paşalar kizçeler nasıl
Malum kıs geliyor kıyafet alacağız bebelere
İndirimleri birbirimize haber edelim olur mu
Aynen canim artik uzun kollu ve pantolonlu kıyafetlere geçtik biz. Kışlık alisverislere basladim h&m ye falan baktim biseyler aldim ama indirimli yerler bulursak iyi olur. Hediye mont falan da geldi ama tulum da almak lazım

Biz de geçtik uzun kollara. Kısa kol devri bitti burada:) hatta geceleri tulum mu giydirsem diye düşünmeye bile başladım ev sıcaklığı 21 22 derece tuluma erken mi kızlar. Üstü hiç örtülü durmuyor tekmeliyo hemen

Bulundugun sehirde geceler soguk oluyir mu bilmiyorum ama ben geceleri uzun kollu pijama takimi giydirip penye battabiye ortuyorum üstüne simdilik canim. Doğduğunda evin sıcaklığı 24-25 dereceydi ama bu sene 20-22 derece tutup kalın giydirecegim sağlıklı olan da buymuş. Bir de internetten yorgan yapimina baktim yün alıp kendim yorgan dikecegim ogluma incecik bişey. Hazir yorganlar elyafli ya da pamuklu yünlü olanlar çok ağır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…