2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar deneyimli arkadaşlarım size bir sorum olacak. Benim bebek sol taraftaymış kese oradaydı dr sol tarafta olduğunu söyledi. Ancak benim hep sağ kasığımda ağrım batmalarım oluyor bebek büyüyorsa onun olduğu tarafta ağrı olması gerekmez mi sol tarafımda hiç his yok

Sag ya da solunun bebek yüzünden agrımasi icim henüz erken canim o agrimanin sebebi rahim bağlarinin gerilmesindendir. Endiselenme sorun olsa doktorun sana söylerdi biz ne endiseler korkular yaşadık ama hepsi normal seyelrmis aslında no panik :)

çok teşekkür ederim cevap için. İkiz gebelikti sağ taraftaki bebeğimin kalbi 9.haftada durdu aslında endişemin sebebi o. Hep bir belirti arıyorum işte çok zor Allah yardımcımız olsun. Kalp atışını duymadığım zamanlarda stres yapıyorum işte maalesef.

Valla o kalp atis stressini ben cok cektim. Amazondan angelsound aldim. Icime kurt dustukce evde dinledim bebeğinin kalp atislarini. Gerci dolar aldi basini gitti simdi fiyat ucmus olabilir ama maddi imkanin varsa hic dusunme al.

Valla o kalp atis stressini ben cok cektim. Amazondan angelsound aldim. Icime kurt dustukce evde dinledim bebeğinin kalp atislarini. Gerci dolar aldi basini gitti simdi fiyat ucmus olabilir ama maddi imkanin varsa hic dusunme al.
Sorma ya ne zormuş. Bende düşündüm almayı eşim karşı maalesef halbuki bu şekilde daha çok stres yapıyorum. Zararlı değil mi peki bebek için

Ya benim oglan istahsiz mamayi iyice azaltti zaten.50-60 iciyo birakiyo.blw yapamam o yuzden.blw yapildiginda ne kadar yedigi malum oluyo.arada eline veriyorum da biseyler..bi de benim oglan zayif 5aylik 6.5a yeni yaklastigi herlade.ek gidaya dr tavsiyesiyle gectik.ilk baslarda iyiydi.bu son zamanlarda agzini kilitleyo.zaten hareketli.yemek yemek icin bile durmuyo.kaciyo.o yuzden ek gidaya gecenlerden saatli bi sekilde ne,ne kadar verildigini gozden gecirmem lazimm.

BEnde blw yapamam canım çünkü içim rahat etmez zaten zsyıf ama zayıf çocuğun ek gıdaylada kilo alacağını sanmıyorum ben su an sabahları yoğurt veriyorum öğleden sonra da bir tadım yaptırıyorum 3 gün kuralını pek uygulayamadım ama

Kızlar eşim d vitaminini yanlış almış Wellcare 1000 lik almış bizde kaynana gile geldik eşim de yok şuan ben ne yapacağım bu bebeklere kullanılmazmı iki günde 1 versem filan bilgisi olan var mı yoksa gidip devit 3 alayım mecburen

Ek gidaya gecen arkadaslar.saatiyle beraber gunluknolarak ne veriyosunuz yavrulara.menulerinizi yazar misiniz.biz iyi baslamistik.ama yok bu bi kac gundur yedirip iciremiyorum.acaba saat aralari mi az diye dusundum.
Blw yapıyorum canım. Doyumluk değil tadımlık veriyorum. Hiç midesine gitmiyo kemirip atıyor sanıyordum. Bugün kusunca havuçları görüp mutlu olduk

Kullanilmaz. Ben doktorumuza 2 fis siksam nasil olur 800 unit olur dedim. Böbrek taşı yapar dedi. Ya aylarinda takviyeye gerek bile yok ama efsun hizli uzadi siz kullanin dedi.

Bebeğine sutunu veriyorsan Doğum kontrol hapı şutunu acıtır canım annem ablamda bilmeden kullanmış sutu acımış ablam emmeyi bırakmis aman dkkkad et

Klasik okey alacaksınız alışacak bacım
Benim
Kız geri çekilme yönteminden firtlama
Ya sa ben bebek istemiyordum bizim ki beni tufaya getirdi o çok istiyordu çünkü çekildim dedi çekilmedi belki de

Klasik okey alacaksınız alışacak bacım
Benim
Kız geri çekilme yönteminden firtlama
Ya sa ben bebek istemiyordum bizim ki beni tufaya getirdi o çok istiyordu çünkü çekildim dedi çekilmedi belki de
Ahaha benimki benden tırsıyo canım hamile kalirsam seni gebertirim dedim. Biliyor yaparım

Kızlar tadımlarda yarın avokado ya geçeceğim. Bugün marketten alcam. Yalnız şöyle bi durum var ben hiç yemedim bu meyveyi ve çok sert. Nasıl yumuşatılır yarına kadar yumuşar mı ?
Yumuşağını al canim bi dahaki sefere
Muzla yan yana koyunca olgunlaşıyormuş öyle duydum ama denemedim

400 lul var tek fiş
1000 nasıl olur ki çok olur sanirim csnum bende kullanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…