- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #62.061
Adam 14 sene beklediği icin şuanki durumu onu etkilemiyor benceKız Allah seni napmasın halaaaaa mııı kocana ne iciriyorsan söyle ben de icirecem benimkine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam 14 sene beklediği icin şuanki durumu onu etkilemiyor benceKız Allah seni napmasın halaaaaa mııı kocana ne iciriyorsan söyle ben de icirecem benimkine
İşte bu yüzden... Bu yüzden doğal olmayan tüm ek şeylerden tırsıyorum. Bozuyo herşeyimizi... Sonuç :çürük ebeveynBebeğine sutunu veriyorsan Doğum kontrol hapı şutunu acıtır canım annem ablamda bilmeden kullanmış sutu acımış ablam emmeyi bırakmis aman dkkkad et
Iyi bir 14 sene daha rahatsin yani biz de bir tanistik ikincide ailesini alip evimize geldi ucuncude yüzük taktik.. Ayni hizla da devam ediyor malesefAdam 14 sene beklediği icin şuanki durumu onu etkilemiyor bence
cnm bende kemirmelik vereyim diyorumds boğazına kaçar mi diye korkuyorum problem olmuyor mu ?Blw yapıyorum canım. Doyumluk değil tadımlık veriyorum. Hiç midesine gitmiyo kemirip atıyor sanıyordum. Bugün kusunca havuçları görüp mutlu olduk
Eşim de çok korkuyordu. Bazen büyük ısırdığında hemen çocuğun arkasına geçip müdahale pozisyonu alıyordu Büyük parçaları kendisi çıkarıyor zaten yemek istemediğini belli ediyor. En son sofradan kalkarken ağzının içine bende bakıyorum. 9. Günü bitirdik. Çok haşlamadan verdim sebzeleri. Dişini de kaşıdı çok şükür bir şey olmadı. Bayaa da ilerleme var. Endişelerini bir kenara bırakıp sabırla sende dene bencecnm bende kemirmelik vereyim diyorumds boğazına kaçar mi diye korkuyorum problem olmuyor mu ?
Ya tüh kötü oldu işte bu neyse ben kullanayım onu bari olmadı internetten sipariş vereyim canım teşekkürlerKullanilmaz. Ben doktorumuza 2 fis siksam nasil olur 800 unit olur dedim. Böbrek taşı yapar dedi. Ya aylarinda takviyeye gerek bile yok ama efsun hizli uzadi siz kullanin dedi.
İşte eşime aldırdım böyle oldu eczacıya demiş bebek kullanacak diye değiştirme şansım da yok neyse artık sipariş veririm olmadı400 lul var tek fiş
1000 nasıl olur ki çok olur sanirim csnum bende kullanma
Geçmiş olsun csnım neyse atlatmıssanız iyi 6. Hastalık ne demekmiş ki ben hiç duymamıştımKizlar bizim kiz disten misten ateslenmiyormus yavrum 6. Hastalik olmus 3 gun ates sonrasi bugun kirmizi dokuntuler basladi atlatmisiz cok sukur
Ay baktım sıkmalı poşetler var tam ipeklikKizlar ınstagram da emimikitchen diye bir sayfa var. Tamamen organik meyve ve sebze püreleri var. Bir bakın isterseniz
Geçmiş olsun canim atlatmaniza sevindimKizlar bizim kiz disten misten ateslenmiyormus yavrum 6. Hastalik olmus 3 gun ates sonrasi bugun kirmizi dokuntuler basladi atlatmisiz cok sukur
Eczane değiştirmez mi kuzumİşte eşime aldırdım böyle oldu eczacıya demiş bebek kullanacak diye değiştirme şansım da yok neyse artık sipariş veririm olmadı
Hala dönerken uyaniyor bacım pusette uyurken dinlemediği icin uyaniyor geçen mizirdandi pusette akşam uykusuna geçmişti bi baktım kafayı gömüp bacak atmis dönemeyince uyandi düz yatırıyorum sabah ters buluyoeum simdi bi de etrafında yuvarlak çizerek donme basladiKızlar bu bebeklerin dönme isini nasil hallettiniz yaa ?? Gündüz uykumuz kalmadi bu sebepten bı atiyo bacağını yana hoop dönmüş gözler faltasıfibi acilmis
Kuzum geçmiş olsun acil şifalar siliyorum Peki bu 6. Hastalık neymişKizlar bizim kiz disten misten ateslenmiyormus yavrum 6. Hastalik olmus 3 gun ates sonrasi bugun kirmizi dokuntuler basladi atlatmisiz cok sukur
Marketlerde organik diye satılan kavanozlardansa bunlar daha güvenilir geldi bana.Ay baktım sıkmalı poşetler var tam ipeklik
Stresli bebekler icin yazmislar bi de
Web sitesinde de hem püre hemde blw ye uygun şeyler var. Acil durumlarda ve dışarda günü kurtarırAy baktım sıkmalı poşetler var tam ipeklik
Stresli bebekler icin yazmislar bi de
Hadi geçmiş olsun.. Yani geçmiş, daha da gelmesin kuzulara...Kizlar bizim kiz disten misten ateslenmiyormus yavrum 6. Hastalik olmus 3 gun ates sonrasi bugun kirmizi dokuntuler basladi atlatmisiz cok sukur