2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

ya oyle bes parmagin besi bir degil derler ya cnm benim de eşim mesela yemek secer dedigim sebzeleri yemez. peynir zeytin yer ama aramaz. mesela ben kahvaltiya bayilirim o dedigin gibi hiiç aramaz. ama mesela hicbir zaman kilo problemi olmadi. ben yemegi cok severim sonuc 15 kilo fazlam var

P Prime18 cnm cok gecmis olsun acil sifalar versin, ipek böcugumuze cok uzuldum gercekten (

Kıyamam yavruya, Allah tez zamanda şifasını versin. Sana da güç diliyorum, atlatacaksınız inşallah inan buna canım. Bırakma kendini ..

Canım kulağıyla oynuyorsa kesin diş geliyor damaklarına bak

Emiyor hala. Aksam 8 12 arasi habire emiyor. Sonra duruluyor. Bir yere kadar tolare ediyordum ama ozellikle sol meme paramparca oldu. Canimin acisini her hucremde hissediyorum.
cnm odasini ayitmistin nerede emzuriyorsun o kadar saat ? ya bende odasini ayirsam mi bilmiyorum, bu ara sık kalkiyor ya beni perisan eder diye korkuyorum

cnm odasini ayitmistin nerede emzuriyorsun o kadar saat ? ya bende odasini ayirsam mi bilmiyorum, bu ara sık kalkiyor ya beni perisan eder diye korkuyorum
Odasinda sallanan emzirme koltugu almistim orada emziriyorum. Ilk zamanlar her zamankinin 2 kati kalkti. Yerini yadirgadi. 1 haftada alisti. Simdi done done uyuyor. Yataginin kenarında oyuncak ustundendonence var. Bazen sabah kalkinca aglamayip onlarla oynuyor gulusune uyaniyorum.

Ay tatlı kuzum inşallah hemencecik iyileşir. Allahım nolur koru kuzucuğumuzu

Ay tatlı kuzum inşallah hemencecik iyileşir. Allahım nolur koru kuzucuğumuzu

Yaa... Ben o smiley ler içinden itina ile seçip duruyordum. Eziyet çekmişim

Henüz bisey denemedim canim o ne oluyor. Az once bi bakayim süt var mı dedim 20 şer damla kadar geldi cok kötü hissettim kendimi

3 gundur sende ayni yemegi ye sende vurursun
Gündüz okuyup akşam yanıtlarım diye alıntıladıydım. Ama ipek böcüğünün rahatsızlığını duyunca yazamadım. P Prime18 ekin altını bağlamasanız olmazmı canım. Örtü serseniz Popoyu yıkayıp yeni örtü kullansanız. Çok üzüldüm yaaa. Mısır nişastası iyi geliyordu pişiğe. En azından etinin birbirine temasını önlüyor derinin aşınmasını engelliyor. Doktor kabul etmez bunu ama dene istersen

Bezler tartılıyor kuzum
Be yedi ne çıkardı ona bakılıyor
Yemesine göre çıkarmask fazlamı
Ana hasta bezi vs isteyip biraz açabilir miyim onu da tatmakta sıkıntı olur mu soracağım yârin canim

Çok geçmiş olsun allahım tez vakitte şifa versin inşallah çok uzuldum dualarımız sizinle

Dis agrisi kulaga vuruyordur. Efsunda hep sag kulagiyla oynuyordu. Kontrolde sordum bakti kulakta bisey yok dis vuruyordur dedi. Ama tabi kulaktan dolma olmaz doktora sor mutlaka bir mikrop durumu varsa ilerlemeden onlem alinsin.
Yarın devam ederse goturecegim canım. Banyo yaparken kulagina su kacmasini önemsemiyorum insallah icerde enfeksiyon olusmamistir ama millet denize havuza giriyor da bisey olmuyor gerçi

Kizlar 3.gun uyku satlerimiz
9.30uykuya gecis
10.30
11.25
12.10
1.30
2.30
4.40
6.30
8.10uyanis
Sabah dogru uyku 2 saate cikti cok sukur bunada diyorum

Kızlar benim oğlanda emen bir çocukken bir haftadır asla emmek istemiyor.süt bundan dolayı çok azaldı az öncede emmek çok istedi bu seferde heralde istediği gibi gelmeyince krize girdi.
Sağarakmı vereyim böyle emmeye emmeye çok azalıcak

kizlar bizim de rekor kirdi bu gece herhalde en az 20 kere falan kalkmıştır dun aşılarımızi olduk ondan midir acaba aksam atesi iyiydi aslinda ama bilmiyorum gogus ucum yara oldu resmen sol göğsümü de sanki reddediyor. cok nadir emiyor agliyor sag göğsümü emmek istiyor hep ( ya bilmiyorum ne oluyor bu yavrulara nazar mu degiyor insanin aklina hersey geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…