2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar benden haberler biraz kötü
İpek bubun 11 den 6 a kadar 17 kez kaka yapti
11 den 6 ya kadar yaptığı bezlerin ağırlığı 1000 gr
Yanı bir nevi 1000 gr ma yakın kilo kaybı
Doktor durum iç açıcı degil 3 e düşmedikçe gidemezsiniz dedi
Dedik biz en ufak risk bile varsa kalmaya razıyız 5 gün daha burdasinjz gibi dedi
Ben ağlıyorum eşim çok kötü
Çocuk halsiz sürekli ağlıyor popo kremler sürmemize rağmen yara oldu pişik oturamıyor
Değdirmiyor silerken ağlıyor saatlerde ağlıyor ağzına onu sok içirmeye çalış onu yap derken iyice ağlıyor ilaçları içirmeye çalışırken sürekli ağlıyor tamamen red ediyor her şeyi meme yi de eder diye çok korkuyorum
Ne olur dua edin
Daha kötüsü olmasın
Cildirmak üzereyim
Çok üzüldüm canım ya keşke bebekler çocuklar hiç hasta olmasa dualarım ipek için rabbim acil şifalar versin istersen sürekli Ya şafiyi oku inşallah bir an önce sağlığına kavuşur

Son düzenleme:
Günaydınlarr bebişlerin çamaşırlarını hangi detarjanla yıkıyorsunuz dalin kullanıyordum değiştirmek istiyorum migrostan frosch un çamaşır deterjanını leke çıkarıcısını yumuşatıcısını aldım güvenilir mi acaba yoksa friendly mi alsam zaten leke çıkarıcısı da işe yaramıyor

Günaydınlarr bebişlerin çamaşırlarını hangi detarjanla yıkıyorsunuz dalin kullanıyordum değiştirmek istiyorum migrostan frosch un çamaşır deterjanını leke çıkarıcısını yumuşatıcısını aldım güvenilir mi acaba yoksa friendly mi alsam zaten leke çıkarıcısı da işe yaramıyor
Ben ogluma dogdugundan beri uni baby hassas ciltler icin olani kullaniyorum canim kokusu artik oğlumla özdeşleşti sanki cok seviyorum. Ama tabi leke çıkarmıyor

@gsm_lee çok çok geçmiş olsun üzüldüm yaa iki hafta önce biz de el ayak hastalığından dolayı hastanede yattık iki gün gerçekten çok zor Allah sana dayanma gücü versin ki yavruna bakabilesin. Allah şifa versin inşallah

Kizlar bizde 6.hastalik gecirdik yazmistim aman sakin bebisleri bayramda sapur sapur opmelerine izin vermeyelim doktor eriskin tukurugunden bulastigini yada ucugu olan birinden bulastigini soyledi yavrum 1 hafta cekti atesi dusmedi ustune ishal oldu halsizlik cok fazlaydi rabbim korusun evlatlarimizi

anlamıyorum dr'un dedigi ayrilik korkusu mu oldu acaba, yere oyuncaklarini koyuyorum mutfaga gidiyorum 5 dk sonra aglamaya basliyor. kucagima aliyorum susuyor. yere koyarken koydugumu anliyor yine agliyor sarki falan soyeyince susuyor guluyor. hic yalniz birakamamaya basladim :KK43: hatta bazen oyuncaklariyla oynarken hic birsey yokken beni gorunce bile aglamaya basliyor kucagima alayim diye. ne yapicam bilmiyorum.

Valla bebegimin neyiyle övünsem tersine dönüyor. Bugünden beri bir oğün doymadı bir türlü rahat ettiremedim. Ağlaması yok ama hep huzursuz evin içini dört dönüyor artık oda oda gezmeye başladı. Ne yaptiysam oyuncaklariyla oynamadı kac kere uykuya daldiysa 5 dakika sonra uyandı. Her aksam 8 den sonra sevrilen çocuk bu saate kadar pestilimizi cikarfi. Corba verdim yemedi iki çeşit mama verdim yemedi. En son sinirden mama tabağını ters çevirip kalktım. Kocam yikayalim belki rahat eder dedim yarım saat su dolu küvette oynattik gözlerimiz kapandı artık yorgunluktan. Hep bi sıkılgan tavrı var bir de sol kulagiyla hep oynuyor agri mi var desem aglama da yok.. Neyse çok şükür az önce yatakta tepinirken nakavt oldu.. Ayyyy her gün uyutma problemi yasayan arkadaslara Allah yardım eylesin...
Beyaz gürültü yü açmayı denedin mi canım? Etkili oluyor

anlamıyorum dr'un dedigi ayrilik korkusu mu oldu acaba, yere oyuncaklarini koyuyorum mutfaga gidiyorum 5 dk sonra aglamaya basliyor. kucagima aliyorum susuyor. yere koyarken koydugumu anliyor yine agliyor sarki falan soyeyince susuyor guluyor. hic yalniz birakamamaya basladim :KK43: hatta bazen oyuncaklariyla oynarken hic birsey yokken beni gorunce bile aglamaya basliyor kucagima alayim diye. ne yapicam bilmiyorum.
6. Ayda bebisler mesafe atagindalar. Mesafeleri ogreniyorlar ve bu da ayrilik kaygisini tetikliyor. Bunu asmanin en kolay yolu ceeee tarzi kaybolup ortaya cikilan oyunlar. Boylece annenin gitsede geldigini anliyor.

Beyaz gürültü yü açmayı denedin mi canım? Etkili oluyor
He şimdi baktım kolik sesleri. Yok anam bir de onu cikaramam basıma bizim zamanimizda beyaz gürültü mü varmiş:)) valla ben bebegimi sakin sessiz sevgimi hissettirerek huysuz oldugunda sırtını poposunu pışpışlayarak uyuttum hep kuzum. Şükür bu sayede bebegimi artik yataga bırakıp odadan çıkıyorum kendi uyuyor. Bence çok zorlanmadikca siz de denemeyin sabredin. Tabi bu benim tavsiyem kuzum

He şimdi baktım kolik sesleri. Yok anam bir de onu cikaramam basıma bizim zamanimizda beyaz gürültü mü varmiş:)) valla ben bebegimi sakin sessiz sevgimi hissettirerek huysuz oldugunda sırtını poposunu pışpışlayarak uyuttum hep kuzum. Şükür bu sayede bebegimi artik yataga bırakıp odadan çıkıyorum kendi uyuyor. Bence çok zorlanmadikca siz de denemeyin sabredin. Tabi bu benim tavsiyem kuzum
Var kizim bizim zamanimizda da beyaz gurultu. O ritmik eee eee ler pisss pissss iseme sesleri hep beyaz gurultu :KK70:

Kizlar yaa sizinde kocalarjniz her halti cok iyi biliyomus gibi gelip karisip bide sizi sinir ediyormu. Sonrada sen toparla nasil toparlixaksan. Bogcam adaminaz kaldi. Artik iyic ekavga ediyoruz ya... cocuk uyucak emicek ac kaldi hizli ye cocuum ac aman ustu islak degistir. İyice kavga ediyorum artik karisma diye. Yemek yeme hizima bile karisiyo manyak mi ne
O manyaktan bir tanede bende var. Bende artik tersliyorum sen yap cok istiyorsan sende babadisin diyorum artik emzirdin mi demiyor dedigi zaman bir turda sen emzir emziremiyorsan sus dedim. O cocugun anasi benim ben oyle uygun gordum diyorum becerdigini yapiyor digerine sesi cikmiyor

O manyaktan bir tanede bende var. Bende artik tersliyorum sen yap cok istiyorsan sende babadisin diyorum artik emzirdin mi demiyor dedigi zaman bir turda sen emzir emziremiyorsan sus dedim. O cocugun anasi benim ben oyle uygun gordum diyorum becerdigini yapiyor digerine sesi cikmiyor
Dün benim bebek çok huysuzdu kocam işten geldi bakti yemek yediremiyorum beni uzaktan sinsice izliyor :KK70: akıl veriyor o zaman şöyle yap ogluumm babana bak falan diyor uzaktan. Bende çok sakin bir şekilde mama tabağını kaldirip yukaridan aşağı döktüm örtünün üstüne ooohh valla rahatladım:KK70: kocam hemen bebegi önümden aldı sen cocuguma bisey yaparsin kafayı yedin iyice dedi. Neyse tamam dedim 2 saat sen ilgilen ben dinlenecem. Kocam bebegi aldi evde dolanıyor odaya gidiyor yatiyor kalkiyor balkona cikiyor yok :KK70: baktim bebegi almis karşısına konusuyor. Oğlum yemek yemiyosun uyumuyosun anan da bizi terketti biraz daha devam edersen balkondan aşağı atarım senin tamam mı yavrum diyo:KK70: :KK70: yaaa dedim kafayı yemek nasıl oluyormus ben 24 saat böyle yaşıyorum :KK70: ver dedim bundan sonra da haddini bil koltukta bacak bacak üstüne atıp akıl verme bana bir daha :KK70:

En azindan cok uyanmiyolarmis cnm emmsi normal bence ama sen bilirsin
Yok ya zaten ben emmesinden hic sikayetci degilim emerek uyusun etraftan farkim kalsin :KK70: kv bakiyo ben isteyken o yok operek ymuyuttum yok sarilarak uyuttum diyip duruyor zaten benim tek derdim gece niye 83738 kere uyanmaya basladi bu cocuk neyseki bu gece daha az uyandi kesin yedigim seyler dokunuyo:KK43:

X