2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Emiyor hala. Aksam 8 12 arasi habire emiyor. Sonra duruluyor. Bir yere kadar tolare ediyordum ama ozellikle sol meme paramparca oldu. Canimin acisini her hucremde hissediyorum.

Bakalim sonumuz ne olacak :) benim de sol meme ucu aciyor da cok sukur idare edebiliyorum.

Canim Allah acil sifalar versin insallah. Guclu ol. İpekin ihtiyaci olan hersey su an senin sutunde. Onu emiyorsa sen iyilestirecegni dusun ona guc gitsin senden ipek biran once toparlar insallah. Aglamayin anne baba olmak her kosula hazirlikli olmak demek malesef ve evlatlarimiz bizim hissettiklerimizi hissediyorlar. Ona iyi seyler hissettirin

Bak bakiimmm:)))

Geçmiş olsun

Zeytin peynir evlendikten sonra yedim , hatta gebelikte bebeğim için , mecburen ki eşim kahvaltıyı hazırlar herşeyiyle ..
neden yememişim , çünkü kahvaltıyı öğün olarak görmüyorum.doymuyormuşum.. İllaki pişirilecek bişeyler olacak .. bitiririm üstüne çayımı içerim.. babamda benim gibi mesela
Kahvaltı yapmadan 12 ye kadar aç kaldığımı bilirim ..
öğretmen oldum Hale'n öyleydim
Taki gebe kalana kadar
Ben en kötü örneklerdenim. Şuan herşeyi öğürüyor. babası da herşeyi yiyor
Bakalım ne olacak.
Neyseki annem yemiyor deyince sana çekmiş diyor
Yoksa kesin herşeyi seçip veriyorsun o yüzden derdi

Hangi menude dehsete dustun kiz

Aynen uyku bebegi daha mutlu ve enerjik yapiyor.
Ben zaten hic uyanmasin demiyorum kendi icinde benim icinde her saat uyanmasin yeter

Allahim acil sifa versin cnm gececek insallah uzmeyin kendinizi

Bugunde cok sukur 9.30 uyuttum kizi biraz once bir uyandi sarildik koklastik geri yatagini kendi istedi yatirdim.

Kızlar slm uyku eğitiminden bahsedilmiş ben Gökçe Ada ya doğduğu günden itibaren rutin oluşturdum akşam 7.30 9 arası uyutuyorum duruma göre değişiyor. Gece 2 3 kere uyanıyor. Diş, hastalık durumları hariç tabi. uyku eğitiminde annenin hazır olması gerekiyor bence. Şahsen ben ise başlayacağım için vicdan yapıyorum ve şu an uyku eğitimi vermeyi düşünmüyorum. Ama 2 yasından önce mutlaka odaların ayrılması gerektiğini düşünüyorum.

Zaten senin bebis uyuyormus cnm oda ayirma konusundami egitim dusunuyorsun

Valla bebegimin neyiyle övünsem tersine dönüyor. Bugünden beri bir oğün doymadı bir türlü rahat ettiremedim. Ağlaması yok ama hep huzursuz evin içini dört dönüyor artık oda oda gezmeye başladı. Ne yaptiysam oyuncaklariyla oynamadı kac kere uykuya daldiysa 5 dakika sonra uyandı. Her aksam 8 den sonra sevrilen çocuk bu saate kadar pestilimizi cikarfi. Corba verdim yemedi iki çeşit mama verdim yemedi. En son sinirden mama tabağını ters çevirip kalktım. Kocam yikayalim belki rahat eder dedim yarım saat su dolu küvette oynattik gözlerimiz kapandı artık yorgunluktan. Hep bi sıkılgan tavrı var bir de sol kulagiyla hep oynuyor agri mi var desem aglama da yok.. Neyse çok şükür az önce yatakta tepinirken nakavt oldu.. Ayyyy her gün uyutma problemi yasayan arkadaslara Allah yardım eylesin...

Amin cnm amin.
Onun bir sikintisi vardir kulagimi agriyor acaba yarin devam ederse ihmal etme

Dis agrisi kulaga vuruyordur. Efsunda hep sag kulagiyla oynuyordu. Kontrolde sordum bakti kulakta bisey yok dis vuruyordur dedi. Ama tabi kulaktan dolma olmaz doktora sor mutlaka bir mikrop durumu varsa ilerlemeden onlem alinsin.

Bende bugun o kadar tarif verdim. Aksam fasulyeyi yerden yere vurdu 2 gundur bayilarak yiyordu

Annem benim bu 3 gun kuralina filan hayret ediyor biz yemegin suyuna ekmek banar verirdik 40 iniz cikinca diye
Yok ben o kadar erkenine karsiyim
Saka bir yana ben beyaz ekmekle seker konusu disinda herseyi serbest birakiyorum. Tuzun orantilisina karsi degilim.seker kesinlikle yasak listemde ama bugday ve cavdar ekmegini veriyorum ara sira.
Birakin bebeleri yesinler ya anne sutu aldilar 6 ay cok sukur .

Dis geliyor olabilir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…