2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar merhaba benden haberler kötü dün tatilden eve donmemizle İpek’te kova kova kusma oldj ama öyle böyle değil üstünle tişörtüm kendi üstü dudak çıkmış balıkçısına acile gittik
Rota kapmışım maalesef
Doktor iyi ki asi yaptırmışsınız dedi yoksa ya çok kötü atlatırdık ya da malum sonuç yatış verildi sürekli ağlıyor halsiz gözler baygın dünden. Y güne 30 üzeri kaka yapti neredeyse
İshal doğal olarak rotadan dün gece 11.30 dan Beri ayaktayız sabah 9 dan Beri serum alıyor daha yeni yeni kusmamaya basladi
Öyle kötü ki anlatamam sürekli baygın ve ağlıyor bagirsak mideden sesler geliyor kıvrandırıyor çocuğu ben ve İpek karantinaya alındık resmen ziyarete gelen kimseye dokunamiylrim ipekon altını ben aldigim icin İpek’e kimse dokundurmuyor çocuklarına geçer diye elledigk kıyafetleri dezenfektenla yıkayın sonra kaynatın ama atsanız iyi olur dedi doktor kıyafetleri her Şti dahil tekrar kapma olayı oluyormus
Siz siz olun geç kalmadıysanız rota asisini yaptırın dünden bu güne 400 gr kaybetti
Su içmeyen çocuk kana kana su içiyor 10 dk sonra kova dolusu içtiğinin 4 kati kusuyor
Dün akşam 8 de emsigini kusmaua bi basladi bu gün 5 sen sonra emdiği sonunda midesinde kaldı
Serum bağlanmasa vay halimize gülmüyor bakmıyor göz TEMA’sı bile YÖK baygın
Çok üzüldüm aglqdim eşim netten okuyunca sinirden Titreme geldi nette olumle bile sonuçlanıyor yazısını görünce sinir krizi geçirdi
Çok erken ayda yakalanmamız çok sakıncalıymış 2 gün yatacağız sonrası duruma göre olacak
Allah yavrularımıza zeval vermesin
Doktor her seyden geçmiş olabilir dedk
Mama sandalyesi
Dokunduğu bir masa
Alt değiştirme ünitesi
Siz bir masaya dokunup kapmışsınızdor elinizle ona dokunmuşsunuzdue ağzına ellemissinizdir
Kendi ağzınıza götürüp İpek’i öpseniz bile geçer dedi
Havuz deniz ağız ağızda temas öpme yanı her şey olabilirmiş
Çok dikkat edin
At değiştirme üniteleri mikrop saçıyor örtü sermemize rağmen eli kolu durmuyor yanlarını elliyor duvarları elloyor
Valla bebek dezenfektsnj vs ne varsa artık onunla gezeceğim
doktor ellerini bol bil yıkayın dedi
Çocuk olunca el de yikatamiyorshn ki
Dua edin kızlar

cnm valla zoru basarmisin ve okudugum kadarıyla dogru methot bu zaten tebrik ederim birde bir süre boyle devam etsen duzeni kurarsin. benimkide bazen cok asiri aglamaya donebiliyor , katila katila aglayabiliyor boyleyken nasil uyumayi ikna edicem aklim almiyor ama diyorimki ilk katila katila aglayip uyku eğitimi alan benimki olmayacaktir herhalde.

Cok çok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin kuzum kiyamam ben o minik mavi boncuklarina insallah yarin sabaha cok guzel toparlanmis olarak uyanır. Acil şifalar diliyorum öpüyorum sizi..

cnm kiyamam kuzum cok uzuldum gercekten Allah tez zamanda sifa versin ufacik bedeni neler cekiyor gecmis olsun cok. asi yaptirdik niye korumuyor ileride bir doz daha yapilacakti ondan mi tam korumuyor acaba?

Cok gecmiss olsun canimm.yarina biseyiniz kalmaz insallah.

Çok geçmiş olsun doktor kontrolü altındasınız Allah'ın izniyle atlatırsınız inşallah bir an önce.

Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm böcüğe. Allah korusun tüm yavruları. Rabbim acısın. Amiiinn.

Cok çok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin kuzum kiyamam ben o minik mavi boncuklarina insallah yarin sabaha cok guzel toparlanmis olarak uyanır. Acil şifalar diliyorum öpüyorum sizi..
Çok sağol canım nazar değdi boncukA

cnm kiyamam kuzum cok uzuldum gercekten Allah tez zamanda sifa versin ufacik bedeni neler cekiyor gecmis olsun cok. asi yaptirdik niye korumuyor ileride bir doz daha yapilacakti ondan mi tam korumuyor acaba?
Asi olması daha fazla zarar almadan atlatmasına veya ölumle sonuçlanmamasina sebep oluyor
Söyle düşün su çiçeği asisi oluyoruz
Ama yine de su çiçeği geçiriyoruz asi önceden bağışıklık sağlıyor vücut savaşıyor o virüsü görünce tekrar savaşıyor ne yapacagını biliyor vücut ayni virüsü görünce
Ama rota en beter virüsmüş cidden yakalanacağı em kötü virüse bu ay yakalanması çok kötü oldu dedi doktor
Rabbim gördüğümüzden geri koymasin kimseyi ki çocuğumuza hastaneye yaptırabilirdik asimiz var ya durumu olmayanlar bu gün öyle üzüldüm mo Eşimle dedik parası olup asiyi yaptıramayanlar hastaneye gidemeyenler hastaneye gidip sıra bekleyen oda bekleyenler banklarda çocuğunu bekleyenler
Şükür ki kızımın yanındayım
Allah hastalara şifa versin yardımcısı olsun
Cok gecmiss olsun canimm.yarina biseyiniz kalmaz insallah.
İnsallah cabim umarım yarın güzel haberlerle gelirim buraya
Çok geçmiş olsun doktor kontrolü altındasınız Allah'ın izniyle atlatırsınız inşallah bir an önce.
İnsallah kuzum duanızı eksik etmeyin
Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm böcüğe. Allah korusun tüm yavruları. Rabbim acısın. Amiiinn.
Amin canim tüm meleklerimizi korusun

Çok cok üzüldüm canım insallah toparlar ipekçık bir an önce..çok geçmiş olsun..biz babam vefat edince kaçırdık aşının süresini..inşallah bir şey olmaz korkuyorum ben de allah korusun.

Çok cok üzüldüm canım insallah toparlar ipekçık bir an önce..çok geçmiş olsun..biz babam vefat edince kaçırdık aşının süresini..inşallah bir şey olmaz korkuyorum ben de allah korusun.
Sen yine bi danış kuzum
Suan rota dan yatan 3 kişiyiz katta 2 yasında ve 9 aylık bir bebek daha varmış

Kızlar murdum erigi pisik yapar demi kırmızı ya...geçen aşırı pisik olmuştu kizim birdenbire gece de huzursuzdu baya kipkirmiziydi desitin le zor gecirdim. .Bugün yine olmuş bezini sık değiştirip krem Sürmeme rağmen. .Sonradan dank etti o gün de erik vermistim..

Asitik pişik yapar diye duymuştum ben o yüzden hiç denemedim İpek’te
Havuç pişik yapıp popoyu mahvedince

Sen yine bi danış kuzum
Suan rota dan yatan 3 kişiyiz katta 2 yasında ve 9 aylık bir bebek daha varmış
Ben danıştim kendime gelince o ara hatta zamani gecmek uzereydi 1 Dr yaptırabilirsin 2gun içinde demişti. 1 Dr da yan etki yapar bağırsak dugumlenmesi geç kaldınız dedi.korktuk biz de..ki şimdi zaten epey geç olmustir. Insallah geçmez dua ediyorum.

Bizde pişik yapmadı canım. Şu ana kadar sadece havuç pişik yanında da kusma yaptı

İnsallah kuzum rwbbim korusun hepimizin evlatlarını

Geçmiş olsun canım. Gökçe Ada şu yaz gününde grip oldu. Doktor haftasonu virüsü kapmış dedi. 2 gündür kütür kütür öksürüyor. Uyumuyor içim parçalanıyor. Ben böyleysem eminim senin üzüntün daha büyüktür. İnşallah tez vakitte İpek iyileşir ve evinize dönersiniz

Çok çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm.Nazar değdi ipeğe.Hemen geçecek inşallah.

Okadar üzüldüm ki okurken içim sızladı minicik bedeniyle savaş vermiş kuzum benim
İnşallah atlatır dikkat ettiğiniz sürece de yaşamaz umarım
Çok illet bir hastalıkmış gerçekten ben de bu forumda duydum ve karar verdim yaptırmaya
Bütün bebişleri Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…