- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
- #62.101
göndermez aslaaTek cozumu var.o da ozlemek.anamin evinde 1bucuk ay kaldiktan sonra eve donunce adamin ustune atliyorum nerdeyseadam halinden memnun.ben srni ara ara gondereyim diyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göndermez aslaaTek cozumu var.o da ozlemek.anamin evinde 1bucuk ay kaldiktan sonra eve donunce adamin ustune atliyorum nerdeyseadam halinden memnun.ben srni ara ara gondereyim diyo.
Henuz zaten tadim asamasindalar. Yani bugunr kadar çiğnemeden yutuyorlardi. Simdi ezmek cignemek sutten mamadan kati biseyi yutmayi ogrenmek durumundalar. Ilk zamanlar tepki vermeleri.normal. zamanla ogrenecekler.O zaman bende kil fasulye alipbir vereyim. Sebzelerden hic birini sevmedi. Belki bunu sever. Kabakli patatesli corba yaptim ogurdu resmen istemedi. Yogurdu severek yiyordu bir haftadir yogurt yemiyor. Seftali ve elma puresini sevdi diger meyvelerden iki kasik aliyor sonrasi puskurtme safasi. Umudum bildigin salcali etli tavuklu corbalarda onlarada daha var
Ben öğretmenim 17 eylül de işe başlıyorum. Henuz bakıcım yok. Annem gelemem modunda belki bi ihtimal öğlene kadar eşim bakabilir oda henüz net değil. Durum bu kadar bulanık ve vahimken blw ye başladım. Başka bir alternatif aklımın ucundan geçmiyor. İlerde bebenin peşinden kaşıkla dolanmak istemiyorum. Başlarda biraz zor ama 3-5 ay sonra bizim yemeklerden yiyecek. Hatta bebeğe yapma bahanesiyle bizimde daha iyi besleneceğimizi düşünüyorum. Boğulma riski çok az bebek öğürüyor zaten. Bakacak kişi de mecbur uyum sağlayacak. Hadi yapmazsa diye hiç düşünmedim. Garip bi rahatlık var bendeCalisan ve calisacak anneler blw yapiyorsunuz da bakici yada bakacak kisi nasil takip edecek. Bu yuzden blw yapmadim ben guvenemen cocuk bogulur falan. Beni ikna edin lutfen
bende yapmadım canım tadımlık veriyorum henüz öğün vermedim.haftasonu blw yapmayı düşünüyorumCalisan ve calisacak anneler blw yapiyorsunuz da bakici yada bakacak kisi nasil takip edecek. Bu yuzden blw yapmadim ben guvenemen cocuk bogulur falan. Beni ikna edin lutfen
Canım markasını bilmiyorum ama istersen sorarım kuaförüme?Markası neyki acaba ? Benimki de fena dökülüyor değişiklik yapmak istiyorum artık yiter ya
Canım büyük ihtimalle birşey olmamıştır ama bebekler kırığı farkederler mi bilmiyorum. Yani ortaokula giden öğrencilerim kırıklarını farketmiyorlardı. Sol koluna dokunduğunda ağlamıyorsa birşey yoktur inşallahBayadır giremiyorum. Bugün eşim yanındayken oğlum düştü. 5 dakika mutfağa gittim o sırada olmuş. Sol kolunun üstüne dogru düşmüş. Biraz korkudan ağladı sanırım ağlaması geçtikten sonra kolunu oynattım bişeyi yok gibi. Kusmasi olmadı zaten düştüğü yerin yüksekliği 40 cm bile değil. Doktora gitmeye gerek görmedim siz ne diyorsunuz?
düştükten 1 satt kadar uyanık tut uyutmamaya çalış kusarsa dr ye git mutlakaBayadır giremiyorum. Bugün eşim yanındayken oğlum düştü. 5 dakika mutfağa gittim o sırada olmuş. Sol kolunun üstüne dogru düşmüş. Biraz korkudan ağladı sanırım ağlaması geçtikten sonra kolunu oynattım bişeyi yok gibi. Kusmasi olmadı zaten düştüğü yerin yüksekliği 40 cm bile değil. Doktora gitmeye gerek görmedim siz ne diyorsunuz?
düştükten 1 satt kadar uyanık tut uyutmamaya çalış kusarsa dr ye git mutlaka
bişey yoktur o zaman gün içinde takip edinKusmadı, uyutmadım da hiç 2.5 saat oldu.
Kabugu koyu yesile donuyo evet yumusak oluyo cnmyumuşayınca olgunlaşmış mı oluyor ? Bugün aldım yumuşaktı. Şeftali gibi
Cnm su an icin izin aldim bayrama kadar evdeyim ilk baslarda ogleden sonra eve geldigimde tadimlari yapiyordum su ilk gunleri gecsek Aten biraz daha prof olacaklar. Bugun annemler geldi aliskin degiller karpuz yiyodu ogurdu tabi annem bir panikle kalkti cocugu almaya annemi tuttum dusun kiZim iki ogurdu sonra hicbisey olmamis gibi devam etti onemli olan sakin kalabilmek esimde alisti aayilir ben tadimlari kendim yapmayi dusunuyorum sonra ogun doneminbasladiginda kayinvalidem bir ogun verir sabahlari kahvalti beceremezse meyve verir ogunu gene ben veririmCalisan ve calisacak anneler blw yapiyorsunuz da bakici yada bakacak kisi nasil takip edecek. Bu yuzden blw yapmadim ben guvenemen cocuk bogulur falan. Beni ikna edin lutfen
Sorabilirsen sevinirim canım ben buradaki kuaföre güvenemiyorum çünkü en azından boyami kendim alıp oyle boyatirimCanım markasını bilmiyorum ama istersen sorarım kuaförüme?
La efsun günde 5 saat emerken sen nasıl durabiliyordun. Benim de eşim çok aktif bende dünden istekliymişim gibi rol yapıyorum mecburen. Bide adet madet derdi yok. Babamız meydanı boş buluyo :/)Sevişmeden nasil durabiliyorsunuz yahu
kaç aylık bebeğinkızlar toz tarhana çorbası yediren varmı bebeğine? Dün akşam yapmıştım yemek yerken atıldı bende verdim kaşığın ucuyla çok sevdi yapıp yediresim var
5 saatin sonunda sevisiyodum bacimLa efsun günde 5 saat emerken sen nasıl durabiliyordun. Benim de eşim çok aktif bende dünden istekliymişim gibi rol yapıyorum mecburen. Bide adet madet derdi yok. Babamız meydanı boş buluyo :/)