- 11 Mart 2010
- 727
- 610
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
- #61.281
Bu doktora ilk kez gittim canım doğum kilosunu sordu toplamda az almış iyi doğmuş ama iyi kilo almamış dedi bu boya göre bu kilo çok az persentili yüzde 5 filan dedi aslında 3 haftada 300 gr almış en son gittiğimden bu yana.
Doğum kilosu 3440 tı şu an 6900 6 ay dolmak üzere normalde 5 ayın sonunda en az bu kiloda olmalıymıs
Kiz dogum kilosunu ikiye katlamismi katlamis illa bogumlu mu olmasi gerek ben bu doktorlari anlamiyorum. 6. Ayda 2 ye 1 yasinda da 3 e katlicak olmuyosa neden kilo almiyo diye arastirilir. Ek gida donemine gireceksin zaten. Mama ne alaka. Bu konuda cok fazla arastirma var. Bir cocuk kilo almayacaksa mamayla bile almiyor. Hareketli olan bebeden de cok fahis gramlar beklenmemeli bence. Anneye babaya bakilir kucukken onlarin kilo durumu nasilmis. Bide doktorlar bilmiyorlar anneleri strese sokmak sutu etkiler bunlarda mama piyasasina calisiyorlar mubarekler. Analar emzirmesin senin sutun yaramamis falan. Bi bak tatlim bizim kizda bu ay cok almadi aha bugun gidecem bakalim ne dicek doktor