- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #62.141
Canım ikiside braun biri alından ölçer biri kulaktan ölçer.Ates olcerinin ozelligine gore degisir canim. Bende medisana alindan olcer var.kulaktan d9gru sonuc vermez. Ama braun kulaktan olcer cihazin varsa kulagi baz alman lazi..
14 sene durduğum gibi duruyorum hugubigyhaSevişmeden nasil durabiliyorsunuz yahu
Ben yaptım ve bizim ki yine sevmedikızlar toz tarhana çorbası yediren varmı bebeğine? Dün akşam yapmıştım yemek yerken atıldı bende verdim kaşığın ucuyla çok sevdi yapıp yediresim var
O zaman kulaktan olceri dikkate al. Net8cede yuksek ates riskli. Bir ilik dus aldir duruma gore takip et atesi.Canım ikiside braun biri alından ölçer biri kulaktan ölçer.
Bencede çok güzelmişMarketlerde organik diye satılan kavanozlardansa bunlar daha güvenilir geldi bana.
Sağlık ocağı vegaforn verince ilk kullandım İpek direk çıkardı üstünü suya bastım beyaz sabun frendly leke çıkarıcı hiçbiri geçirmedi yedi bin kere yıkandı sadece soldu hala leke var artık o elbiseyi unut bacımKizlar bu demir damlasinin lekesini cikarabilen varmi. Telef oldu her kiyafet.
Galiba oydu teşekkürler canımAşçıanne yi diyorsun galiba canim
Bende sidefer kullanıyorum sütlü tadı çok güzel İpek ogurmiyor leke de kalmıyorLeke taze ise limon sur citile denedim ben çıkardı ama bekleyen kuruyanlara pek fayda etmiyor bi de Dr önerisiyle ben de sidefer diye damlaya başladım onda da leke olmuyor tadı da kötü değilmiş
Kulaktan ölçer tene temas ettiği için en iyi sonuç oKızlar selam
Acil yardımınıza ihtiyacım var.ayazın şakakları çok yanıyordu.alnından ölçüyorum 37,4 kulaktan ölçüyorum 38,1.
Siz hangisini baz alıyorsunuz ateş ölçerken?
Tamam yarın sorar söylerim canımSorabilirsen sevinirim canım ben buradaki kuaföre güvenemiyorum çünkü en azından boyami kendim alıp oyle boyatirim
Zor zaten... De.. Ben aşamadım hala, acı hissi ne zaman geçecekSevişmeden nasil durabiliyorsunuz yahu
Canım belki seni düşündüğü için uzak duruyordur. Bilmiyorum tabi, ince fikirli biriyse öyle olabilir diye düşündüm.Dogumdan sonra nolduysa esimde bi uzak bana ben zaten oldum aman modundayim beki istey si kaciyordur. Bayramdan sonra bi doktora gitmeyi dusunuyorum bakalim ne dicek taktim kafaya cunku olmuyo boyle evlilik mi olur be :))
Çocuk uyurken mi okuyorsun bu kitaplarıBlw de boğulma riski kasikla beslenmeye gore daha az. Bebellerin ogurme refleksi dilin hemen ortasinda biraz buyuk lokma alsa aninda ogurup tukurur. Ama kasikla beslerken pureyi tukurmek zor oldugu icin bogaza kayma yapisma ve tukuremeyerek bogulma riski daha fazla.
Ula bi elbise olsa neysede her elbise perisanBencede çok güzelmiş
Gerdi hipp cidden organikmiş arkadaşımın kuzeni Almanya da o anlatmış fabrikasını falan
Ferikoy paArina acıyorlarmış arkadaşının evi orda İstanbul’a gidince gider bakarım bunlarca
Sağlık ocağı vegaforn verince ilk kullandım İpek direk çıkardı üstünü suya bastım beyaz sabun frendly leke çıkarıcı hiçbiri geçirmedi yedi bin kere yıkandı sadece soldu hala leke var artık o elbiseyi unut bacım
Galiba oydu teşekkürler canım
Bende sidefer kullanıyorum sütlü tadı çok güzel İpek ogurmiyor leke de kalmıyor
Kulaktan ölçer tene temas ettiği için en iyi sonuç o
Ben bu kitapları henuz evlenmeden okumaya baslamistim :) evlendikten sonrada tam gaz okumaya devam ettim. Birkac gundur yine tam gaz okuyorum. Efsunu atiyorum pusete ver elini park bahce o uyuyor ben kitap okuyorum ohh mis :) okudum bir seyi asla unutmam ama bak. Birde oss bebesiyiz cok hizli okurum.Çocuk uyurken mi okuyorsun bu kitaplarıbacım tüm bu bilgiler nasıl aklında kalıyo? Ne zaman okudun da ezberinde kaldı.
Ciddi soruyorum aslında, bakma
Saygı duydum.. Bi maşallah derim :) benim okuduklarım da böyle kalmaz aklımda parça pinçik kalır bişeylerUla bi elbise olsa neysede her elbise perisan
Ben bu kitapları henuz evlenmeden okumaya baslamistim :) evlendikten sonrada tam gaz okumaya devam ettim. Birkac gundur yine tam gaz okuyorum. Efsunu atiyorum pusete ver elini park bahce o uyuyor ben kitap okuyorum ohh mis :) okudum bir seyi asla unutmam ama bak. Birde oss bebesiyiz cok hizli okurum.
Ahhh ya yazik olmus bayılıyorum ben o şile bezi elbiselere . Bi arkadasım baby me nin çamaşır suyu tozu mu ne var , onu önermişti ama denemedim o çıkarır miydi ki .Bizim kiyafetlerde telef valla ya.
Sonra ki lekelerdr aklimda olsun bari.
Bir tane cok guzel beyaz sile bezinden elbisesi vardi. Ucundan nazar boncuklari sallaniyordu. Puskurttu agzindan damlayi ustu nokta nokta demir lekesi. Koslaya bastim 2 saat banamisin demedi.
Ahahha :) bugun bu soruyu 2.ci cevaplayisim olacak. :)
Ula bi elbise olsa neysede her elbise perisan
Ben bu kitapları henuz evlenmeden okumaya baslamistim :) evlendikten sonrada tam gaz okumaya devam ettim. Birkac gundur yine tam gaz okuyorum. Efsunu atiyorum pusete ver elini park bahce o uyuyor ben kitap okuyorum ohh mis :) okudum bir seyi asla unutmam ama bak. Birde oss bebesiyiz cok hizli okurum.
Saygı duydum.. Bi maşallah derim :) benim okuduklarım da böyle kalmaz aklımda parça pinçik kalır bişeyler
Utandim ama heeKesinlikle ben de saygı duyuyorum hem araştırmalarına hem zekana hem de paylaşımciligina. Bi masallah da benden :)
Ben bir sürü okuyirum filan sonra hiiic bisey hatırlamıyorum .
Lise 1 kimsede bilgisayar yok en yakın arkadaşımın bilgisayarı vardı o zamanlar chat muhabbeti meşhurdu onlarda kaldığımızda chate girerdik o zaman o koymuştu nickimi gsm_lee gizemliBiraz saçma olabilir ama bişey sorucam, bu nickleri merak ediyorum ben ya, nasıl koydunuz :) mesela ben oğlum olacak gibi hissediyordum, adını da rüzgar koymak istiyordum. Ama rüzgar nicki var diye kabul etmedi, çiçek de hoşuma giden bi isimdi rüzgarçiçek yazıverdim. Sizin isim hikayeleriniz nasıl kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?