-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.281
Bizde program ona göre ayarlanıyormuş ben öyle biliyorum canımCanım olur mu öyle şey nerde yazıyo? Bu idareciler 3 e kadar çalışıyoruz diye bizi 657 den saymıyorlar. Bende öğretmenim üstelik sınıf öğretmeniyim yani haftada 30 saatim var ve iznimi kullanacağım. Okulumdaki diğer arkadaşlarda kullandılar. Norm fazlası arkadaşlar bile 3 gün gelip yarım gün çalışıp süt izinlerini kullanıyorlar. Hakkını bil ve ara varsa sendikandan yardım al.
Daha fazla içirmeye başladım çocuk emerken vıcık vıcık oluyo terden uyuyamıyo çok sıcak gerçektenSusuzluk Ankara cok sıcak bizdedir oldu
Ben branş öğretmeniyim, yönetmelikte öğretmenin programı isteği doprultusunda düzenlenir diyor. Zaten 3gün 6şar saat verdiler dersi, ama 9da başlıyor ders ve okul uzak ve öğlen arası giriyor bekliyorum, yani 3te evde olabilicemNasıl yok canım bizim arkadaşlarımız kullandı geçen yıl. Hem de benim branş okul öncesi. Yarım gün çalışıyorum. Bize bile geldi geçen yıl bildiğim kadarıyla ilk defa.
TabikiTam gun ogretmenlik yapiyosan sut izni kullanabiliyoruz degil mi
Sen nasıl kullanacaksın ki canım? Ben branş öğretmeniyim, bizde program istek doğrultusunda düzenlenir diyor yönetmelikteCanım olur mu öyle şey nerde yazıyo? Bu idareciler 3 e kadar çalışıyoruz diye bizi 657 den saymıyorlar. Bende öğretmenim üstelik sınıf öğretmeniyim yani haftada 30 saatim var ve iznimi kullanacağım. Okulumdaki diğer arkadaşlarda kullandılar. Norm fazlası arkadaşlar bile 3 gün gelip yarım gün çalışıp süt izinlerini kullanıyorlar. Hakkını bil ve ara varsa sendikandan yardım al.
Canım olur mu öyle şey nerde yazıyo? Bu idareciler 3 e kadar çalışıyoruz diye bizi 657 den saymıyorlar. Bende öğretmenim üstelik sınıf öğretmeniyim yani haftada 30 saatim var ve iznimi kullanacağım. Okulumdaki diğer arkadaşlarda kullandılar. Norm fazlası arkadaşlar bile 3 gün gelip yarım gün çalışıp süt izinlerini kullanıyorlar. Hakkını bil ve ara varsa sendikandan yardım al.
Hıpp çok tatsız o yüzden ben içine az pekmez ve meyve rendeliyorum öyle yiyo. İstersen deneyebilirsin canım. Bide ilk çok yemiyolar sadece 3 4 kaşıl. Biz başlayalı 1.5 ay oldudaha 2 gündür ağzını açıyoKaşık maması hip inkini aldım, kndim envai çeşit muhallebi yaptm hiç birini sevmedi
Doğum izni bittikten sonra ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay için 1,5 saat süt izni var. 16 Kasım’da ilk 6 ayım doluyor o zamana kadar öğlene kadar çalışıp daha sonra öğle arasıyla 1 dersimi birleştireceğimTam gun ogretmenlik yapiyosan sut izni kullanabiliyoruz degil mi
Ne zaman gider kist gibi mi oluyor kalıcı olur mu tamamen1 haftada gitmez benim kan sulandiricilarin kistlesenlerden bazilari hala gitmedi yumru yumru kolumda.
Dis 39.2 yapmaz Ateş her şey olabilir bademcik enfeksiyon rota grip doktora gidin bence sabahı beklemeyinKızlar sadece baş çevresinde olan ateş bademciğin mi göstergesidir. Vucudu çokmsıvak değil ama başı yanıyor yawrumun 39.2 oldu. Carpol verdim hala 38.5 .((((
Onu bende farkettim. Sadece ona yesin diye uzattığım hiç birşeyi yemiyo. Biz yerken onun ağzına da verirsem yiyo. Kaşım mamasını da yedirirken hiç onunla ilgilenmiyorum kendim yiyo gibi yapıyorum arada ona uzatıyorum ozaman ağzını açıyo bitiriyo geçen babasını bile çapırdım yiyo gibi yaptık hepsini bitirdi.Canım hepsinden 2-3 çay kaşığı desen toplam 1-2 yemek kaşığı. Günlük 5 yemek kaşığını geçmez yoğurdu çorbası meyvesi vs toplam. Nasıl veriyorsun yemeği. Mesela benim gibi dene bi. Onun için ayrı bir seramoni yapma. Oturt onu da sofraya. Normal bir hareket olduğunu anlasın
Hayır doktor güvenme adet olmazsan sütun korur diye bsy yok dediBende bugün anneme sordum tam hatirlamiyo ama erken adet olmuş çünkü benle kardeşimin arası 15 ay..adet olmadığımız sürece korunmuş olur muyuz acaba
Su sebepten takıyorum sutum azaldi sütle doymiyor agliyor ve inanılmaz cok kalkıyor sabaha kadar 1 1.5 saate kalkıyorP Prime18 canım bu ek gıda işine çok takılıyorsun. Çocuk daha yeni hastalık atlattı. Hastalık diş gibi dönemlerde hiç ek gıda almayabilir de. Sen mümkün olduğunca emzirmeye çalış. İstemiyorsa da çok üstüne gitme. Bazı arkadaşlar maşallah koca insana yedirir gibi yediriyor yahu ne acelemiz daha bebek onlar ve illaki alışacaklar. Kendini yıpratma İpek sende ki stresi anlıyo ikinize de zaman ver biraz
Aynı sayılır kilomuz. Üç ayda 1 kilo aldı. Ama merve için konuşacak olursam gerçekten hareketli bir bebek. Belki seninde öyledir.Merhaba kızlar, benim bebeğim duru 7aylık olacak 1hafta sonra. Şuan 7kilo. Ama son 3aydır kilo alımı çok az, doktor 6ayı anne sütü ile tamamlayalım dedi, şimdi ek gıdalara geçtik ama daha tadım aşamasındayz öyle çok yemiyor, aslında sütüm var sürekli emziriyorum, ama kilo alımı niye böyle bilmiyorum, devam sütü mü versem gece yatmadan önce, veren var mı? Birde işe başlıycam yaknda 3gün öğlenden sonra 3te evde olucam öğretmenimde, bana öneriniz nedir?
Aynen merve de çok kalkıyor diye yesin istiyorum. Akşsm 6 gibi daha çok yesin istiyorum ama yemeği uzattığımda kafasını sağa sola uzatınca doydu diyorum. Bi de kilo alımı çok azdı. Yanlız senin yazdıklarına göre ipek te bayağı yiyor ekin.Su sebepten takıyorum sutum azaldi sütle doymiyor agliyor ve inanılmaz cok kalkıyor sabaha kadar 1 1.5 saate kalkıyor
Yese biraz doyar en azından diye düşünüyorum
Hastalık öncesinde de yemiyordu haspam
Hep hanında yemek yiyorum sofra da oliyor kendim yermiş gibi uzatıyorumbizimde cnm bi ara sevmedigi seyleri arka arkaya verince agzini kitlemisti birkac gun fazla birsey vermemistim. birde bizimki sunu kesfettim ona direk mama verince degilde sofraya oturtup biz yemek yerken mamasini bende yiyiyor gibi yapinca merak edip yemeye calisiyor. suratini eksitsede kendini zorluyor. yogurda ben incir katip veriyorum bayagi tatlandiriyor hem de kabiza da iyi geliyor. bir de bizim doktor ek gidayi acken ver demisti. bende cok uymasamda mamadan 1,2 saat sonra vermeye calisiyorum.
Cok geçmiş olsun şimdi nasilsinjBebeklerin ateşi kafada olur zaten, 3 saatte bir calpol dolven dönüşümlü verdirdi bize doktor,38 i gördünmü ver ilacı, ayrıca huzursuzsa calpol yerine paranox fitilde sokabilirsn, gece sürekli kontrol et, bi anda çıkıveriyor, biz yeni atlattık, 6.hastalık dedi doktor
6.ayda 200 gr aldı merve de. Hareketli bir bebek mi. Çok uyanıyor mu300 bile almıyo işte((
Hep oyle sabah beraber kahvaltı öğle beraber meyve akşam babayla birlikte yemekCanım hepsinden 2-3 çay kaşığı desen toplam 1-2 yemek kaşığı. Günlük 5 yemek kaşığını geçmez yoğurdu çorbası meyvesi vs toplam. Nasıl veriyorsun yemeği. Mesela benim gibi dene bi. Onun için ayrı bir seramoni yapma. Oturt onu da sofraya. Normal bir hareket olduğunu anlasın