- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
- #60.761
Muayene etti dr ben demeden mamasinin icine azcik nisasta koysaydin dedi :) seruma gerek gormedi iyi demek cok şükür baya korktum ama allahtan ates kusma olmadi hic..Benim kizin herzamankj hali olunca bilemedim :)) nisastali su verme cnm bagirsaklari hazir olmayabilir direk soktora gidin gerekirse serum verir onlar
Doktor tirnaklari icin sari kantaron yagi sur dedi. Batik oluyormus kizarir siserya bizimkiler onlarinkide oyle oluyormus
Cnm ben hem pko hem hasimato hastasiyim ve sut olmamasi yada az olmasi bende olabilir mesela ama bol bol emzirince sut oluyor merak etme ben incir ve hurma disinda hic birsey yemiyorum fayda olmadi bence bide psikolojik bu sut isi bol bol dinlen emzir. Mama veriyor olmaninda etkisi oluyordur.
Cnm nasil kilolu degil benim kizimda 5 aylikken 8300 du popoyu kaldirip donemiyorlar. Daha olur bence merak etme
Kiz indir yere tabi oralar yumusaknoluyor tam destek alamiyorlar
Benim zaten yarim gun gorusebiliyoruz ondada oyun halisi kucak yatakta bogusma parkta gezme vs seklinde geciyo. Kitap okuyorum sarki soyluyorum yemek yapiyoruz