- 28 Mart 2017
- 16.517
- 68.243
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #62.701
4.cuye insallah bacimUlann 2. Kiz olacak diye yaptim.benim gibi hatunun kizi olmaliydi cunku.onu susleyecek pusluyecektim.ne oldu evime 3.bocek girdi.az once buyuk oglanla evde tek kale mac yaptik.ediz de kucagimda aglayan cocuk topu gorunce sevincten ciglik atmalar kahkahalar havada ucustu.benim gunlerim boyle gececek anlasilan..cok mutluyum
Azcık ıspanak haşladım soğan zeytinyağı nane ve şehriye kaynattım canım dene istersen bizimki sevmedi belki sever seninkiŞehriye çorbası nasıl yaptın canım sebze çorbası sevmiyor bizimki farklilik olsun
ayyy nerde buuuu almalıyııımmmm ama yaz bitiyor ya biz uzun kollulara geçtik geriEki Görüntüle 2180007 ya kızlar baktikca içim gidiyor şu kıyafetlere kızı olanlar alin giydirin süsleyin ne güzel yaaaaaa
Yürüteç konusunda kararsızım çok bunalıyorum 15 dakikaya bile ihtiyacım var su sıra 6. Ay kontrolünde bi sorcam bakalım doktora yok derse ilk adım arabası alıyım diyorum ondada sürekli tutmam gerekEt suyu veya tereyağı gibi şeyler koyunca ileriki aylarda severler inşallah bizde de durum ayni
Annem dün yürütec almış ilk başta ayakları degmiyordu yere sonra degdirdi 5 dk durdu sevdi baya
Aşırı olmadığı sürece yürütec yürümeyi cabuklastiriyor bence
Kaçıncı ayda kullandılar peki canımYeğenlerim kullandı çok amaçlı oynuyorlar yürüyorlar hiç durma al derim tehlike mi ilk zamanlar dikkat edersin olur biter
Cok guzelmis kiz neresi burasi
Ahaha aynen ben de coj2 kiz bebek duskunuyum senin kziin2 olmayacak diyorlar.olana kadar devam diyorum ben deUlann 2. Kiz olacak diye yaptim.benim gibi hatunun kizi olmaliydi cunku.onu susleyecek pusluyecektim.ne oldu evime 3.bocek girdi.az once buyuk oglanla evde tek kale mac yaptik.ediz de kucagimda aglayan cocuk topu gorunce sevincten ciglik atmalar kahkahalar havada ucustu.benim gunlerim boyle gececek anlasilan..cok mutluyum
Cocuk_giyim_modasi instramda canim tine giyer bir ay. Düğün falan varsa süper olurayyy nerde buuuu almalıyııımmmm ama yaz bitiyor ya biz uzun kollulara geçtik geri
Ben hala kiz bebek reyonlarina bakiyorum magaxaya gidinceBen kızım olsa hiç süsleyemem herhalde kendim de süslü değilim çünkü erkek bebek kıyafetleri daha çok hosuma gidiyor
3. Bocek derken benim kocayi da bocekten saydim.bas bocek o4.cuye insallah bacim
Yavrum bakma bakma.sen erkek anasisinn.Bu da cok guzel yaaa
Bebekten bebeğe değişir mesela arkadaşımın 7 aylık erkek yeğeni sandalyeye tırmanıyordu gelişimleriyle alakalı net birşey diyemem ama taytay durduğu zaman olabilir bakıp göreceğiz :)Kaçıncı ayda kullandılar peki canım
Aynen boşa moralimi bozuyorum.. Ama olsun dogurcem bir kızçe:))Yavrum bakma bakma.sen erkek anasisinn.
Biz bugün yaptirdik aşıyı yeni geldik eve canim 24 saat banyo yok.6 ay aşısında bebekleri yikayabiliyor muyuz ben sormayı unutmuşum
Canım uyku eğitiminden önce nasıl uyutuyofun o zaman kaç saatte bir kalkıyordu bende seminerden sonra başlıcam inşallah bir ay var önümde basarı lı olursun umarımKizlar dun uyku egitimine baslamis bulunuyorum.9da odasina goturdum isiklar kapali tam bir saatte anca uyuttum o agladi ben sakinlestirdim derken en son ben kazandim saat 10da uyudu ama ne uyku 10.30 da geri uyandi bu sefer emzirmedim ama yataktada sakinlesmedi kucagima aldim sakinlesince geri yatirdim uyudu sonra yine 11de uya di ayni yontemle geri uyuttum sonraki uyanma saatlerimiz 11.30
12.40
2.40
4.30
5.30
6.20
8.15 uyanis sadece 2.40da emzirdim gerisi sakinlestirip uyuttum insallah bugun daha az uyanir
Yikayabilirsin yikanmayan tek asi veremdi.6 ay aşısında bebekleri yikayabiliyor muyuz ben sormayı unutmuşum