2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oyyy kıyamam kuzum benim , dayan İpekçim hemencecik geçsin inşallah
Coook geçmiş olsun canım

Çok çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm.Nazar değdi ipeğe.Hemen geçecek inşallah.

Çok teşekkürler kızlar

Canimcok buyuk gecmis olsun Asiya ragmen bu sekildeyse Allah korusun daha buyuk hastaliklardan. İpek daha yeni hastalik atlattigigndan biraz daha dusuktur bagisikligi ondan kapmistir belkide ama olsun insallah hemen duzelir iyilesir.

Murdumden bisey olacagini dusunmemistim en masum erik o ya :)

Kizlar bugun uyku egitiminde 2.gunum dun 10a kadar zor uyutmustum bugn 9.30da uyuduk.
Saat 3 de bir kere emzirdim ama uyku saatleri yine ayni resmen savasiyorum
9.30 yatis
10
10.30
11
12..10
1.15
2.30
3.00
4.30
7.00
8.30 uyanis
Tamam gece emmeyi kestim ama bu sik uyanis asil kesilecek

Odasini mi ayirsan acaba. Ben odasini ayirdigimdan beri daha iyi uyku kalitesi efsunun.

Odasini mi ayirsan acaba. Ben odasini ayirdigimdan beri daha iyi uyku kalitesi efsunun.
Uyku egitimine baslarken odayida ayirmak aradan ciksin diye 2 gundur kendi odasinda yatiyor cnm.
Ama yok emmesede uyaniyor bebe alti temiz karni tok gazi yok bir bebek baska ne isterki.
Uyaniyor kucagima aliyorum 2 dk falan duruyor geri yatagina koyuyorum uyuyor.
O ara kucagima almasam cok agliyor uykusu aciliyor.
Bugun nasil olacak en azindan emmeyi kestik umarim saatlerin arasi acilir

Anladım canım bizede daha var ozaman ama yine de aklımda alıcam bakalım

Canım ben azcık değişik bi anayım suan için alerji yapmayacağına inandığım herseyi verip deniyorum ıspanaklı şehriyeler varya bende ordan yola çıkarak şeetmiştim oysa neyse zaten yemedi ben kendi yemeklerimizi az baharatlı ve tuzlu yapıp suyuna ekmek banıp veriyorum ona bayılıyo

Çok üzüldüm anlatırken hepsini yaşadım resmen. Allah ım şifa versin biran önce

Zamanla alisir o zaman. Simdi odaisni ve yerinide yadirgiyordur. Efsunda ilk zamanlar cok kalkti. Her kalktiginda agladi. Sonradan alisti. 1 hafta kadar zorlandim. Ben o hafta efsunun odasinda yer yataginda yattim. Her migirdadiginda kalktim burdayim ben korkma dedim gulumsedim. Ilk zamanlar ciglik atarak agliyordu. Sonra beni gorunce uyumaya devam etti. Sonra kalkmamaya basladi. Simdi 1 veya 2 defa kalkiyor geceleri.

Sizede çok geçmiş olsun kuzum

Ayy merakla bekliyorum benim kızın erkek versiyonu sende varpişpişliyo musun canım birde kilo alımı nasıl psşanın

Ay insallah bende gorurum ogunleri sizede masallah diyelim.
Bende buyuk kizin bazasinda yatiyorum 1 haftalik izin aldik abladan o benim yataga transfer oldu. Insallah hemen alisiriz dedigin gibi bende her mirildandiginda yaninda oldugumu hissettiriyorum ama kucagima almadan uykuya devam etmiyor

Ayy merakla bekliyorum benim kızın erkek versiyonu sende varpişpişliyo musun canım birde kilo alımı nasıl psşanın
Benimkide kiz cnm.pispislamiyorum surekli cnm bitanem burdayim annem gibi rahatlatici kelimeler soyleyip sakinlestiriyorum geri yatagina koyunca uyuyor.ama her saat kalkmasi cok yoruyor beni

Burda doktor yok :)
Ben de yemez mişim, lise yılına kadar yemedim hatta, bizzat hatırlıyorum. Çok fena yemek seçerim . Çünkü ağzımın tadını biliyormuşum. Ben o açıdan bakıyorum olaya.
Annem kademe kademe uyguladığından mıdır?
Hiç zannetmem benim bebeğime bile 2.ayında çorba suyundan veren kadın
Bu yoruma azıcık kızdım , çünkü bu yorumları genel de eline ne geçerse çocuğuma veren kadınlardan duyuyorum .
Seninle alakası yok, çok dolmuşum bu söze

Cocuklarin damak tadi var. Oyle tad lezzet bilmiyorlar diye bir sey yok. Deniyorum kac gundur. Efsun kayisi pismis yumurtayi bayilarak yiyor. Kati olunca agzina surmuyor. Esine peynire bayildi. Lordan nefret etti. Labneyi sevdi. Kasardan tiksindi. Kabak nefret etti ama taze fasulyeye bayildi. Fasulyeyi degisik yapiyorum zaten. Tek kelime ile bayildi.

Fasulyeyi nasil yapiyorsun cnm ben hic denemdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…