2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Şu an çok şükür iyi canım, bi de bizim deri yapışıkmış pipiye sizinki nasıldı bilmiyorum, sünnet yerinden ziyade ucu yara oldu, 20 gün sonunda anca toparladık, darısı size. Bişey olmaz inşallah, havuzdan ziyade denize sokmaya çalış bence. Bi de yarayı bol bol havalandırın. En son oğluma bez bağlamadık 4-5 gün daha çabuk iyileşme gösterdi, tabi anneannesinin evinde yatak yorgan bırakmadı o ayrı

Bnde emizirme yastigina destekli oturtuyorum canm ama hic oturmak istemiyo

Kizlar dun uyku egitimine baslamis bulunuyorum.9da odasina goturdum isiklar kapali tam bir saatte anca uyuttum o agladi ben sakinlestirdim derken en son ben kazandim saat 10da uyudu ama ne uyku 10.30 da geri uyandi bu sefer emzirmedim ama yataktada sakinlesmedi kucagima aldim sakinlesince geri yatirdim uyudu sonra yine 11de uya di ayni yontemle geri uyuttum sonraki uyanma saatlerimiz 11.30
12.40
2.40
4.30
5.30
6.20
8.15 uyanis sadece 2.40da emzirdim gerisi sakinlestirip uyuttum insallah bugun daha az uyanir

Ek gida konusunda ilk kizimda 3gun kurali uygulamadim tuzsuz baharatsiz corbalar yapmadim bizim yemklerimizi az baharatli az salcali yapiyordum biz ne yersek yiyordu ama onda 8.ay baslamistik ek gidaya cok sukur yemek ayrimi yok butun yemekleri sever hatta en se digi yemek pirasa...
Bu kizimdada bu ay asiri olmadikca dikkat ediyorum ama diger ay bizim yemeklere onuda gecirecegim.gunde 3 kere bizle beraber sofraya oturyor kahvaltiyi guzel yapiyor biz ne yersek onun yemeginide sofraya koyuyorum beraber yiyoruz boylece yemesi daha guzel oluyor.masada beraber yemek gercekten bebekte etkili yemek sagliyor.

Hah işte böyle bişey var mı diye merak ettim. Yogurt bir daha deneyeyim bakalım, peynir biraz daha kalsın.

Ne verdin canım sen. Ben bi gün armut, sonra şeftali sonra kırmızı-bordo erik, sonraki gün de nektar verdim. Bence de tadı en güzel olan oydu aslında Bi tek nektarı itirazsız yedi. Diliyle ittirdi tabi, öğürmeden kastın oysa, dillerini kullanmayı bilmiyorlar fazla ve bu güne kadar hep sıvı aldıklarından pütür fazla bi atık gibi geliyor atmaya çalışıyor, bence çok da bilinçli yapmıyorlar. Ben kaşıkla bi daha sokup yediriyorum diliyle ittirdiği kısmı :)

Şehriye çorbası nasıl yaptın canım sebze çorbası sevmiyor bizimki farklilik olsun

Et suyu veya tereyağı gibi şeyler koyunca ileriki aylarda severler inşallah bizde de durum ayni

Annem dün yürütec almış ilk başta ayakları degmiyordu yere sonra degdirdi 5 dk durdu sevdi baya
Aşırı olmadığı sürece yürütec yürümeyi cabuklastiriyor bence

Mesela dün armut bugün muz verdim canım pütürlü kısmını yutunca boğulur gibi oluyır çıkarmaya çalışıyor gözleri yaşarıyor. Minnacık pütür oldugu için panik olmammaya çalılıyorum ama çok zormuş ek gıda. Dişi de yok ortada ama uyumuyor sabahın köründe uyanıyor mahvediyor beni

Bnde emizirme yastigina destekli oturtuyorum canm ama hic oturmak istemiyo

Oturmayimi sevmiyir acaba ara ara koy sen onune en sevdigi oyuncagi falan koy istersen oynarken belki biraz bira alisir zaten cok kolay ogreniyorlar pratik yapmalari gerek sadece

Hah işte böyle bişey var mı diye merak ettim. Yogurt bir daha deneyeyim bakalım, peynir biraz daha kalsın.

Var var en zararsizi kefir diye biliyorum daha baska cesitleride var da baya uzun piramit baska yiyeceklerin icindekileri falanda koymuslar firinlanmis olan en az mesela etki olarak. Ben sut denemesi yapiyorum su an firin muhallebi yiyorum mesela desteklemek icin

Kiz panik yapma ben blw uyguluyorum o kadar guzel ogurup cikartiyorki parcalari . gözleri falan kipkirmizi oluyor bazen mudahaleye hazir bekliyorum ama kurtariyo kendini hic bisey olmamis gibi devam ediyo hatta. Bazi besinler pure dahi olsa yapismaya musait onlari karistirdigin seye dikkat ederek verebilirsin. Ogure ogure ogrencek bence

Blw kilosu çok düştüğü için yapmak istemedim canım püre olursa bir kaç kaşık yediririm en azından tok tutar dedim ama başaramadım

Eki Görüntüle 2180007 ya kızlar baktikca içim gidiyor şu kıyafetlere kızı olanlar alin giydirin süsleyin ne güzel yaaaaaa
Ulann 2. Kiz olacak diye yaptim.benim gibi hatunun kizi olmaliydi cunku.onu susleyecek pusluyecektim.ne oldu evime 3.bocek girdi.az once buyuk oglanla evde tek kale mac yaptik.ediz de kucagimda aglayan cocuk topu gorunce sevincten ciglik atmalar kahkahalar havada ucustu.benim gunlerim boyle gececek anlasilan..cok mutluyum

Yeğenlerim kullandı çok amaçlı oynuyorlar yürüyorlar hiç durma al derim tehlike mi ilk zamanlar dikkat edersin olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…