- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 33
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.321
Canim inan artik takmiyorum.hareketli olmasi hic problem degil hatta.su an tek derdim yaz boyunca memleketteydim.eve gidince ki bu hafta sonu eve gidiyorum artik ev islerini yemek derdi ve ozellikle deniz okuldan aksam 5te eve gelecek.9ta yatacak.o 4 saat icinde denizle ilgilenmek odevlerini yetistirmek.basarili zeki bi cocuk sinif ogretmeniyim en azindan cocuguma faydam dokunsun diye dusunuyorum.ama edizle ne kadari yapilir bilmiyorum.cunku ediz aksam saatlerinde volumunu arttiriyo.yasayip gorecezz bakalimm..Seni öyle iyi anlııyorum ki. Oğlumdaki halimi hatırladım. Kimse bana gelmezdi. Yanımdaki insanı evine davet ederken kimse seni davet etmez. İşyerindekiler çaki derdi. 19 aylıkken kreşe vermek zorunda kaldım. Allahtan kaan da deniz gibi bir çocuktu da kaldırabildi. İlk 4 yıl çok zorlandım. İnşallah merve biraz daha uyumlu sakin olur.
Aynı benim bebe 7 ay dolmak üzere sadece anne sütü ile beslendi ve besleniyor 7200gr filan benimde sütüm bol ama kilo almıyor bol bol emmesine rağmen çünkü bol bolda çıkarıyor. Benim ki de kaşık mamalarını sevmedi muhallebileri filan pek sevmedi devam sütü alır mı ki bebeğin biberon alıyor mu benim ki onu da almıyor bende öğretmenim işe başlayacağım ve me yapacağımı hiç bilmiyorum biberon alsa ben yokken bakıcı devam sütü verirdi ama yok uykuluyken bile almıyorKaşık maması hip inkini aldım, kndim envai çeşit muhallebi yaptm hiç birini sevmedi
Muhallebiyi benim oğluş da sevmiyorAynı benim bebe 7 ay dolmak üzere sadece anne sütü ile beslendi ve besleniyor 7200gr filan benimde sütüm bol ama kilo almıyor bol bol emmesine rağmen çünkü bol bolda çıkarıyor. Benim ki de kaşık mamalarını sevmedi muhallebileri filan pek sevmedi devam sütü alır mı ki bebeğin biberon alıyor mu benim ki onu da almıyor bende öğretmenim işe başlayacağım ve me yapacağımı hiç bilmiyorum biberon alsa ben yokken bakıcı devam sütü verirdi ama yok uykuluyken bile almıyor
meyveleri çatalla eziyorum posasıyla yediriyorum ama havuç elma vs katı meyveleri yediremediğim için cookplus katı meyve sıkacağı aldım muhteşem sıkıyor tavsiye ederim.Tarhana denedim arkadaşımın annesi bebeğine özel yapmış sagolsun getirdi ama maalesef sonuç sıfır bakalim et suyuyla yapacağım insalah yer
Cok sagol canim
Meyve suyunu nasıl yapıyorsun
sadece kafa arkasında olan ateş için kalsiyum direncini gösterir dedi aile hekimi bana,hastalıkla savaştığını gösterirmiş,yüzüne yada vucuduna dağılınca tehlikeli başının arkasında olması normal dediKızlar sadece baş çevresinde olan ateş bademciğin mi göstergesidir. Vucudu çokmsıvak değil ama başı yanıyor yawrumun 39.2 oldu. Carpol verdim hala 38.5 .((((
Canım Gökçe Ada nın kilosu iyi 9 u geçkin. Doktorumuz Çanakkale nin en iyi çocuk doktoru mümkün olduğunca anne sütü alsın ek gıda olarak da blw yap dedi. 2 hafta önce ağır bir grip geçirdi sonra burnu tıkandı balgam çıkardı tabi burnu genzi tıkalıyken emmedi. Gece yine tıkanıklıktan öksürerek uyandı kıpkırmızı oluyordu yavrum. O sıra da tadımlara ara verdim. Tabi uyku düzeni de bozuldu hala hırıltı var. Kilo kaybı rutinin dışında olduğu için zamana bıraktım. Çok telaş yapmıyorum olacak arada böyle şeyler9 ay mı naptın bacım sen. Bunu söyleyen doktoru ilkkez duydum. Bizim doktorlar niye 4 ayda başlattı ki. Çok uyanıyorsa kilo alımı okadar düşükse kendine de bebeğine de eziyet bence. Gene sen bilirsin tabi.
Bacim önceden biç bu kadar kalkmıyordu bu gece mahvoldum 8 de uyudu 12:3 a kadar 2 defa kalkti sonra 2 3/30 4 de kalkti 4 den 5 buçuğa kadar 4 kere kalkti sonra ben bayıldım eşim aldı bu aralar emdi sadece 4 de emdiginde sonra kı katılmalarında emzirmedim 5 de eşim uğraştı 20 dk uyuttu sonra 7 de kalkti ben pelt neden böyle anlamıyorum insallah düzelirKizlar bebeklerin kilosuna takilmayin lutfen saglikliysa keyfi yerindeyse kilo genetik bana gore.
Ayrica cok sik uyanan bebeler inanin acliktan uyanmiyor cunku benimkinin emmeside istahida iyi ama keyfine uyaniyo sipa.
Oldukca hereketli bir bebek 4 aydan beri done done tum evi dolandi iki haftadir emkliyerek heryeri geziyor ama bir bebek hic yorulmaz mi ne oglen uyuyor ne gece.
Ek gida olarak yemiyor demeyin sepzeleri degisik tatlandirin eminim zevkine uyacak birseyler olacak ve yiyecekler.bizimki et sulu corbalari ve soganli corbalari seviyor ayni corbayi sade kabak olarak veriyim yemiyor.
Ben son 1 aydir oyleyim cnm ustelik benim ki esimdedahil kimsede durmuyor geceleri maffoluyorum 2 saat deliksiz uyursa sukrediyorum.ama merak etme 2 haftadan sonra uykusuzlugada alisiyo bunyeBacim önceden biç bu kadar kalkmıyordu bu gece mahvoldum 8 de uyudu 12:3 a kadar 2 defa kalkti sonra 2 3/30 4 de kalkti 4 den 5 buçuğa kadar 4 kere kalkti sonra ben bayıldım eşim aldı bu aralar emdi sadece 4 de emdiginde sonra kı katılmalarında emzirmedim 5 de eşim uğraştı 20 dk uyuttu sonra 7 de kalkti ben pelt neden böyle anlamıyorum insallah düzelir
3 ay kolikten sabah 5 kerem kadar uyumadık şimdi de bu insallah duzelirBen son 1 aydir oyleyim cnm ustelik benim ki esimdedahil kimsede durmuyor geceleri maffoluyorum 2 saat deliksiz uyursa sukrediyorum.ama merak etme 2 haftadan sonra uykusuzlugada alisiyo bunye
Canım bnde öğretmenim, 3-4gün almıyolar biberonu aç kalınca mecbur alıyolar.sütümü sağıp bırakıcam ama bakayım belki devam sütüde veririm az bişiAynı benim bebe 7 ay dolmak üzere sadece anne sütü ile beslendi ve besleniyor 7200gr filan benimde sütüm bol ama kilo almıyor bol bol emmesine rağmen çünkü bol bolda çıkarıyor. Benim ki de kaşık mamalarını sevmedi muhallebileri filan pek sevmedi devam sütü alır mı ki bebeğin biberon alıyor mu benim ki onu da almıyor bende öğretmenim işe başlayacağım ve me yapacağımı hiç bilmiyorum biberon alsa ben yokken bakıcı devam sütü verirdi ama yok uykuluyken bile almıyor
En iyisini yapmissin valla deli oluyorum oyle davrandiklarinda sanki mucizevi bir sekilde cocuklari tek basimiza yapmisiz. Akil vermelerine deli oluyorum oglusumda cok babasi bunaltiyor beniDün benim bebek çok huysuzdu kocam işten geldi bakti yemek yediremiyorum beni uzaktan sinsice izliyorakıl veriyor o zaman şöyle yap ogluumm babana bak falan diyor uzaktan. Bende çok sakin bir şekilde mama tabağını kaldirip yukaridan aşağı döktüm örtünün üstüne ooohh valla rahatladım kocam hemen bebegi önümden aldı sen cocuguma bisey yaparsin kafayı yedin iyice dedi. Neyse tamam dedim 2 saat sen ilgilen ben dinlenecem. Kocam bebegi aldi evde dolanıyor odaya gidiyor yatiyor kalkiyor balkona cikiyor yok baktim bebegi almis karşısına konusuyor. Oğlum yemek yemiyosun uyumuyosun anan da bizi terketti biraz daha devam edersen balkondan aşağı atarım senin tamam mı yavrum diyo yaaa dedim kafayı yemek nasıl oluyormus ben 24 saat böyle yaşıyorum ver dedim bundan sonra da haddini bil koltukta bacak bacak üstüne atıp akıl verme bana bir daha
Evet çok uyanıyor, hareketi seviyo ama biz hareket edicez o kucakta olacak:)))))6.ayda 200 gr aldı merve de. Hareketli bir bebek mi. Çok uyanıyor mu
Niye kiz arapca ogrenirKızlar birsey soracam hani eğitim küçük yaşta başlar ya ben bebegime hem türkçe hem ingilizce konuşuyorum acaba bi faydasi olur mu ya baska ne gibi telnikler uygulanir malum yabancı dadı tutamıyorum kocam anca suriyeli dadı tutarız dedi o da işime gelmez
ŞİMdi gayet iyi canım çok sağılCok geçmiş olsun şimdi nasilsinj
Emeklemiyo daha duru, ama oturduğu yerde kıpır kıpırAynı sayılır kilomuz. Üç ayda 1 kilo aldı. Ama merve için konuşacak olursam gerçekten hareketli bir bebek. Belki seninde öyledir.
Zaten farkli dil egitimi icin 2 yasini beklemelisiniz yoksa cocuk ana dilini ogrenmekte zorlaniyormus.Yok onu yapma. Bu yasta ayri dil egitimi icin yabanci dil egitimini verecek kisinin hep dillde konusmasi lazim. Ayni kisiden 2 dil olunca kafasi karisiyormus. Bende dusundum onu hatta anneme sadece almanca konustursam diyede dusundum. O ara cok arasturdim.Ama olmadi sonra.
Bacim önceden biç bu kadar kalkmıyordu bu gece mahvoldum 8 de uyudu 12:3 a kadar 2 defa kalkti sonra 2 3/30 4 de kalkti 4 den 5 buçuğa kadar 4 kere kalkti sonra ben bayıldım eşim aldı bu aralar emdi sadece 4 de emdiginde sonra kı katılmalarında emzirmedim 5 de eşim uğraştı 20 dk uyuttu sonra 7 de kalkti ben pelt neden böyle anlamıyorum insallah düzelir