2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Fasulyeyi nasil yapiyorsun cnm ben hic denemdim
Taze fasulyeyi biraz hasliyorum. Sonra zeytinyagunda 1 dis sarimsagi soteleyip bu yaga fasukyeyi buluyorum. Birazda firinda kizartiyorum. Ben bolca yapiyorum. Firindan cikinca efsuna boyle veriyorum. Kendimiz icinde ustune biraz limon biraz susam atiyorum.oyle yiyoruz. Efsun baharatli aromatik seyleri seviyor. Sarimsakta sevdi.

yok beni zorlamıyor aslında hatta memede uyumasını seviyorumda bendeyken ama bende yokken sallanarak uyumasını istemiyorum açıkçası sağlığı açısından bu yüzden düşünceliyim.
Ben doğduğundan beri toplam 10 kere belki sallamışımdır. Ama öyle deli gibi sarsarak değil de, tatlı tatlı, hafif hafif yapmaya dikkat ederek... Uyumadığı geceler yapmıştım, kafasını sarsmamak önemli bence. Bi gece de uyumadı çocuk, yok, ağlıyor nasıl ... Eşimi kaldırdım, tut dedim çarşafı sallıcaz, salladık eski usül, 5 dk sonra uyumuştu ve uyanmadı. Ha bunu 2 kere falan yaptım sanırım 5 buçuk aydır... Yani ben çok katı değilim o konuda, ayakta salladığım oldu kafasını çok sarsmazsak, hafif bi salınımla... Ama senin iç sesin ne diyor, için rahat etmeyecekse ya da bildiğin bi zararı varsa tabi yapma... Ben hafif sallamanın çok zararlı olacağını düşünmediğim için böyle yaptım. Ama uyku eğitimini de başarabilirsin tabi.

Firinda sertlesmiyomu cnm yutabiliyormu benim bile cnm cekti

Zormuş evet, vakit ayırmak uzunca, sabretmek... Allah yardımcımız olsun. Ama diş gelmese de öncesinde başlıyormuş huzursuzluk, o sabahın köründe uyanmayı bi de bana sor. Aslında tam olarak "sabahın köründe uyanamamak" desek daha doğru. Gözler kapalı ilerliyorum, Allah tan memeyi bulup ağzına sokuyor, yatarak emziriyorum ben uyuyorum o emiyor :) spor yapsam dinç uyanır mıyım acaba diye düşünmeye başladım

Çok çok gecmis olsun

Ooo bi maşallahı haketmiş :) gözün aydın hadi.

Yok kalkmiyosun. Tam aksine bacakların filan kopuyor

İlk mesaja tamamen katılıyorum. Basmakalıp büyütmek, aşırı üstüne düşünüp 2500 tane yeni olgu yaratmamak. Biz nası büyüdük ya... Kafasındayım. Benim tek derdim bozulan gıda sektörü, yoksa kim takardı organikliği, herkes nasıl büyüyosa büyür modundayım çoğu konuda ..

Neyse, kız ben seni baya merak etmeye başladım he. Fikirlerin hoşuma gidiyor. Başarılar bacım bu hengameli yolda

Ağzına sağlık kız.. Pimpirikli olmamak lazım. Rahatlık stayla devam :))

Bizim evde olsa sizin kadin kafayi yerdi demek ki efsun gecen kediyi yiyordu cunku

Tup baglama lapraskopi yontemiyle yapiliyor annem bağlatmisti ordan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…