- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #61.261
Evet doktor çok hteketli fazla kilo almaz demişti benim korkum tehlikeli boyuta gelmesi çünkü persentili yüzde 5 ile 10 arası dedi doktor alt sınırda yani bakalım bir şryler yapmaya çalışacağım biraz toparlanır inşallahKıyamam sana ya, üzülme lütfen. Demesi kolay belki ama bak sen de zayıfmışsın. Ben hareketli bebek daha az kilo alır diye biliyorum, aldığını yakıyor demek ki. Kakası da iyi diyorsun. Üzülmemeye çalış canım benim.
Yiyorum hepsini bol bll kendim yoğurt yapıyorum ev yapımı tereyağ yiyprum kahvaltıda hosafta yapsyım bari sütüm çok her zmaan da çoktu çokta emiyor ama bilmiyorumHadi ya... Peki neler yiyorsun canım? Erik kayısı vs. Varsa hoşaf yap süt olsun Bol bol ev yoğurdu, peynir ve gezen tavuk yumurtası... Bol su .. Aklıma gelen bunlar canım. Ek gıdaya da başlıyoruz ya, inşallah yer de, alır kilo .
Aslında Sarıyer merkez değil Tarabya. Metroya yakın. Ordan çok kolay gidiyorum :) ağustos sonu Eylül başı gibi oturur sanki düzene. Bakalım nasıl olacak ek gıda maceramızaa ayni yakadayiz. biraz uzak ama dedigin gibi su atakti ek gidaydi oturtalim bir yerde bulusalim :))
Ne zaman ne zaman. Bende geleyim :)Sarıyer deyim. Belki şu ek gıda olayları düzene oturduktan sonra ortada buluşuruz :)
Bu doktora ilk kez gittim canım doğum kilosunu sordu toplamda az almış iyi doğmuş ama iyi kilo almamış dedi bu boya göre bu kilo çok az persentili yüzde 5 filan dedi aslında 3 haftada 300 gr almış en son gittiğimden bu yana.Yapabildinmi zeytin yagi merak ettim bak:) receli meceli bende hep kendim yaparim. Kislik hazirligi severim :) zeytin isini beceremedim bide ankarada bulvagim zeytin de ne olcak baharati denemedim.
Cnm doktor ne kadar aldigina kizdi 400 gr falan normal kabul ediliyor cunku
Demek butun bebeler ayni icim rahatladi valla :))
İnşallah toparlanır canımEvet doktor çok hteketli fazla kilo almaz demişti benim korkum tehlikeli boyuta gelmesi çünkü persentili yüzde 5 ile 10 arası dedi doktor alt sınırda yani bakalım bir şryler yapmaya çalışacağım biraz toparlanır inşallah
3 haftada 300 gr iyiki. Dogum kilosu kacti suan kac?Bu doktora ilk kez gittim canım doğum kilosunu sordu toplamda az almış iyi doğmuş ama iyi kilo almamış dedi bu boya göre bu kilo çok az persentili yüzde 5 filan dedi aslında 3 haftada 300 gr almış en son gittiğimden bu yana.
İnşallah canım teşekkür ederim sağol desteğin içinİnşallah toparlanır canım
Doğum kilosu 3440 tı şu an 6900 6 ay dolmak üzere normalde 5 ayın sonunda en az bu kiloda olmalıymıs3 haftada 300 gr iyiki. Dogum kilosu kacti suan kac?
Aaa, o zaman yakıyor kız... Bak benim de senin gibi sütüm var emiyor, bi ay 350 gram diğer ay da 1300 almıştı. Toplayıp ikiye böldü, ortalama 800 diye tamam dedi. Yoksa mama başlayacaktı. Demek az aldığı ay çok hareketliydi. Çok şaşırmıştım hatta, o kadar emdi bu kadar az alamaz diye. Ama alabiliyorlar demek ki. Çok dengesiz olabiliyor alım demek ki dedim. İnşallah öbür ay çok alır senin yavru da canım.Yiyorum hepsini bol bll kendim yoğurt yapıyorum ev yapımı tereyağ yiyprum kahvaltıda hosafta yapsyım bari sütüm çok her zmaan da çoktu çokta emiyor ama bilmiyorum
Bence de iyi. Ayda 450 gr yapar. Bazı doktorların beklentisi yüksek oluyor bence.3 haftada 300 gr iyiki. Dogum kilosu kacti suan kac?
Gel kız, ne güzel olur. Hatta sen İstanbul a geldiğinde buluşma ayarlarızNe zaman ne zaman. Bende geleyim :)
3500 almış bacım. Daha altı ay dolmadı dedin. 3600 diyelim. Böl altıya, mis gibi 600 gr almış beben. Çok almamış ama az da değil, 400 gram altına az diyorlar. Bence üzülme canım. Sadece "çok" kilo almamış. Ki tartışmaya açık bence, sütün kaliteli ise az ama öz almıştır. Bi de öp benim için olur mu? Severim.Doğum kilosu 3440 tı şu an 6900 6 ay dolmak üzere normalde 5 ayın sonunda en az bu kiloda olmalıymıs
Evet yakıyor bende öyle düşünüyorum kaka da bol olunca metabolizma hızlı herhalde ama bizim ki genel olarak her ay az alıyor sadece ikinci ay 1 kg almıştı inşsllah bakalım hemen mama vermek istemiyorum 2 hafta sonra yine tartıracağımAaa, o zaman yakıyor kız... Bak benim de senin gibi sütüm var emiyor, bi ay 350 gram diğer ay da 1300 almıştı. Toplayıp ikiye böldü, ortalama 800 diye tamam dedi. Yoksa mama başlayacaktı. Demek az aldığı ay çok hareketliydi. Çok şaşırmıştım hatta, o kadar emdi bu kadar az alamaz diye. Ama alabiliyorlar demek ki. Çok dengesiz olabiliyor alım demek ki dedim. İnşallah öbür ay çok alır senin yavru da canım.
Evet bak böyle düşününce çokta kötü değil durum :)) teşekkür ederim canım öperim sende öp yavru kuşu içimi rahatlattın sağolasın3500 almış bacım. Daha altı ay dolmadı dedin. 3600 diyelim. Böl altıya, mis gibi 600 gr almış beben. Çok almamış ama az da değil, 400 gram altına az diyorlar. Bence üzülme canım. Sadece "çok" kilo almamış. Ki tartışmaya açık bence, sütün kaliteli ise az ama öz almıştır. Bi de öp benim için olur mu? Severim.
Verme verme. Az aldığı ay doktor bana da demişti bi dahaki ay az alırsa başlarız diye, aynı şeyi yaşamışız, takipte ol bakalım. İki hafta sonra karar verirsin.Evet yakıyor bende öyle düşünüyorum kaka da bol olunca metabolizma hızlı herhalde ama bizim ki genel olarak her ay az alıyor sadece ikinci ay 1 kg almıştı inşsllah bakalım hemen mama vermek istemiyorum 2 hafta sonra yine tartıracağım
Cok tuhaf degil ya. Ben dogumdan sonra daha hastanede iken ssdv arastirmaya baslamistim. Ben bulamadim makar gelis dogurtacak doktor. Bulsamda o riske giremezdim heralde.nemesis canım bugün inst. Da makat geliş bir bebeğin normal doğumunu izledim aklıma sen geldin sana gönderecektim linki ama dedim şimdi bu karı manyak mı filan dersin diye göndermedim çok tuhaftı
Evet 5. Ayin sonunda dogum kilosunu 2 ye katlamali. Aama cok hareketli bebekte oyle olmuyor malesef efsunda gecen ay 400 gr almisti. Muayenenin basinda doktor az demisti. Muayenenin sonunda normal hatta cok iyi bu harekete gore dedi. Bebisin cok hareketliyse normal. Persentil olayinida cok takma. Neticede ortalama deger onlar ama bizim bebeler ortalamalara aykiri.Doğum kilosu 3440 tı şu an 6900 6 ay dolmak üzere normalde 5 ayın sonunda en az bu kiloda olmalıymıs
Olur anlastik. Bizde belirli bi tarih yok ama bi ara boyle kafamiza esecek hadi diyecegiz. Eylul gibi dusunuyoruz ama cunku ben veni vidi ye gidecegim.Gel kız, ne güzel olur. Hatta sen İstanbul a geldiğinde buluşma ayarlarız
Evet öyle yapacağım canım umarım gerek kalmazVerme verme. Az aldığı ay doktor bana da demişti bi dahaki ay az alırsa başlarız diye, aynı şeyi yaşamışız, takipte ol bakalım. İki hafta sonra karar verirsin.
Evet çok hareketli çok kilo almaz demişti bize de doktor sağlıklı olsun normal değerlerde olsun bir sorun olmasında bakalım takip edeceğim. Zaten türk değil paylaşım yapan ebede ve bir de evde doğum yapmış tr şartlarında çok zor hem de değmez o riski almaya önemli olan sağlıkla kucağına almak şeklinin bir önemi yok benceCok tuhaf degil ya. Ben dogumdan sonra daha hastanede iken ssdv arastirmaya baslamistim. Ben bulamadim makar gelis dogurtacak doktor. Bulsamda o riske giremezdim heralde.
Evet 5. Ayin sonunda dogum kilosunu 2 ye katlamali. Aama cok hareketli bebekte oyle olmuyor malesef efsunda gecen ay 400 gr almisti. Muayenenin basinda doktor az demisti. Muayenenin sonunda normal hatta cok iyi bu harekete gore dedi. Bebisin cok hareketliyse normal. Persentil olayinida cok takma. Neticede ortalama deger onlar ama bizim bebeler ortalamalara aykiri.
Olur anlastik. Bizde belirli bi tarih yok ama bi ara boyle kafamiza esecek hadi diyecegiz. Eylul gibi dusunuyoruz ama cunku ben veni vidi ye gidecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?