- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #62.081
Çok çok geçmiş olsunKizlar bizim kiz disten misten ateslenmiyormus yavrum 6. Hastalik olmus 3 gun ates sonrasi bugun kirmizi dokuntuler basladi atlatmisiz cok sukur
Kiz benim kocada ayni valla adamin bir sonraki cocuk hedefi dondurulmus embriyolari koydurmakKız Allah seni napmasın halaaaaa mıııkocana ne iciriyorsan söyle ben de icirecem benimkine
14 cokmus beaAdam 14 sene beklediği icin şuanki durumu onu etkilemiyor bence
Sert vermedigin surece sorun olmaz cnm elmanveeiyorum buharda yumusattim mesela Allah korusun sert eline verince bogazina kacabilir ama yumusak olunca caresi varcnm bende kemirmelik vereyim diyorumds boğazına kaçar mi diye korkuyorum problem olmuyor mu ?
Dr anne sütüne geçmeyen tek doğum kontrol hapı bu dedi ama inşallah olmaz öyle birşey dikkat edeceğim teşekkür ederim.Bebeğine sutunu veriyorsan Doğum kontrol hapı şutunu acıtır canım annem ablamda bilmeden kullanmış sutu acımış ablam emmeyi bırakmis aman dkkkad et
doğru taktırmasamda olurmuş aslında ben doğumdan sonra çok isteksizleştim 6 aydır 2 defa felandır oda istemeyerek yani boşuna eziyet çektim spiral taktırarak :)En güzel korunla yöntemi benim ki
Hiç başlamıyorsunuz en son doğan bebenle bitiyor
ben 2 aydır kullanamıyorum fışkırarak kusuyor d vitaminini sevemedi yavrum ya dün yeniden vereyim dedim yine kustuKızlar eşim d vitaminini yanlış almış Wellcare 1000 lik almış bizde kaynana gile geldik eşim de yok şuan ben ne yapacağım bu bebeklere kullanılmazmı iki günde 1 versem filan bilgisi olan var mı yoksa gidip devit 3 alayım mecburen
Uykusu bölünüyor ve tekrar uyutma çalışmalarına devam ediyoruz zor oluyorKızlar benim kızçem kırk yılda bir yüzüstü dönüyordu. Son 3 gündür fırıldak gibi. Sorun şu ki geceleride dönüyor. Önceden ince bir yastıkla yatırıyordum. Şimdi döner ve Allah korusun boğulur diye yastıksız yatırıyorum. Bebeği geceleri dönen anneler siz napıyorsunuz?
Doğumdan sonra o hissitatımında alındığını hissediyorum ben şahsenSevişmeden nasil durabiliyorsunuz yahu
Okurken bende aynı düşünceye kapıldım oğluş benim ciplak 7.100 65 cm geldi 6. Ay kontrolde sanirim Şubat kizlari iyi gelisiyor :) masallah hepsineya kizlar sizin bebekler cok mu tombis bizimki mi cok ufak kalmis 8,9 kilolardan bahsediyorsunuz. tamam efsun genetik boyuda uzun onu saymiyorum :) , bizimki en son 6600 du 5. ay kontrolünde, 6.ay kontrolune gitcez yakinda ama yine fazla kilo almamis bence. takmiyordum böyle seyleri ama suan birde ek gidaya gectik de kilo alir diye sevinmistim. hicbirsey yemiyor gibi nerdeyseondan da moralim bozuk acikcasi. aksan pirincunundan mama yaptim icine armut muz rendeledim. agzini kilitledi ustu basi batti birsey yemedi.nasil kilo alacak bilmiyorum.
Ben seve seve dururumda işte kocam hala balayı stayla devamSevişmeden nasil durabiliyorsunuz yahu
YikildimBen seve seve dururumda işte kocam hala balayı stayla devam
Bir yerde fasulye 1 yas oncesi verilmez yaziyordu. Ama ne zarari var neden verilmez bilmiyorum. Dogrumu onuda bilmiyorum. O kadar yanlis bilgi varki internetten neye guvenecez bilmiyorumnemesis cnm neler verdin sen simdi fasulyeyi nasil yaptin?? Çekirdeği varya ondan cekiniyorum yoksa borulce vardi aldim versemmj diye dusunuyorum :)
Tek cozumu var.o da ozlemek.anamin evinde 1bucuk ay kaldiktan sonra eve donunce adamin ustune atliyorum nerdeyseBen seve seve dururumda işte kocam hala balayı stayla devam
Cekirdeksiz kil fasulye aldim. Buharda hasladim verdim. Borulce hic yemedim bilmiyorum bile nasil bisey :)nemesis cnm neler verdin sen simdi fasulyeyi nasil yaptin?? Çekirdeği varya ondan cekiniyorum yoksa borulce vardi aldim versemmj diye dusunuyorum :)
Cekirdegi soluk borusuna kacabilir diye riskli. Birde gaz yapabilirmisBir yerde fasulye 1 yas oncesi verilmez yaziyordu. Ama ne zarari var neden verilmez bilmiyorum. Dogrumu onuda bilmiyorum. O kadar yanlis bilgi varki internetten neye guvenecez bilmiyorum
Doğumdan sonra o hissitatımında alındığını hissediyorum ben şahsen
Ben seve seve dururumda işte kocam hala balayı stayla devam
Dogumdan sonra nolduysa esimde bi uzak bana ben zaten oldum aman modundayim beki istey si kaciyordur. Bayramdan sonra bi doktora gitmeyi dusunuyorum bakalim ne dicek taktim kafaya cunku olmuyo boyle evlilik mi olur be :))Sevişmeden nasil durabiliyorsunuz yahu
O zaman bende kil fasulye alipbir vereyim. Sebzelerden hic birini sevmedi. Belki bunu sever. Kabakli patatesli corba yaptim ogurdu resmen istemedi. Yogurdu severek yiyordu bir haftadir yogurt yemiyor. Seftali ve elma puresini sevdi diger meyvelerden iki kasik aliyor sonrasi puskurtme safasi. Umudum bildigin salcali etli tavuklu corbalarda onlarada daha varCekirdeksiz kil fasulye aldim. Buharda hasladim verdim. Borulce hic yemedim bilmiyorum bile nasil bisey :)
Cekirdegi soluk borusuna kacabilir diye riskli. Birde gaz yapabilirmis
Blw de boğulma riski kasikla beslenmeye gore daha az. Bebellerin ogurme refleksi dilin hemen ortasinda biraz buyuk lokma alsa aninda ogurup tukurur. Ama kasikla beslerken pureyi tukurmek zor oldugu icin bogaza kayma yapisma ve tukuremeyerek bogulma riski daha fazla.Calisan ve calisacak anneler blw yapiyorsunuz da bakici yada bakacak kisi nasil takip edecek. Bu yuzden blw yapmadim ben guvenemen cocuk bogulur falan. Beni ikna edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?