-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #62.761
Oyyy kıyamam kuzum benim , dayan İpekçim hemencecik geçsin inşallahKızlar merhaba benden haberler kötü dün tatilden eve donmemizle İpek’te kova kova kusma oldj ama öyle böyle değil üstünle tişörtüm kendi üstü dudak çıkmış balıkçısına acile gittik
Rota kapmışım maalesef
Doktor iyi ki asi yaptırmışsınız dedi yoksa ya çok kötü atlatırdık ya da malum sonuç yatış verildi sürekli ağlıyor halsiz gözler baygın dünden. Y güne 30 üzeri kaka yapti neredeyse
İshal doğal olarak rotadan dün gece 11.30 dan Beri ayaktayız sabah 9 dan Beri serum alıyor daha yeni yeni kusmamaya basladi
Öyle kötü ki anlatamam sürekli baygın ve ağlıyor bagirsak mideden sesler geliyor kıvrandırıyor çocuğu ben ve İpek karantinaya alındık resmen ziyarete gelen kimseye dokunamiylrim ipekon altını ben aldigim icin İpek’e kimse dokundurmuyor çocuklarına geçer diye elledigk kıyafetleri dezenfektenla yıkayın sonra kaynatın ama atsanız iyi olur dedi doktor kıyafetleri her Şti dahil tekrar kapma olayı oluyormus
Siz siz olun geç kalmadıysanız rota asisini yaptırın dünden bu güne 400 gr kaybetti
Su içmeyen çocuk kana kana su içiyor 10 dk sonra kova dolusu içtiğinin 4 kati kusuyor
Dün akşam 8 de emsigini kusmaua bi basladi bu gün 5 sen sonra emdiği sonunda midesinde kaldı
Serum bağlanmasa vay halimize gülmüyor bakmıyor göz TEMA’sı bile YÖK baygın
Çok üzüldüm aglqdim eşim netten okuyunca sinirden Titreme geldi nette olumle bile sonuçlanıyor yazısını görünce sinir krizi geçirdi
Çok erken ayda yakalanmamız çok sakıncalıymış 2 gün yatacağız sonrası duruma göre olacak
Allah yavrularımıza zeval vermesin
Doktor her seyden geçmiş olabilir dedk
Mama sandalyesi
Dokunduğu bir masa
Alt değiştirme ünitesi
Siz bir masaya dokunup kapmışsınızdor elinizle ona dokunmuşsunuzdue ağzına ellemissinizdir
Kendi ağzınıza götürüp İpek’i öpseniz bile geçer dedi
Havuz deniz ağız ağızda temas öpme yanı her şey olabilirmiş
Çok dikkat edin
At değiştirme üniteleri mikrop saçıyor örtü sermemize rağmen eli kolu durmuyor yanlarını elliyor duvarları elloyor
Valla bebek dezenfektsnj vs ne varsa artık onunla gezeceğim
doktor ellerini bol bil yıkayın dedi
Çocuk olunca el de yikatamiyorshn ki
Dua edin kızlar
Geçmiş olsun canım. Gökçe Ada şu yaz gününde grip oldu. Doktor haftasonu virüsü kapmış dedi. 2 gündür kütür kütür öksürüyor. Uyumuyor içim parçalanıyor. Ben böyleysem eminim senin üzüntün daha büyüktür. İnşallah tez vakitte İpek iyileşir ve evinize dönersiniz
Çok çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm.Nazar değdi ipeğe.Hemen geçecek inşallah.
Çok teşekkürler kızlarOkadar üzüldüm ki okurken içim sızladı minicik bedeniyle savaş vermiş kuzum benim
İnşallah atlatır dikkat ettiğiniz sürece de yaşamaz umarım
Çok illet bir hastalıkmış gerçekten ben de bu forumda duydum ve karar verdim yaptırmaya
Bütün bebişleri Allah korusun.
Çok sağol canım nazar değdi boncukA
Asi olması daha fazla zarar almadan atlatmasına veya ölumle sonuçlanmamasina sebep oluyor
Söyle düşün su çiçeği asisi oluyoruz
Ama yine de su çiçeği geçiriyoruz asi önceden bağışıklık sağlıyor vücut savaşıyor o virüsü görünce tekrar savaşıyor ne yapacagını biliyor vücut ayni virüsü görünce
Ama rota en beter virüsmüş cidden yakalanacağı em kötü virüse bu ay yakalanması çok kötü oldu dedi doktor
Rabbim gördüğümüzden geri koymasin kimseyi ki çocuğumuza hastaneye yaptırabilirdik asimiz var ya durumu olmayanlar bu gün öyle üzüldüm mo Eşimle dedik parası olup asiyi yaptıramayanlar hastaneye gidemeyenler hastaneye gidip sıra bekleyen oda bekleyenler banklarda çocuğunu bekleyenler
Şükür ki kızımın yanındayım
Allah hastalara şifa versin yardımcısı olsun
İnsallah cabim umarım yarın güzel haberlerle gelirim buraya
İnsallah kuzum duanızı eksik etmeyin
Amin canim tüm meleklerimizi korusun
Murdumden bisey olacagini dusunmemistim en masum erik o ya :)Kızlar murdum erigi pisik yapar demi kırmızı ya...geçen aşırı pisik olmuştu kizim birdenbire gece de huzursuzdu baya kipkirmiziydi desitin le zor gecirdim. .Bugün yine olmuş bezini sık değiştirip krem Sürmeme rağmen. .Sonradan dank etti o gün de erik vermistim..
Gecmis olsun cnm allahim korusun evlatlarimizi.Çok teşekkürler kızlar
Odasini mi ayirsan acaba. Ben odasini ayirdigimdan beri daha iyi uyku kalitesi efsunun.Kizlar bugun uyku egitiminde 2.gunum dun 10a kadar zor uyutmustum bugn 9.30da uyuduk.
Saat 3 de bir kere emzirdim ama uyku saatleri yine ayni resmen savasiyorum
9.30 yatis
10
10.30
11
12..10
1.15
2.30
3.00
4.30
7.00
8.30 uyanis
Tamam gece emmeyi kestim ama bu sik uyanis asil kesilecek
Uyku egitimine baslarken odayida ayirmak aradan ciksin diye 2 gundur kendi odasinda yatiyor cnm.Odasini mi ayirsan acaba. Ben odasini ayirdigimdan beri daha iyi uyku kalitesi efsunun.
Anladım canım bizede daha var ozaman ama yine de aklımda alıcam bakalımCanım ilk oğluma playskoolun ilk arabamı almıştık ilk zamanlar öyle hızlı gidemeyip paytak paytak yürüyup ittigi için dediğin gibi kazalar pek olmadı diye hatırlıyorum. Yalnız bunu sürebilmesi için kanepeye falan tutunup ayakta durabilmesi gerekiyor sıralaması lazım biz 7 aylik olduk benimki duramiyor mesela.sonrasında yürümesi kendine güven gelmesine faydası olduğunu düşünüyorum cünkü 1 yaşına gelmeden yürümüştü büyük.
Canım ben azcık değişik bi anayım suan için alerji yapmayacağına inandığım herseyi verip deniyorum ıspanaklı şehriyeler varya bende ordan yola çıkarak şeetmiştim oysa neyse zaten yemedi ben kendi yemeklerimizi az baharatlı ve tuzlu yapıp suyuna ekmek banıp veriyorum ona bayılıyoIspanak nitrat icerdigi için 8.ayda diye biliyorum dicem de bi yanim da amannn ver gitsin zaten yemicek diyorben de bugun bezelye koydum meşhur üçlüye..ilk defa biraz daha iyi yedi
Ben oğlumu düşünerek dedim yürüteci pek severdi sipa son zaman evde fırtına gibiydi 9 aylıkken yürüdü. tabi belli olmaz bu işler herseyin asirisinin zarar olduğunu düşünüyorum hep kontrollü. Bir dedim kardeşler bile bir olmuyorlar vallahi
Çok üzüldüm anlatırken hepsini yaşadım resmen. Allah ım şifa versin biran önceKızlar merhaba benden haberler kötü dün tatilden eve donmemizle İpek’te kova kova kusma oldj ama öyle böyle değil üstünle tişörtüm kendi üstü dudak çıkmış balıkçısına acile gittik
Rota kapmışım maalesef
Doktor iyi ki asi yaptırmışsınız dedi yoksa ya çok kötü atlatırdık ya da malum sonuç yatış verildi sürekli ağlıyor halsiz gözler baygın dünden. Y güne 30 üzeri kaka yapti neredeyse
İshal doğal olarak rotadan dün gece 11.30 dan Beri ayaktayız sabah 9 dan Beri serum alıyor daha yeni yeni kusmamaya basladi
Öyle kötü ki anlatamam sürekli baygın ve ağlıyor bagirsak mideden sesler geliyor kıvrandırıyor çocuğu ben ve İpek karantinaya alındık resmen ziyarete gelen kimseye dokunamiylrim ipekon altını ben aldigim icin İpek’e kimse dokundurmuyor çocuklarına geçer diye elledigk kıyafetleri dezenfektenla yıkayın sonra kaynatın ama atsanız iyi olur dedi doktor kıyafetleri her Şti dahil tekrar kapma olayı oluyormus
Siz siz olun geç kalmadıysanız rota asisini yaptırın dünden bu güne 400 gr kaybetti
Su içmeyen çocuk kana kana su içiyor 10 dk sonra kova dolusu içtiğinin 4 kati kusuyor
Dün akşam 8 de emsigini kusmaua bi basladi bu gün 5 sen sonra emdiği sonunda midesinde kaldı
Serum bağlanmasa vay halimize gülmüyor bakmıyor göz TEMA’sı bile YÖK baygın
Çok üzüldüm aglqdim eşim netten okuyunca sinirden Titreme geldi nette olumle bile sonuçlanıyor yazısını görünce sinir krizi geçirdi
Çok erken ayda yakalanmamız çok sakıncalıymış 2 gün yatacağız sonrası duruma göre olacak
Allah yavrularımıza zeval vermesin
Doktor her seyden geçmiş olabilir dedk
Mama sandalyesi
Dokunduğu bir masa
Alt değiştirme ünitesi
Siz bir masaya dokunup kapmışsınızdor elinizle ona dokunmuşsunuzdue ağzına ellemissinizdir
Kendi ağzınıza götürüp İpek’i öpseniz bile geçer dedi
Havuz deniz ağız ağızda temas öpme yanı her şey olabilirmiş
Çok dikkat edin
At değiştirme üniteleri mikrop saçıyor örtü sermemize rağmen eli kolu durmuyor yanlarını elliyor duvarları elloyor
Valla bebek dezenfektsnj vs ne varsa artık onunla gezeceğim
doktor ellerini bol bil yıkayın dedi
Çocuk olunca el de yikatamiyorshn ki
Dua edin kızlar
Zamanla alisir o zaman. Simdi odaisni ve yerinide yadirgiyordur. Efsunda ilk zamanlar cok kalkti. Her kalktiginda agladi. Sonradan alisti. 1 hafta kadar zorlandim. Ben o hafta efsunun odasinda yer yataginda yattim. Her migirdadiginda kalktim burdayim ben korkma dedim gulumsedim. Ilk zamanlar ciglik atarak agliyordu. Sonra beni gorunce uyumaya devam etti. Sonra kalkmamaya basladi. Simdi 1 veya 2 defa kalkiyor geceleri.Uyku egitimine baslarken odayida ayirmak aradan ciksin diye 2 gundur kendi odasinda yatiyor cnm.
Ama yok emmesede uyaniyor bebe alti temiz karni tok gazi yok bir bebek baska ne isterki.
Uyaniyor kucagima aliyorum 2 dk falan duruyor geri yatagina koyuyorum uyuyor.
O ara kucagima almasam cok agliyor uykusu aciliyor.
Bugun nasil olacak en azindan emmeyi kestik umarim saatlerin arasi acilir
Sizede çok geçmiş olsun kuzumGeçmiş olsun canım. Gökçe Ada şu yaz gününde grip oldu. Doktor haftasonu virüsü kapmış dedi. 2 gündür kütür kütür öksürüyor. Uyumuyor içim parçalanıyor. Ben böyleysem eminim senin üzüntün daha büyüktür. İnşallah tez vakitte İpek iyileşir ve evinize dönersiniz
Ayy merakla bekliyorum benim kızın erkek versiyonu sende varpişpişliyo musun canım birde kilo alımı nasıl psşanınDaha dun basladim cnm egitimden oncede surekli 1 saatte uyanip emip geri uyuyodu benim ilk amacim uyku saatleri degil meme emmemesiydi onuda dun 1 kalkista emzirdim zor olani basardim cunku benim bebe emmeyince kuduruyordu.kucagima alip sakinlestirip geri uyuttum memeyi biraksin eminim uyku saatleri uzayacaktir sabrediyorum insallah amaca ulasirim
Ay insallah bende gorurum ogunleri sizede masallah diyelim.Zamanla alisir o zaman. Simdi odaisni ve yerinide yadirgiyordur. Efsunda ilk zamanlar cok kalkti. Her kalktiginda agladi. Sonradan alisti. 1 hafta kadar zorlandim. Ben o hafta efsunun odasinda yer yataginda yattim. Her migirdadiginda kalktim burdayim ben korkma dedim gulumsedim. Ilk zamanlar ciglik atarak agliyordu. Sonra beni gorunce uyumaya devam etti. Sonra kalkmamaya basladi. Simdi 1 veya 2 defa kalkiyor geceleri.
Benimkide kiz cnm.pispislamiyorum surekli cnm bitanem burdayim annem gibi rahatlatici kelimeler soyleyip sakinlestiriyorum geri yatagina koyunca uyuyor.ama her saat kalkmasi cok yoruyor beniAyy merakla bekliyorum benim kızın erkek versiyonu sende varpişpişliyo musun canım birde kilo alımı nasıl psşanın
Burda doktor yok :)valla birsey soyliyim mi doktorlar kizacak ama genelde bebege herseyi yemege alistiranlarin cocuklari birsey secmeden yiyiyorlar. yok doktor bu alerji yapar bu yasak şu yasak kademe kademe verecegiz yöntemini uygulayanlarin cocuklari biraz buyuyunce daha cok yemek seciyorlar gibime geliyor. her cocuk farklidir tabi ama bunu cevremden cok duydum
Fasulyeyi nasil yapiyorsun cnm ben hic denemdimCocuklarin damak tadi var. Oyle tad lezzet bilmiyorlar diye bir sey yok. Deniyorum kac gundur. Efsun kayisi pismis yumurtayi bayilarak yiyor. Kati olunca agzina surmuyor. Esine peynire bayildi. Lordan nefret etti. Labneyi sevdi. Kasardan tiksindi. Kabak nefret etti ama taze fasulyeye bayildi. Fasulyeyi degisik yapiyorum zaten. Tek kelime ile bayildi.