2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim İpek’te kendi kendine geçmiyor uykuya burda sanirim çoğu oyle avm de bende pusette uyumuyor uyuşa bile 10 dk sonra gözler açılıyor hende avm de kucağımda pışpışlayatsk uyutuyorum
Sen bakanları bosver valla bana da bakıyorlar mal mal ama yapacak bsy yok

Oymadıktan sonra sürünerek gidiyor bizim ki de gittiği yer koltuk altı sehpa altı sonra bacaklarına tutunup çekmeye çalışıp çekemeyince agliyor oyun matlarını kemiriyor bir de bu ara evi karınca bastı dedigin gibi koltuk altı vs bsy bulur ağzına atar ufak bi cam bile kırılıp sıçramıştır diye hep tetikteyim sürünse bile ağlıyorlar cidden

Kuzum şakın ol kuduz kopek vs diye düşünmüyordur oyle deme ne olur o sorumluluk almaktan korkuyordur bsy olsa benden bilinir hesap nasıl veririm damata vs diye korkuyordur oyle düşünme bazı anneler korkuyor cidden ya da bakmak istemiyorlar olan hayatlarını değiştirmek istemiyorlar
Biz bile zor bakıyoruz belki onlarda nasıl bakılan korkusu yasıyorlardır kı söyle cidden unutmuş oluyorlar çoğu yerde aslında bizim gibi bakamıyorlar mesela ben annemi cok uyarıyorum ama yanlış yaptığımı fark ettim kadın yaşlanmış unutmuş söylesem bile bildigini okuyor diyorum insallah İpek’le ikisi kendi yollarını bulur
Ama şimdi söylemesi kötü olmuş bakıcı bulmak icin cok geç olmuş en azından 1 ay öncesinden bakardın insallah insan evladı iyi biri çıkar

Son düzenleme:
Ben buzluk olayını pek sevmediğimden yapmadık bir de dolabım dolu belki domates yapacaktım
Kokusu geciyor tazeliği kalmıyor diye kendime de yapmam ama et şutu domates vs düşünüyorum en azından annemin dolapta dursun diye
Eriki falan yap bence en olmadı meyve suyu yaparsın
Şeftali önceden pastalar icin atardim ama cok don olup şasi oluyordu oyle olurda kaynatıp içirirsin Ben dilimleyip atardım

Son düzenleme:
Yaaa süpersin tamda aradığım cevabı gördüm karpuz ve kavunu robottan geçirerek direk buz torbasına koymuş sizede fikir olsun anneler ama robot yerine cam rende de yapmak daha iyi olabilir :)
Bende baktım cam rendele posası cok çıkar buz torbasına koyamaz bu direk meyve suy olarak yapmak icin geçirmiş robottan sanirim

İnşallah geçicicdir düşünsene hep böyleler vallahi mahfoluruz ikinci çocuk felan hak getire artık.

Haftaya bi uyku eğitimi denicem şuan kitap arayısı dayım fayda görürsem yazarım yoksa işimiz zor ana olmayan anlamaz mal mal bakar

Senin tatlı diline ve hep olumlj bakış açına hayranım

Benim annemde asla bakmam diyor. Hatta aglamaya baslayinca tiksinmis gibo sesler çıkarıyor. Ondan olsa gerek benim bebiste bir tek anneme isinamadi. Yapacak bir sey yok. Bakacagiz basimizin caresine.

Hemen araştırmaya başladım birkaç öneri aldım ama ‘kimseyi bulsmazsan bununla idare et’ diyorlar sanki siteye kapıcı alıyorum nasıl emanet edeyim ben çocuğu üstelik kızım yabancıya gitmiyor kardeşim geldi 1 hafta kaldı son gün alıştı anca. Şu an resmen depresyona girdim

Pazartesi işe başlıyorum malum seminerler. Son dakika mı söylenir? Benimki de tutturmuş Müge de Müge! Mügen batsın. Yanlaya yanlaya baksın arttık Müge sine

Canim ben gunde iki kere ek gida veriy
Canim ben gunde iki kere ek gida veriyorum. Sabah kahvaltida biraz yumurta sarisi peynir veriyoruma ama tadimlik doyumluk degil. Oglen bazen corba bazen meyve puresi bazende yogurt veriyorum. Aksam yatmadan kasik mamsi veriyorum. Tek doyumluk olan kasik mamasi. Ama haftaya ise basliyorum ac kalinca mecbur hepsinden doyumluk yer sanirim

Benim annemde asla bakmam diyor. Hatta aglamaya baslayinca tiksinmis gibo sesler çıkarıyor. Ondan olsa gerek benim bebiste bir tek anneme isinamadi. Yapacak bir sey yok. Bakacagiz basimizin caresine.
Keşke Benimki de kaynanaya gitmese yabancılasa ısınamasa

Pazartesi işe başlıyorum malum seminerler. Son dakika mı söylenir? Benimki de tutturmuş Müge de Müge! Mügen batsın. Yanlaya yanlaya baksın arttık Müge sine
Müge kim kuZum diğer torun mu kardeşin mi
Valla kimisi de bana mi güvendin yaparken diyip bakmıyor zaten kuzum açıkcası benim annemde bi bakarım diyo bi maddi durum diyo bi yorumduk torunla dinleneceğim diyor göreceğiz kasım ayinda
Bir de ben anneme yakın olmak icin evi satılığa çıkardım bakmazsa asıl sen gör o zaman curcunayi bende babamla 4 sene konuşmadım aynıyız bu konuda
İnsallah iyi biri çıkar eve kamera koydurursun izlersin derste bile önüne açıp göz ucuyla bakarsın
Ama annen şimdi söylemekle ayıp etmiş o konuda cok haklısın şurda pazartesi seminer başlıyor
Sen içini ferah tut hic bakacak biri olmamış gibi dusun artık napcan

Öyle tabi canım benim oğlum emekliyor yüküm biraz hafifledi gözümle takip ediyorum sadece
Bütün evi geziyor
Ama temizliği artırdım hergün süpürüp sirkeli suyla yerleri silmek zorunda kalıyorum ama büyük ölçüde rahatladım
Sen de sabret büyüdüklerinde çok daha rahatlamış olcaz

Sırasına göre yapmıyo sıpalar :) bizimki de oturmayı öğrenmeden emekledi şimdi yeni yeni oturuyor kaplumbağa gibi ağır ağır geziyor evin içinde
Kendi kendine ilerlemesi çokk keyif verici
Bugün de ilk kez beşiğinde uyanıp tutunup kalkmış ahh daha neler göreceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…