2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizimki de sürünerek emekliyor
Sürünme 4 aylıkken vardı donmehe başlayınca dönerek ve sürünerek hazidan ayından beri ilerliyor koltuk altlarından bebe topluyorum tatilden bu yana dik oturmaya basladi artık düşmüyor oturduğu yerden sürünerek gidip istediği oyuncağı alıp oynamaya da basladi ilk zamanlar oturduğu yerde dümdüz kaloyordu korkuyordu
Yeme işimiz sıkıntı
Tavuk suyuna şehriye çorbası yaptım bugun soğan sarımsak koyup blenderdan geçirdim acayip lezzetliydi şahsen küçük cay kaşığı kadar aventen kaşığından 6 kaşık ancak yedi yarısı dışarı
Yarim muz yiyor ama baya zorlanıyor kaka da o yüzden vermiyorum cok kabız oluyor onu çözemedim kabız olmasın diye
Su içmiyor savaşıyoruz
Sabah pancake yaptim eline alıp yemedi minicik minicik mercimek kadar ağzına verdim toplamı bozuk para kadar değildir
Peynir de tuzsuz peynir aldim bahcivanin cildiz ay şeklinde olan su lezzet topu denilene benziyor yine de suda beklettim oda 25 kuruş kadardır Onuda elimle mıncık mıncık yarısını yedirebildim yanı 3 mercimek tanesi kadar :/

Masallah yarasın valla bizim ki ağız kirlenmese süper olacak ama kitlıyor zaten kucakta ve mama sandalyesin de de durmak istemiyor surekli kendini geri atıyor devirecek diye korkuyorum
Darısı basıma insalah
Peki ne kadar yiyor mesela kaşık olarak

Şekerli seyleri seviyor karpuz delisi kavun seviyor muz da ama digerleri no şuyun bile tadına bakınca kitlıyor ağzı
Yoğurtu pekmezle deneyeceğim bakalim
Sütlaç muhallebi de hic yapmadım annem yapsin bi denerim olmadı pekmezli yapar sagolasin canim
Gerçi onları yiyecektir ana digerleri diline değince gine kitleyecektir

Susuzluk Ankara cok sıcak bizdedir oldu

Ben oto koltuğu almadım doktora sorduk biraz dik otursun 8!kiloyu geçsin xedi gerçi 0 kilodan başlayanlar varmış ama hic araştırmadım suan ipekin puseti bile ona büyük geliyorsun gerek duymadım ben sanirim 1/2 aya ancak alırız o yüzden fikrim YÖK kızlar

Kızlar benim canım cok sıkkın
İpekin sol dizkapaginin arkası sis
Son damar yolu ordsn açılmış serimi sol ayaktan vermişlerdi ama bacakta ayakta serumu alırken de çıkarıncada şişlik yoktu
Ben fark etmedim bugun dükkana gitmiştim müşteri fark etti baya canim sikildi nasıl fark etmedim diye kendime kızdım gerci ya kucağımda ya oynarken oturuyor yanındayım sürünürken de hic anlamadim yanda alt değişirken elleyince hafif sertlik var yarın doktora gideceğiz
Serum derialtina gitmiş olsa 1 hafta oldj hastaneden çıkalı çoktan deri emer şişlik inerdi
Bu ne şimdi anlamadim
İnsallah kötü bsy değildir

1 haftada gitmez benim kan sulandiricilarin kistlesenlerden bazilari hala gitmedi yumru yumru kolumda.

Kızlar sadece baş çevresinde olan ateş bademciğin mi göstergesidir. Vucudu çokmsıvak değil ama başı yanıyor yawrumun 39.2 oldu. Carpol verdim hala 38.5 .((((

Kızlar sadece baş çevresinde olan ateş bademciğin mi göstergesidir. Vucudu çokmsıvak değil ama başı yanıyor yawrumun 39.2 oldu. Carpol verdim hala 38.5 .((((
Sadece bas cevresinde olmaz ki ates. Ama termometren alindan olcer ise vucut olcemeyebilir. Birde cok guneste kalmis olabilir mi?

Bizim kiz gurme cnm tatsiz corbalari pek sevmiyor illa soganli yada sarimsakli olacak birde et su veya tavuk suyunu cok seviyor.bu corbayi cok sevdi

cnm bugun tarhana yaptim biraz yedi cok sukur. biraz tarhanaya alissin senin corbayi da deneyecegim. ayrica bizimki kabiz diye hipp in organik erik puresini vermistim. ona deli oluyor. corbanin uzerine 1 kavanoz onu yedi.tavsiye ederim herkese. evde de yapilabilir aslinda erik mevsimi.

Canım bence kilo alımı gayet iyi maşallah biz son iki aydır 100 150 gr aldık..ek gıdaya geçeli bi ay falan oldu..kahvaltı yoğurt ve çorba vermeye çalışıyorum.. idrarda pembelik vardı bizim de..tahlilde hiçbirşey çıkmıyo susuzluktandir dedi dr bende bol bol su veriyorum son zamanlarda bezde hiç rastlamadim.. önceden sürekli oluyodu

Canım alnına soğuk bez koltuk altına da sirkeli pamuk koy. Ilık duş aldır. Ben öyle yapıyorum ateşte. Bal sıcaklığı ve vücut sıcaklığı aynı çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…