2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Marketlerde organik diye satılan kavanozlardansa bunlar daha güvenilir geldi bana.
Bencede çok güzelmiş
Gerdi hipp cidden organikmiş arkadaşımın kuzeni Almanya da o anlatmış fabrikasını falan
Ferikoy paArina acıyorlarmış arkadaşının evi orda İstanbul’a gidince gider bakarım bunlarca

Kizlar bu demir damlasinin lekesini cikarabilen varmi. Telef oldu her kiyafet.
Sağlık ocağı vegaforn verince ilk kullandım İpek direk çıkardı üstünü suya bastım beyaz sabun frendly leke çıkarıcı hiçbiri geçirmedi yedi bin kere yıkandı sadece soldu hala leke var artık o elbiseyi unut bacım

Aşçıanne yi diyorsun galiba canim
Galiba oydu teşekkürler canım
Leke taze ise limon sur citile denedim ben çıkardı ama bekleyen kuruyanlara pek fayda etmiyor bi de Dr önerisiyle ben de sidefer diye damlaya başladım onda da leke olmuyor tadı da kötü değilmiş
Bende sidefer kullanıyorum sütlü tadı çok güzel İpek ogurmiyor leke de kalmıyor
Kızlar selam
Acil yardımınıza ihtiyacım var.ayazın şakakları çok yanıyordu.alnından ölçüyorum 37,4 kulaktan ölçüyorum 38,1.
Siz hangisini baz alıyorsunuz ateş ölçerken?
Kulaktan ölçer tene temas ettiği için en iyi sonuç o

Dogumdan sonra nolduysa esimde bi uzak bana ben zaten oldum aman modundayim beki istey si kaciyordur. Bayramdan sonra bi doktora gitmeyi dusunuyorum bakalim ne dicek taktim kafaya cunku olmuyo boyle evlilik mi olur be :))
Canım belki seni düşündüğü için uzak duruyordur. Bilmiyorum tabi, ince fikirli biriyse öyle olabilir diye düşündüm.

Çocuk uyurken mi okuyorsun bu kitapları bacım tüm bu bilgiler nasıl aklında kalıyo? Ne zaman okudun da ezberinde kaldı.
Ciddi soruyorum aslında, bakma

Meb kızlar ii gecele herkese sürekli giremiyorum ama takip ediyorum arada yazdiklariniizi.. malum ek gıdaya korka korka başlamıştım ben havuç yoğurt patates kabak falan gidiyorum öyle ama iyice ezip veriyorum bazen karışık bazen tektek veriyorum. Haşlayıp ezmeden bebeğe verenleri tebrik ediyorum valla keşke bende cesaret edebilsem Meyveleri de ezip veriyorum ebebekte şu file emzikleri gördüm daha kolay olur mu acaba meyveleri vermek.. bide biz bu aylarda peynir yumurta pekmez falan verebiliyo muyuz ben erken sanıyodum

Ula bi elbise olsa neysede her elbise perisan
Çocuk uyurken mi okuyorsun bu kitapları bacım tüm bu bilgiler nasıl aklında kalıyo? Ne zaman okudun da ezberinde kaldı.
Ciddi soruyorum aslında, bakma
Ben bu kitapları henuz evlenmeden okumaya baslamistim :) evlendikten sonrada tam gaz okumaya devam ettim. Birkac gundur yine tam gaz okuyorum. Efsunu atiyorum pusete ver elini park bahce o uyuyor ben kitap okuyorum ohh mis :) okudum bir seyi asla unutmam ama bak. Birde oss bebesiyiz cok hizli okurum.

Saygı duydum.. Bi maşallah derim :) benim okuduklarım da böyle kalmaz aklımda parça pinçik kalır bişeyler

Biraz saçma olabilir ama bişey sorucam, bu nickleri merak ediyorum ben ya, nasıl koydunuz :) mesela ben oğlum olacak gibi hissediyordum, adını da rüzgar koymak istiyordum. Ama rüzgar nicki var diye kabul etmedi, çiçek de hoşuma giden bi isimdi rüzgarçiçek yazıverdim. Sizin isim hikayeleriniz nasıl kızlar?

Su Blw de araştırmalarınızın en önemli özetini aktarabilir misiniz bilgili hatunlar ben biraz Bi yerlerden arastirmalara kalktım ama
Ahhh ya yazik olmus bayılıyorum ben o şile bezi elbiselere . Bi arkadasım baby me nin çamaşır suyu tozu mu ne var , onu önermişti ama denemedim o çıkarır miydi ki .

nemesis mabada P Prime18 @lulicik netu N nosee mesela aklıma gelenler. Aslında hepsini merak ediyorum :)
Ahahha :) bugun bu soruyu 2.ci cevaplayisim olacak. :)
Nemesis benim ortaokuldan beri nickimdir. Asimovun nemesis romanindan kalmadir. Hala daha arada cikar okurum. O donem nemesis kavramina ilgim olustu. Baya inceledim mitolojiyi. Nemesis mitolojide iyimi kotumu bilinmryen bir tanricadir. Kimi kaynak acimasiz intikam tanricasi der kimi kaynak kadinlarin ce çocuklarin koruyucusu adalet tanricasi der. Bu belirsizligi seviyorum. Birde zamaninda cok intikamlar almisligim var. O yuzden gecrnin kizi olmak bana yakisiyor.

Eger izin verilseydi yasal olarak, efsunun ismini helena koyacaktim. Mitolojide nemesisin kizidir.olmadi ama ben kendim helena olarak seviyorum hep.

Saygı duydum.. Bi maşallah derim :) benim okuduklarım da böyle kalmaz aklımda parça pinçik kalır bişeyler

Kesinlikle ben de saygı duyuyorum hem araştırmalarına hem zekana hem de paylaşımciligina. Bi masallah da benden :)
Ben bir sürü okuyirum filan sonra hiiic bisey hatırlamıyorum .
Utandim ama hee

Cocukluktan beri deli kitap okurum ben. Seviyorum okumayi. Deli bi kutuphanem var. Milletin salonunda gumuslukte fincan var bende kitap yigili

Lise 1 kimsede bilgisayar yok en yakın arkadaşımın bilgisayarı vardı o zamanlar chat muhabbeti meşhurdu onlarda kaldığımızda chate girerdik o zaman o koymuştu nickimi gsm_lee gizemli o zamanlar çok ergendik direk ergen nicki zaten öylede kaldı aslında benim kendim bilinçli olarak oluşturduğum severek kullandığım İnstagram nickim öylede blogum vardı tarihi eser oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…