-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #62.881
Zeytin peynir evlendikten sonra yedim , hatta gebelikte bebeğim için , mecburen ki eşim kahvaltıyı hazırlar herşeyiyle ..
neden yememişim , çünkü kahvaltıyı öğün olarak görmüyorum.doymuyormuşum.. İllaki pişirilecek bişeyler olacak .. bitiririm üstüne çayımı içerim.. babamda benim gibi mesela
Kahvaltı yapmadan 12 ye kadar aç kaldığımı bilirim ..
öğretmen oldum Hale'n öyleydim
Taki gebe kalana kadar
Ben en kötü örneklerdenim. Şuan herşeyi öğürüyor. babası da herşeyi yiyor
Bakalım ne olacak.
Neyseki annem yemiyor deyince sana çekmiş diyor
Yoksa kesin herşeyi seçip veriyorsun o yüzden derdi
Kıyamam yavruya, Allah tez zamanda şifasını versin. Sana da güç diliyorum, atlatacaksınız inşallah inan buna canım. Bırakma kendini ..Kızlar benden haberler biraz kötü
İpek bubun 11 den 6 a kadar 17 kez kaka yapti
11 den 6 ya kadar yaptığı bezlerin ağırlığı 1000 gr
Yanı bir nevi 1000 gr ma yakın kilo kaybı
Doktor durum iç açıcı degil 3 e düşmedikçe gidemezsiniz dedi
Dedik biz en ufak risk bile varsa kalmaya razıyız 5 gün daha burdasinjz gibi dedi
Ben ağlıyorum eşim çok kötü
Çocuk halsiz sürekli ağlıyor popo kremler sürmemize rağmen yara oldu pişik oturamıyor
Değdirmiyor silerken ağlıyor saatlerde ağlıyor ağzına onu sok içirmeye çalış onu yap derken iyice ağlıyor ilaçları içirmeye çalışırken sürekli ağlıyor tamamen red ediyor her şeyi meme yi de eder diye çok korkuyorum
Ne olur dua edin
Daha kötüsü olmasın
Cildirmak üzereyim
Canım kulağıyla oynuyorsa kesin diş geliyor damaklarına bakValla bebegimin neyiyle övünsem tersine dönüyor. Bugünden beri bir oğün doymadı bir türlü rahat ettiremedim. Ağlaması yok ama hep huzursuz evin içini dört dönüyor artık oda oda gezmeye başladı. Ne yaptiysam oyuncaklariyla oynamadı kac kere uykuya daldiysa 5 dakika sonra uyandı. Her aksam 8 den sonra sevrilen çocuk bu saate kadar pestilimizi cikarfi. Corba verdim yemedi iki çeşit mama verdim yemedi. En son sinirden mama tabağını ters çevirip kalktım. Kocam yikayalim belki rahat eder dedim yarım saat su dolu küvette oynattik gözlerimiz kapandı artık yorgunluktan. Hep bi sıkılgan tavrı var bir de sol kulagiyla hep oynuyor agri mi var desem aglama da yok.. Neyse çok şükür az önce yatakta tepinirken nakavt oldu.. Ayyyy her gün uyutma problemi yasayan arkadaslara Allah yardım eylesin...
cnm odasini ayitmistin nerede emzuriyorsun o kadar saat ? ya bende odasini ayirsam mi bilmiyorum, bu ara sık kalkiyor ya beni perisan eder diye korkuyorumEmiyor hala. Aksam 8 12 arasi habire emiyor. Sonra duruluyor. Bir yere kadar tolare ediyordum ama ozellikle sol meme paramparca oldu. Canimin acisini her hucremde hissediyorum.
Odasinda sallanan emzirme koltugu almistim orada emziriyorum. Ilk zamanlar her zamankinin 2 kati kalkti. Yerini yadirgadi. 1 haftada alisti. Simdi done done uyuyor. Yataginin kenarında oyuncak ustundendonence var. Bazen sabah kalkinca aglamayip onlarla oynuyor gulusune uyaniyorum.cnm odasini ayitmistin nerede emzuriyorsun o kadar saat ? ya bende odasini ayirsam mi bilmiyorum, bu ara sık kalkiyor ya beni perisan eder diye korkuyorum
Ay tatlı kuzum inşallah hemencecik iyileşir. Allahım nolur koru kuzucuğumuzuKızlar benden haberler biraz kötü
Dedik biz en ufak risk bile varsa kalmaya razıyız 5 gün daha burdasinjz gibi dedi
Çocuk halsiz sürekli ağlıyor popo kremler sürmemize rağmen yara oldu pişik oturamıyor
Değdirmiyor silerken ağlıyor saatlerde ağlıyor ağzına onu sok içirmeye çalış onu yap derken iyice ağlıyor ilaçları içirmeye çalışırken sürekli ağlıyor tamamen red ediyor her şeyi meme yi de eder diye çok korkuyorum
Ne olur dua edin
Daha kötüsü olmasın
Cildirmak üzereyim
Ay tatlı kuzum inşallah hemencecik iyileşir. Allahım nolur koru kuzucuğumuzu
Uyku egitimine baslarken odayida ayirmak aradan ciksin diye 2 gundur kendi odasinda yatiyor cnm.
Ama yok emmesede uyaniyor bebe alti temiz karni tok gazi yok bir bebek baska ne isterki.
Uyaniyor kucagima aliyorum 2 dk falan duruyor geri yatagina koyuyorum uyuyor.
O ara kucagima almasam cok agliyor uykusu aciliyor.
Bugun nasil olacak en azindan emmeyi kestik umarim saatlerin arasi acilir
İlk mesaja tamamen katılıyorum. Basmakalıp büyütmek, aşırı üstüne düşünüp 2500 tane yeni olgu yaratmamak. Biz nası büyüdük ya... Kafasındayım. Benim tek derdim bozulan gıda sektörü, yoksa kim takardı organikliği, herkes nasıl büyüyosa büyür modundayım çoğu konuda ..
Neyse, kız ben seni baya merak etmeye başladım he. Fikirlerin hoşuma gidiyor. Başarılar bacım bu hengameli yolda
Yaa... Ben o smiley ler içinden itina ile seçip duruyordum. Eziyet çekmişim
Benimki de her zaman bayilmiyor kasiga canim ya genelde en erken 3.5 saat arayla veriyorum acikinca aciyor agzini paşa paşa. Ama biberon versem artık 30 cc bile icmiyor gündüz. Sebzeli corbayi cok seviyor özel bir tarifi yok evde buldugum bütün sebzelerde minik bir parca koyup 1 kasik kadar pirinç ya da bulgur ya da irmik koyup az suyla pisiriyorum ve blendera vuruyorum. Kati bisey vermedim henüz hep corba tarzi verdim
Kızlar bebeğime uyku eğitimi verecektim ama bu yazıyı okuduktan sonra vazgeçtim her an yanında olayım büyyünce zaten kendisi uyumayı öğrenecek
http://m.milliyet.com.tr/-uyku-egitimi-nin-zararlari-pembenar-detay-bebek-1563678/
Ama tabi anne sütü emen bebekler için geçerli
Henüz bisey denemedim canim o ne oluyor. Az once bi bakayim süt var mı dedim 20 şer damla kadar geldi cok kötü hissettim kendimi
Gündüz okuyup akşam yanıtlarım diye alıntıladıydım. Ama ipek böcüğünün rahatsızlığını duyunca yazamadım. P Prime18 ekin altını bağlamasanız olmazmı canım. Örtü serseniz Popoyu yıkayıp yeni örtü kullansanız. Çok üzüldüm yaaa. Mısır nişastası iyi geliyordu pişiğe. En azından etinin birbirine temasını önlüyor derinin aşınmasını engelliyor. Doktor kabul etmez bunu ama dene istersen3 gundur sende ayni yemegi ye sende vurursun
Bezler tartılıyor kuzumGündüz okuyup akşam yanıtlarım diye alıntıladıydım. Ama ipek böcüğünün rahatsızlığını duyunca yazamadım. P Prime18 ekin altını bağlamasanız olmazmı canım. Örtü serseniz Popoyu yıkayıp yeni örtü kullansanız. Çok üzüldüm yaaa. Mısır nişastası iyi geliyordu pişiğe. En azından etinin birbirine temasını önlüyor derinin aşınmasını engelliyor. Doktor kabul etmez bunu ama dene istersen
Anladım cnm. Allahım acil şifa versin.Bezler tartılıyor kuzum
Be yedi ne çıkardı ona bakılıyor
Yemesine göre çıkarmask fazlamı
Ana hasta bezi vs isteyip biraz açabilir miyim onu da tatmakta sıkıntı olur mu soracağım yârin canim
Çok geçmiş olsun allahım tez vakitte şifa versin inşallah çok uzuldum dualarımız sizinleKızlar benden haberler biraz kötü
Ne olur dua edin
Daha kötüsü olmasın
Cildirmak üzereyim
Yarın devam ederse goturecegim canım. Banyo yaparken kulagina su kacmasini önemsemiyorum insallah icerde enfeksiyon olusmamistir ama millet denize havuza giriyor da bisey olmuyor gerçiDis agrisi kulaga vuruyordur. Efsunda hep sag kulagiyla oynuyordu. Kontrolde sordum bakti kulakta bisey yok dis vuruyordur dedi. Ama tabi kulaktan dolma olmaz doktora sor mutlaka bir mikrop durumu varsa ilerlemeden onlem alinsin.
Etmem canim cocuk huy değiştirdi resmenAmin cnm amin.
Onun bir sikintisi vardir kulagimi agriyor acaba yarin devam ederse ihmal etme
Dis geliyor olabilir canim
Insallah distendir kızlar valla cocugumu taniyamadim ne zor biseymisCanım kulağıyla oynuyorsa kesin diş geliyor damaklarına bak
Kendi kendilerine uyumuyorlar emerek uyuyorlar yyku egitiminde onuda yaptiriyorlar geneldeZaten senin bebis uyuyormus cnm oda ayirma konusundami egitim dusunuyorsun
En azindan cok uyanmiyolarmis cnm emmsi normal bence ama sen bilirsinKendi kendilerine uyumuyorlar emerek uyuyorlar yyku egitiminde onuda yaptiriyorlar genelde
Neyse aldim kitap okumaya basladim bakalim neymis nasilmjs bu egitim bintanesini gorelim
Kizlarin dedigi gibi disten olabilir cnm takip et bakalimEtmem canim cocuk huy değiştirdi resmen