2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar birsey soracam hani eğitim küçük yaşta başlar ya ben bebegime hem türkçe hem ingilizce konuşuyorum acaba bi faydasi olur mu ya baska ne gibi telnikler uygulanir malum yabancı dadı tutamıyorum kocam anca suriyeli dadı tutarız dedi o da işime gelmez :KK70:
Yok onu yapma. Bu yasta ayri dil egitimi icin yabanci dil egitimini verecek kisinin hep dillde konusmasi lazim. Ayni kisiden 2 dil olunca kafasi karisiyormus. Bende dusundum onu hatta anneme sadece almanca konustursam diyede dusundum. O ara cok arasturdim.Ama olmadi sonra.

Kızlar 10 gündür resmen bişey yeniyoruz ne süt ne mama günlük 500 cc zor içiyo oyunla felan. Yaptığım haslamalarının hiç birini sevmedi. Çok huzursuz göz önünden kayboluyum hemen ağlıyo. Hiç bişey mutlu etmiyo uyuması sorun yemesi sorun çok yorumdum geçen yeter artık dedim ya bugün baktım alttan 2 tane diş geliyo çizgisi belirmiş galiba ondan böyle. Karnı aç daha da huzursuzlanıyo. Artık ceviz kadar köy ekmeğini ıslattım peynirle ikisini güzelce yedi bide yarım çay bardağı yoğurt yedirdim hiç bişey demeden yedi onları şimdi kendisi uyudu şaşırdım kaldım. Calpıl vermek istiyorum günde 1 kere ama bu seferde ilaç diye vazgeçiyorum öyle huzursuz görüncede canım sıkılıyo eve yetişemiyorum temizlik yemek hiç bişey yok

Yok ya zaten ben emmesinden hic sikayetci degilim emerek uyusun etraftan farkim kalsin :KK70: kv bakiyo ben isteyken o yok operek ymuyuttum yok sarilarak uyuttum diyip duruyor zaten benim tek derdim gece niye 83738 kere uyanmaya basladi bu cocuk neyseki bu gece daha az uyandi kesin yedigim seyler dokunuyo:KK43:
Canım gündüz çok uyuyor olmasın?

Kizlar ben normalde yogurt veriyorum ama bugunki verdigim yogurtta yanaklari kizardi normalde birsey olmuyordu her zamanki yaptigim yogurt halbuki niye kizardi

Yok onu yapma. Bu yasta ayri dil egitimi icin yabanci dil egitimini verecek kisinin hep dillde konusmasi lazim. Ayni kisiden 2 dil olunca kafasi karisiyormus. Bende dusundum onu hatta anneme sadece almanca konustursam diyede dusundum. O ara cok arasturdim.Ama olmadi sonra.
Nasıl olacak peki kucukken baslamasini cok istiyorum. Hadi 3-4 yasina gelince renkleri sayilari oyun kartlariyla falan oynayarak öğretiriz de ben iki dili aynı anda öğrenmesini çok istiyorum. Cizgifilm falan desen onu da 2 yaşından sonra anca.

Kizlar ben normalde yogurt veriyorum ama bugunki verdigim yogurtta yanaklari kizardi normalde birsey olmuyordu her zamanki yaptigim yogurt halbuki niye kizardi
Yogurttan olduğuna emin misin canım benim bebeğin de gecenlerde yanaklar kızardı farkettim ki her yemekten sonra ağzını yüzünü güzelce temiz suyla silmiyordum ondan olmuş. Şimdi düzeldi

Yogurttan olduğuna emin misin canım benim bebeğin de gecenlerde yanaklar kızardı farkettim ki her yemekten sonra ağzını yüzünü güzelce temiz suyla silmiyordum ondan olmuş. Şimdi düzeldi
Evet cnm yedirirken kizardi gecti simdi.
Yemekten sonra banyoya goturup kendi elini yikamasi icin muslugu aciyorum oda suyu tutmaya calisiyor oylece yuzunude yikiyorum

Nasıl olacak peki kucukken baslamasini cok istiyorum. Hadi 3-4 yasina gelince renkleri sayilari oyun kartlariyla falan oynayarak öğretiriz de ben iki dili aynı anda öğrenmesini çok istiyorum. Cizgifilm falan desen onu da 2 yaşından sonra anca.
Evet cizgi film ancak. Yada surekli o dili konusacak baska dil karistirmayacak biri lazim.

Lan masallah dedigimiz 3 gun yasamiyo haa. Dun ne guzel taktir etmiştim herseyi yemesini bugun alerji diyosun. Bende mi acaba gudubetlik var.

Selam kızlar. Oğlumda konak hep. Ardı 10 gün önce taradım temizledim daha kalın katman oluştu sabah baktım saçını kaşıyor kanatmış hep. Şimdi de kaşınıyor ve kanıyor. Doktor da yok tatile girdik ne yapmam gerekir??

Kızlar benim gibi olanınız varmı?ek gıdaya geçince memeyi bıraktı beni oğlan hiçbir şekilde almıyor.ek gıdadan öncede mızmızlanmaya başlamıştı.şimdi hiç almıyor çok zorladım onada üzülüyorum.sağdım bugün mecburen onları bile içiremiyorum .napıcam bilemiyorum

Selam kızlar. Oğlumda konak hep. Ardı 10 gün önce taradım temizledim daha kalın katman oluştu sabah baktım saçını kaşıyor kanatmış hep. Şimdi de kaşınıyor ve kanıyor. Doktor da yok tatile girdik ne yapmam gerekir??
Canım ben konağı mustela nın konak şampuanı ile geçirdim. Kaşında da vardı onu da badem yağı ile hallettik.

Canım bir ara bizimkinde de vardi ama az birseydi banyo yapmadan bir saat önce zeytinyağı sürdük sonra iyice taradik yavaş yavaş giitti

Canım gündüz çok uyuyor olmasın?
Yok cnm uc kere birer saat uyur genelde bazen ogleden sonrakiyle sabah yarim saat daha fazla uyur yoksa azi bar fazlasi yok benim sipanin gecsiiiin bu gunler biran once insallah :mad:
Cnm ben banyodan yarim saat once zeytinyağı surup biraz bekletip sonra ince fircayla bildigin kaziyordum sonrada banyo zaten ama surekli tekrarliyordu alerji doktorumuz kafa derisi egzamasinin konak oldugunu soyledi. Ne zaman diyete basladim tamamen gecti bir dahada tekrarlamadi cok sukur ama zeytinyagi baya iyi geldi bize. Yagda asidikse artirir konagi ya ocakta cizlat bi asiyligini aldir yada market yaglari genelde az asitli oluyo onlari kullan

X