2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizde program ona göre ayarlanıyormuş ben öyle biliyorum canım

Nasıl yok canım bizim arkadaşlarımız kullandı geçen yıl. Hem de benim branş okul öncesi. Yarım gün çalışıyorum. Bize bile geldi geçen yıl bildiğim kadarıyla ilk defa.
Ben branş öğretmeniyim, yönetmelikte öğretmenin programı isteği doprultusunda düzenlenir diyor. Zaten 3gün 6şar saat verdiler dersi, ama 9da başlıyor ders ve okul uzak ve öğlen arası giriyor bekliyorum, yani 3te evde olabilicem

Sen nasıl kullanacaksın ki canım? Ben branş öğretmeniyim, bizde program istek doğrultusunda düzenlenir diyor yönetmelikte

Bende sınıf öğretmeniyim nasıl kullanacaksın ?

Kaşık maması hip inkini aldım, kndim envai çeşit muhallebi yaptm hiç birini sevmedi
Hıpp çok tatsız o yüzden ben içine az pekmez ve meyve rendeliyorum öyle yiyo. İstersen deneyebilirsin canım. Bide ilk çok yemiyolar sadece 3 4 kaşıl. Biz başlayalı 1.5 ay oldudaha 2 gündür ağzını açıyo

Kızlar sadece baş çevresinde olan ateş bademciğin mi göstergesidir. Vucudu çokmsıvak değil ama başı yanıyor yawrumun 39.2 oldu. Carpol verdim hala 38.5 .((((
Dis 39.2 yapmaz Ateş her şey olabilir bademcik enfeksiyon rota grip doktora gidin bence sabahı beklemeyin

Bakici olarak kadin cagirdim.yavrumu gorsun tanisin anlasalim diye.ertesi gun kadindan ses seda yok.ben aradim ne olduu gelmiyo musun.yok hastayim.calismiyacam dedii.sanirim oglumdan korktuoysa ki kadinin geldigi gun en akilli en az agladigi saatlerdii
Subata kadar ucretsiz izne ayriliyorum bende.1yasindan sonra calusmaya baslarim artik.insallahh

Onu bende farkettim. Sadece ona yesin diye uzattığım hiç birşeyi yemiyo. Biz yerken onun ağzına da verirsem yiyo. Kaşım mamasını da yedirirken hiç onunla ilgilenmiyorum kendim yiyo gibi yapıyorum arada ona uzatıyorum ozaman ağzını açıyo bitiriyo geçen babasını bile çapırdım yiyo gibi yaptık hepsini bitirdi.

Bende bugün anneme sordum tam hatirlamiyo ama erken adet olmuş çünkü benle kardeşimin arası 15 ay..adet olmadığımız sürece korunmuş olur muyuz acaba
Hayır doktor güvenme adet olmazsan sütun korur diye bsy yok dedi
Aman diyim dikkat et

Su sebepten takıyorum sutum azaldi sütle doymiyor agliyor ve inanılmaz cok kalkıyor sabaha kadar 1 1.5 saate kalkıyor
Yese biraz doyar en azından diye düşünüyorum
Hastalık öncesinde de yemiyordu haspam

Aynı sayılır kilomuz. Üç ayda 1 kilo aldı. Ama merve için konuşacak olursam gerçekten hareketli bir bebek. Belki seninde öyledir.

Su sebepten takıyorum sutum azaldi sütle doymiyor agliyor ve inanılmaz cok kalkıyor sabaha kadar 1 1.5 saate kalkıyor
Yese biraz doyar en azından diye düşünüyorum
Hastalık öncesinde de yemiyordu haspam
Aynen merve de çok kalkıyor diye yesin istiyorum. Akşsm 6 gibi daha çok yesin istiyorum ama yemeği uzattığımda kafasını sağa sola uzatınca doydu diyorum. Bi de kilo alımı çok azdı. Yanlız senin yazdıklarına göre ipek te bayağı yiyor ekin.

Hep hanında yemek yiyorum sofra da oliyor kendim yermiş gibi uzatıyorum
Bende emzirirken 1 1.4 saat sonra veriyorum sabah emzirip sonrasında kahvaltı hazırlıyordum 1 1.5 saate bugun hic emziremeden deneyim dedim hazırlayana kadar cok agladi ve yemedi emmek istedi emdi emdi uyudu
Ne halt ettifigi belli değil
Sık kalkma meme de ağlama olmasa sorun etmeyeceğim yoksa her şey ram 9. Ayda oturuyormuş ama iste sık kalma beni yordu

Cok geçmiş olsun şimdi nasilsinj

Hep oyle sabah beraber kahvaltı öğle beraber meyve akşam babayla birlikte yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…