2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Fasulyeyi nasil yapiyorsun cnm ben hic denemdim
Taze fasulyeyi biraz hasliyorum. Sonra zeytinyagunda 1 dis sarimsagi soteleyip bu yaga fasukyeyi buluyorum. Birazda firinda kizartiyorum. Ben bolca yapiyorum. Firindan cikinca efsuna boyle veriyorum. Kendimiz icinde ustune biraz limon biraz susam atiyorum.oyle yiyoruz. Efsun baharatli aromatik seyleri seviyor. Sarimsakta sevdi.

yok beni zorlamıyor aslında hatta memede uyumasını seviyorumda bendeyken ama bende yokken sallanarak uyumasını istemiyorum açıkçası sağlığı açısından bu yüzden düşünceliyim.
Ben doğduğundan beri toplam 10 kere belki sallamışımdır. Ama öyle deli gibi sarsarak değil de, tatlı tatlı, hafif hafif yapmaya dikkat ederek... Uyumadığı geceler yapmıştım, kafasını sarsmamak önemli bence. Bi gece de uyumadı çocuk, yok, ağlıyor nasıl ... Eşimi kaldırdım, tut dedim çarşafı sallıcaz, salladık eski usül, 5 dk sonra uyumuştu ve uyanmadı. Ha bunu 2 kere falan yaptım sanırım 5 buçuk aydır... Yani ben çok katı değilim o konuda, ayakta salladığım oldu kafasını çok sarsmazsak, hafif bi salınımla... Ama senin iç sesin ne diyor, için rahat etmeyecekse ya da bildiğin bi zararı varsa tabi yapma... Ben hafif sallamanın çok zararlı olacağını düşünmediğim için böyle yaptım. Ama uyku eğitimini de başarabilirsin tabi.

Taze fasulyeyi biraz hasliyorum. Sonra zeytinyagunda 1 dis sarimsagi soteleyip bu yaga fasukyeyi buluyorum. Birazda firinda kizartiyorum. Ben bolca yapiyorum. Firindan cikinca efsuna boyle veriyorum. Kendimiz icinde ustune biraz limon biraz susam atiyorum.oyle yiyoruz. Efsun baharatli aromatik seyleri seviyor. Sarimsakta sevdi.
Firinda sertlesmiyomu cnm yutabiliyormu benim bile cnm cekti

Mesela dün armut bugün muz verdim canım pütürlü kısmını yutunca boğulur gibi oluyır çıkarmaya çalışıyor gözleri yaşarıyor. Minnacık pütür oldugu için panik olmammaya çalılıyorum ama çok zormuş ek gıda. Dişi de yok ortada ama uyumuyor sabahın köründe uyanıyor mahvediyor beni
Zormuş evet, vakit ayırmak uzunca, sabretmek... Allah yardımcımız olsun. Ama diş gelmese de öncesinde başlıyormuş huzursuzluk, o sabahın köründe uyanmayı bi de bana sor. Aslında tam olarak "sabahın köründe uyanamamak" desek daha doğru. Gözler kapalı ilerliyorum, Allah tan memeyi bulup ağzına sokuyor, yatarak emziriyorum ben uyuyorum o emiyor :) spor yapsam dinç uyanır mıyım acaba diye düşünmeye başladım :KK64:

Kızlar merhaba benden haberler kötü dün tatilden eve donmemizle İpek’te kova kova kusma oldj ama öyle böyle değil üstünle tişörtüm kendi üstü dudak çıkmış balıkçısına acile gittik
Rota kapmışım maalesef
Doktor iyi ki asi yaptırmışsınız dedi yoksa ya çok kötü atlatırdık ya da malum sonuç yatış verildi sürekli ağlıyor halsiz gözler baygın dünden. Y güne 30 üzeri kaka yapti neredeyse
İshal doğal olarak rotadan dün gece 11.30 dan Beri ayaktayız sabah 9 dan Beri serum alıyor daha yeni yeni kusmamaya basladi
Öyle kötü ki anlatamam sürekli baygın ve ağlıyor bagirsak mideden sesler geliyor kıvrandırıyor çocuğu ben ve İpek karantinaya alındık resmen ziyarete gelen kimseye dokunamiylrim ipekon altını ben aldigim icin İpek’e kimse dokundurmuyor çocuklarına geçer diye elledigk kıyafetleri dezenfektenla yıkayın sonra kaynatın ama atsanız iyi olur dedi doktor kıyafetleri her Şti dahil tekrar kapma olayı oluyormus
Siz siz olun geç kalmadıysanız rota asisini yaptırın dünden bu güne 400 gr kaybetti
Su içmeyen çocuk kana kana su içiyor 10 dk sonra kova dolusu içtiğinin 4 kati kusuyor
Dün akşam 8 de emsigini kusmaua bi basladi bu gün 5 sen sonra emdiği sonunda midesinde kaldı
Serum bağlanmasa vay halimize gülmüyor bakmıyor göz TEMA’sı bile YÖK baygın
Çok üzüldüm aglqdim eşim netten okuyunca sinirden Titreme geldi nette olumle bile sonuçlanıyor yazısını görünce sinir krizi geçirdi
Çok erken ayda yakalanmamız çok sakıncalıymış 2 gün yatacağız sonrası duruma göre olacak
Allah yavrularımıza zeval vermesin
Doktor her seyden geçmiş olabilir dedk
Mama sandalyesi
Dokunduğu bir masa
Alt değiştirme ünitesi
Siz bir masaya dokunup kapmışsınızdor elinizle ona dokunmuşsunuzdue ağzına ellemissinizdir
Kendi ağzınıza götürüp İpek’i öpseniz bile geçer dedi
Havuz deniz ağız ağızda temas öpme yanı her şey olabilirmiş
Çok dikkat edin
At değiştirme üniteleri mikrop saçıyor örtü sermemize rağmen eli kolu durmuyor yanlarını elliyor duvarları elloyor
Valla bebek dezenfektsnj vs ne varsa artık onunla gezeceğim
doktor ellerini bol bil yıkayın dedi
Çocuk olunca el de yikatamiyorshn ki
Dua edin kızlar
Çok çok gecmis olsun :nazar::dua:

Kizlar asimizi olduk 3 bacaktan bir de agizdan cocuk felci icin damla damlattilar hic haberim yoktu bundan.6.600 idi gecen ay 7.100 olmus kilosu tatilde 15 gün hic beslenmedigi halde ek gidalarla iki haftada topatlamisiz çok şükür. 500 gr almis en azindan
Ooo bi maşallahı haketmiş :) gözün aydın hadi.

Zormuş evet, vakit ayırmak uzunca, sabretmek... Allah yardımcımız olsun. Ama diş gelmese de öncesinde başlıyormuş huzursuzluk, o sabahın köründe uyanmayı bi de bana sor. Aslında tam olarak "sabahın köründe uyanamamak" desek daha doğru. Gözler kapalı ilerliyorum, Allah tan memeyi bulup ağzına sokuyor, yatarak emziriyorum ben uyuyorum o emiyor :) spor yapsam dinç uyanır mıyım acaba diye düşünmeye başladım :KK64:
Yok kalkmiyosun. Tam aksine bacakların filan kopuyor :KK70:

Bence burda da biçok kişi o milenyum analarının kurallarına uymuyordur yazmaya çekiniyordur. Ben çoğuna uymuyorum. Korktuğumdan değil tepkiyle uğraşamam asabım fazlasıyla bozuk kavgaya çok müsaitim :KK43: ama dün birkez daha gördüm. 3-4 veli arkadaş toplandık. çok ilgilenilen duygusal yaklaşılan çocuklar daha duygusal mutsuz oluyorlar. Ama basmakalıp büyüyenler daha gelişi güzel yaşayan çocuklar.

Valla ben üç gün kuralı uyguladım cnm. Oğlumda ek gıdaya 4 aylıkken başladım. Doktorumuz oğlumun kilosu üst sınırda olmasına rağmen başlattı.Bende çok tuzlu yemem. Yaptığım şeylerden hep verdim. Merveye de veriyorum. Ama merveyi yerde ayrıca verebiliyorum. Sofrada abiyle uğraşırken olmuyor. Mama sandalyesi de yok. Ayrı bir seromoni olunca anne de bebekte stres oluyor. Masada hep beraber sıradan bir olay olunca herkes ağır ağır daha rahat oluyor. Bence çocuk yiyen birini görünce yemeğe yelteniyorsa ek gıda zamanı başlıyordur.

Bana tersiymiş gibi geliyor yaaa. Rahatlığına alışıyorlar sanki. Gerçi yakınımda yürüteç kullanan görmedim. Yorum yapmam çok doğru değil.

Aynen. Bize bu kadarı kafi. Tüplerimi bağlatmayı bile düşünüyorum o derece psikolojim allak bullak. Ama onun için gene ameliyat gerek sanırım. Ondan da korkuyorum.
İlk mesaja tamamen katılıyorum. Basmakalıp büyütmek, aşırı üstüne düşünüp 2500 tane yeni olgu yaratmamak. Biz nası büyüdük ya... Kafasındayım. Benim tek derdim bozulan gıda sektörü, yoksa kim takardı organikliği, herkes nasıl büyüyosa büyür modundayım çoğu konuda ..

Neyse, kız ben seni baya merak etmeye başladım he. Fikirlerin hoşuma gidiyor. Başarılar bacım bu hengameli yolda:rapci::KK9:

Ben de ona katılıyorum canim ya şahit de oldum defalarca. Bir cocugun üzerine ne kadar düşer kusursuz bir bakim yapayim dersen cocuk o kadar hassas oluyor. Cocugunun hapsirmasindan korkan anneler var hastalik hastasi olmuslar devamli hastaneye gidiyorlar ve cocuklar da o psikolojiyle büyüyor malesef ne kötü. Ben o konuda rahatim valla artık hazır sularını kaynatmadan iciriyorum emekledigi için devamli emzigi yerlerde. Emzik günde 10 kere emzik yikamak yerine 1 kere yerleri supurup siliyorum. Dün başını iki kere kapiya vurdu şişti kafasi ama öptüm kokladim sakinlestirdim. Benim bi komsum var onun cocugu kafasini degse hastaneye götürüyor çok üzülüyorum bebek 1.5 yaşında ama psikoloji gidik. Anasi kafayi yedirdi şimdiden çocuğa
Ağzına sağlık kız.. Pimpirikli olmamak lazım. Rahatlık stayla devam :))

Ben de ona katılıyorum canim ya şahit de oldum defalarca. Bir cocugun üzerine ne kadar düşer kusursuz bir bakim yapayim dersen cocuk o kadar hassas oluyor. Cocugunun hapsirmasindan korkan anneler var hastalik hastasi olmuslar devamli hastaneye gidiyorlar ve cocuklar da o psikolojiyle büyüyor malesef ne kötü. Ben o konuda rahatim valla artık hazır sularını kaynatmadan iciriyorum emekledigi için devamli emzigi yerlerde. Emzik günde 10 kere emzik yikamak yerine 1 kere yerleri supurup siliyorum. Dün başını iki kere kapiya vurdu şişti kafasi ama öptüm kokladim sakinlestirdim. Benim bi komsum var onun cocugu kafasini degse hastaneye götürüyor çok üzülüyorum bebek 1.5 yaşında ama psikoloji gidik. Anasi kafayi yedirdi şimdiden çocuğa
Bizim evde olsa sizin kadin kafayi yerdi demek ki :KK70: efsun gecen kediyi yiyordu cunku :KK70:

Bence burda da biçok kişi o milenyum analarının kurallarına uymuyordur yazmaya çekiniyordur. Ben çoğuna uymuyorum. Korktuğumdan değil tepkiyle uğraşamam asabım fazlasıyla bozuk kavgaya çok müsaitim :KK43: ama dün birkez daha gördüm. 3-4 veli arkadaş toplandık. çok ilgilenilen duygusal yaklaşılan çocuklar daha duygusal mutsuz oluyorlar. Ama basmakalıp büyüyenler daha gelişi güzel yaşayan çocuklar.

Valla ben üç gün kuralı uyguladım cnm. Oğlumda ek gıdaya 4 aylıkken başladım. Doktorumuz oğlumun kilosu üst sınırda olmasına rağmen başlattı.Bende çok tuzlu yemem. Yaptığım şeylerden hep verdim. Merveye de veriyorum. Ama merveyi yerde ayrıca verebiliyorum. Sofrada abiyle uğraşırken olmuyor. Mama sandalyesi de yok. Ayrı bir seromoni olunca anne de bebekte stres oluyor. Masada hep beraber sıradan bir olay olunca herkes ağır ağır daha rahat oluyor. Bence çocuk yiyen birini görünce yemeğe yelteniyorsa ek gıda zamanı başlıyordur.

Bana tersiymiş gibi geliyor yaaa. Rahatlığına alışıyorlar sanki. Gerçi yakınımda yürüteç kullanan görmedim. Yorum yapmam çok doğru değil.

Aynen. Bize bu kadarı kafi. Tüplerimi bağlatmayı bile düşünüyorum o derece psikolojim allak bullak. Ama onun için gene ameliyat gerek sanırım. Ondan da korkuyorum.
Tup baglama lapraskopi yontemiyle yapiliyor annem bağlatmisti ordan biliyorum

X