- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #64.261
Bana da öyle ama montlarda güzel geliyo kararsız kaldımTulum daha ağır basiyor şuan için daha mantıklı geliyor ya tulum alcaz inşallah
Bende unıbaby kullanıyorum stok yapmıştım almadım daha değiştirir miyim bilmem ama inanılmaz artmış fiyatlarkizlar ıslak mendil ne kullaniyorsunuz ekonomik, uni baby yenidoğan kullaniyorum memnunum ama oda cok pahali geliyor artik.
Valla böyle durumlarda olan çocuğa oluyor cidden uzuldim insalah kardeşin de yavrusuyla vakit geçirir bol bol KESK’e barışabilirselerCanım çok sıkkın kızlar yaerkek kardeşim boşanıyor. Daha 28 yaşında. 2 senedir ayrılar zaten. Bugün ilk mahkeme. Evlendiler 6 ay bile aynı evde kalmadılar. Üstelik hemen bebişleri oldu. Hamileyken baba evine gitti. Kardeşime çocuğunu doğumda bile göstermek istemediler. Bebişi görebilmek için 9 ay bekledi. Oğluna ağlayarak sayfalarca mektup yazdı. Neyseki 9.ayda karar çıktı. 2 haftada 1 gördü. Boşanma sebebi ne derseniz çok komik ama kıskançlık... kardeşim için "günde yarım saat -1 saat dışarı gönderiyorum. Neyine yetmiyor diyordu.. "varın gerisini siz düşünün. Tabi ki kimse %100 haklı veya haksız değildir.
Hangi bebek mağazası csnim belirtebilirsi biz de dikkatli olalımKizlar bu arada aman deyim bebekleriniz icin aldiginiz ne varsa tarihine bakin. Koca bebek magazasi gittim deterjan alicam nuk aliyorum alerjik bebegim zaten hassas fiyatina bakim diye altini cevrdim aon kullanma tarihi var sansa baktim oda ne uretim 2014 son kullan ma 2017 ve bunlar rafta inanabiliyormusunuz bulasik deterjanina kadar. gittim soyledim kaldirdilar butun urunlerin tarihi gecmis. ama ben farkettim farketmeyen biri olucak ve alicakti bunu. Kimbilir tarihi gecmis kimyasal ne zarar vericek bebegimize .
Sleepy yeni doğan kullanıyorum ilk zaman hediye gelmişti cok memnun kalmıştım ama uni baby stok yapmıştım ve bim de bulunca üstüne almıştım sonra nemesis indirimde diyince jokerden tekrar aldimkizlar ıslak mendil ne kullaniyorsunuz ekonomik, uni baby yenidoğan kullaniyorum memnunum ama oda cok pahali geliyor artik.
Yürürse mont yürümezse tulum düşünüyorum KuZumKızlar kış için mont mu alacaksınız yoksa tulum mu ?
Kızlar kış için mont mu alacaksınız yoksa tulum mu ?
Unibaby stoğum vardı. Hala kullanıyorum. Bi ara komili denedim çok sert geldi.kizlar ıslak mendil ne kullaniyorsunuz ekonomik, uni baby yenidoğan kullaniyorum memnunum ama oda cok pahali geliyor artik.
Geçen yıl e bebek ten indirimden tulum almıştım. Ama olmaz bizimkine biraz besili gidiyoruz. Hediye 3-4 tane mont geldi. Ama ben yine de tulum alacağım. Yürüdükten sonra mont giydiririmKızlar kış için mont mu alacaksınız yoksa tulum mu ?
Doğru bak tulumla yürüyemez onu düşünmemiştimYürürse mont yürümezse tulum düşünüyorum KuZum
Tulumdan kastın ince mi yoksa kalın mont tarzı mu canım eğer öyleyse baya indirimde almışsın. Tulumu bende seviyorum ama hiç güzel model bulamıyorum ya hep çok çocuksu modeller çıkıyo karşıma bende hep iki parça giydiriyorumTulum aldım e bebekte indirim vardı. 70ten 34 e inmişti. İçi yün yada polar sevmiyorum ben kumaş olsun istiyordum. Öyle de denk gelince aldım.
Mont istemedim oto koltuğu yüzünden. Güvenlik için montu çıkarıp kemeri bağlamak gerekiyor. Ama tulum bütün olduğu için sorun olmuyor. Bide hareket etti kucağa aldık o bu derken kaymaz sırfı başı açılmaz. Ben ömere kıyafette de tulum alıyorum hep. Ne kayıyor ne bozuluyor ne sırtı açılıyor oh mis :)
Ya aslında tulum en kullanışlısı çünkü kar da çok dışarı çıkmazlar gibi. Ama montun da görüntüsü hoşuma gidiyo. Bendede bi tane tulum var önce almıştım ama şimdi rengini beğenmiyorum. Yine kullanışsız bişey de almak istemiyorum açıkcasıGeçen yıl e bebek ten indirimden tulum almıştım. Ama olmaz bizimkine biraz besili gidiyoruz. Hediye 3-4 tane mont geldi. Ama ben yine de tulum alacağım. Yürüdükten sonra mont giydiririm
splepy mor paket çok güzel tavsiye ederim 4 lü paketi 20 tl di en sonkizlar ıslak mendil ne kullaniyorsunuz ekonomik, uni baby yenidoğan kullaniyorum memnunum ama oda cok pahali geliyor artik.
ben tulumu çok seviyorum babanesi almıştı kapşonlu iple kendine bağlı eldivenleri ayakları açık mont şeklinde ama tulum rengide beyaz giydirince çok merak ediyorum astronot gibi olacakTulum daha ağır basiyor şuan için daha mantıklı geliyor ya tulum alcaz inşallah
cnm eskişehir yolundaki görgül bebe. ama kaldırdılar ben diyince. sora eve geldim evdekine baktım. evdekide aynı şekilde 10/2017 tarihli son kullanması. onuda baby mall den almıştım. onlarda aynı haltı yemişler yani.Hangi bebek mağazası csnim belirtebilirsi biz de dikkatli olalım
Bende bakayım KuZumcnm eskişehir yolundaki görgül bebe. ama kaldırdılar ben diyince. sora eve geldim evdekine baktım. evdekide aynı şekilde 10/2017 tarihli son kullanması. onuda baby mall den almıştım. onlarda aynı haltı yemişler yani.
Aynen canim artik uzun kollu ve pantolonlu kıyafetlere geçtik biz. Kışlık alisverislere basladim h&m ye falan baktim biseyler aldim ama indirimli yerler bulursak iyi olur. Hediye mont falan da geldi ama tulum da almak lazımKızlar merhabalar nasılsınız
Paşalar kizçeler nasıl
Malum kıs geliyor kıyafet alacağız bebelere
İndirimleri birbirimize haber edelim olur mu
Bulundugun sehirde geceler soguk oluyir mu bilmiyorum ama ben geceleri uzun kollu pijama takimi giydirip penye battabiye ortuyorum üstüne simdilik canim. Doğduğunda evin sıcaklığı 24-25 dereceydi ama bu sene 20-22 derece tutup kalın giydirecegim sağlıklı olan da buymuş. Bir de internetten yorgan yapimina baktim yün alıp kendim yorgan dikecegim ogluma incecik bişey. Hazir yorganlar elyafli ya da pamuklu yünlü olanlar çok ağırBiz de geçtik uzun kollara. Kısa kol devri bitti burada:) hatta geceleri tulum mu giydirsem diye düşünmeye bile başladım ev sıcaklığı 21 22 derece tuluma erken mi kızlar. Üstü hiç örtülü durmuyor tekmeliyo hemen