• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bu bebeklerin dönme isini nasil hallettiniz yaa ?? Gündüz uykumuz kalmadi bu sebepten bı atiyo bacağını yana hoop dönmüş gözler faltasıfibi acilmis

cnm bende kemirmelik vereyim diyorumds boğazına kaçar mi diye korkuyorum problem olmuyor mu ?
Eşim de çok korkuyordu. Bazen büyük ısırdığında hemen çocuğun arkasına geçip müdahale pozisyonu alıyordu :halay::halay: Büyük parçaları kendisi çıkarıyor zaten yemek istemediğini belli ediyor. En son sofradan kalkarken ağzının içine bende bakıyorum. 9. Günü bitirdik. Çok haşlamadan verdim sebzeleri. Dişini de kaşıdı çok şükür bir şey olmadı. Bayaa da ilerleme var. Endişelerini bir kenara bırakıp sabırla sende dene bence

Kızlar bu bebeklerin dönme isini nasil hallettiniz yaa ?? Gündüz uykumuz kalmadi bu sebepten bı atiyo bacağını yana hoop dönmüş gözler faltasıfibi acilmis
Hala dönerken uyaniyor bacım pusette uyurken dinlemediği icin uyaniyor geçen mizirdandi pusette akşam uykusuna geçmişti bi baktım kafayı gömüp bacak atmis dönemeyince uyandi düz yatırıyorum sabah ters buluyoeum simdi bi de etrafında yuvarlak çizerek donme basladi
Maalesef yeni bir şey keşfedene kadar böyleyiz bacım :)

Kızlar bebek bisküvisi yapan bi kadın var organik vs demiştiniz instagramda hangi sayfaydı o tekrar yazabilir misiniz
Malum
Simdi yapabilirim ama ise başlayınca nasıl yapar depolarım
Bilmiyorum o yüzden aklımda olsun

Back