How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Zıbınlar pamuklu ya onun gibi değil mi o mendiller
Zıbın onla ayni olmaz mi
Terlemesin diye ya da terleyen çocuğa havlu koyarlar o daha da terletir koymayin üst değiştirin ya da atlet değiştirin dedi doktor
Terletmez demi o
Muslin gibi o incecik. Terletmez. Uyaninca cikarirsin sirtindan yenisini koyarsin oyle emzirirsin.sirti hep kuru kalir.

İnçe zıbınla mi yatırayım yanı anlamadim kuzum :)
Uzun kollu ince zibin evet ustunede ince pente battaniye ortebilirsin. Biz valla pikeyle bile uyumuyoruz odada oZaman kisa kolluyla yatirmistim. Bu serin gecen gunlerde de uzun kollu giydirdim ustunede iki katli muslin battaniye var onu ortuyorum

kızlar merhaba. inşallah herşey yolundadır sizin tarafta
bişey danışacağım size. bebeğim 1 mart ta 3 kg dünyaya geldi ilk ay kontrolde kilo almadığı farkedilince mamaya başladık. ikinci ay çok güzel kilo aldı 4.9 kg ya cıktı.
üçüncü ay kontrolunde sadece 600 gr almıştı. o ay mamayı bebelac gold dan golden goat a değiştirmistik.
3.ay kontrolunde 5.5. kg idi şuan evde tartıyorum 5.8 kg cikiyor yani 20 günde 300 ne almış gibi. normal gelmedi bana ne yapabilirim sizce.
buarada 2 ya da 3 saatte bir emzirme+ mama veriyorum. geceleri sadece 1 kez uyanıyor ozaman veriyorum. bazen sabahları mamayı içmiyor

Kızlar benim normalde aksamdan sabaha sağdığım için tek memeden 120 felan şimdi 60 çıktı daha çıkmıyo dün çok üzüldüm sütüm felan mı azaldı ne oldu yarım saattir dinlendirdim felan ama çıkmıyo başka süt
Canim uzuntu ve sinir beni de cok etkiliyor ve tekrar normale donmesi en az 3-4 gun.

Kizlar yatarken ne giydirdiginiz konusulmus ben izmirdeyim. En incelerinden Kisa kollu body ve altina pijama alti giydiriyorum. Gogsunu kapatacak sekilde muslin ya da ince battaniye.Odada klimayi da 26 dereceye ayarladim, ama karsiya ufluyor, yataga hic gelmiyor. Cok rahat oldu, yoksa su gibi terliyodu. Tabi banyo yaptirip klimali odada yatirdigim icin annem kriz geciriyor:halay: Ama terlemesi cok daha tehlikeli.

IMG_20180623_162313~2.jpg

Biz bugün buluştuk _TopraK _TopraK ile. Çok keyifli vakit geçirdik. Çocuklardan da anlaşıldığı üzere. :süslü:

Kizlar yatarken ne giydirdiginiz konusulmus ben izmirdeyim. En incelerinden Kisa kollu body ve altina pijama alti giydiriyorum. Gogsunu kapatacak sekilde muslin ya da ince battaniye.Odada klimayi da 26 dereceye ayarladim, ama karsiya ufluyor, yataga hic gelmiyor. Cok rahat oldu, yoksa su gibi terliyodu. Tabi banyo yaptirip klimali odada yatirdigim icin annem kriz geciriyor:halay: Ama terlemesi cok daha tehlikeli.
26 derece çok gibi geldi bana, doktorlar 21-22 derece diyor

26 derece çok gibi geldi bana, doktorlar 21-22 derece diyor
Evet aslinda bana da 24 u gecme dediler, kendi evimde oyle yapiyordum ama annemlerde oda kucuk kapisini kapatiyorum 24 yapinca buz gibi oluyor. Kendim cok sicaklayan bi insan olmamam ragmen titredim 24 te. Kucuk kapali odada en iyi 26 oldu.

Bu konuda eşimle çok hassasız. Kesinlikle tv izletmiyoruz. 2 yıl özel eğitimde çalıştığım için biraz titiz davranıyorum. Otizm 2 yaşına kadar belli olmuyor ve tv telefon tablet otizmi tetikliyor. Arada fotoğrafını çekmek dışında yanında telefonla dahi konuşmuyoruz. Genelde Gökçe Ada uyurken ya da başka odadayken kullanıyoruz.
Ben de otizmi tetiklediğini duymuştum allah korusun yaa.. ben izin vermiyorum genelde ama özellikle halalar teyzeler falan oyalamak susturmak için tv yi gösteriyorlar engel olmak zor

Artık öyle farkında ki nereye dönsem kafa tv de ters oturtursan tv bildigin izliyor evde kapatıyorum ama gittimiz yerde maalesef sürekli müdahale edilemiyor misafirlikte vs
Hele babam ne olacak modunda kucağına oturtup izletiyor adamla didismekten bıktım o yüzden bi bahane bulup kucağından aliyorum hep ama illa ki izliyorlar kafa çevirim bizim ki inanılmaz ilgili ben çok severim dizi film izlemeyi anne karnından öğrendi diyo babası :) bana cekti galiba
Video çekerken bile telefona odaklanıyor müzik açacağım tablete odaklanıyor masanın üzerinde ki tablete bakacsm diye boynunu büküyor
Ana kucağında tv izleyeceğim diye resmen oyuncakların arasından kafasını hareket ettirip öyle izletiyor :KK70:
Evet çok ilgilerini çekiyor tv ama en azından evdeyken kısıtlayalım babalara amca teyzelere laf anlatmak zaten çocuk bakmaktan daha zor:KK76::KK76::KK76:

Zıbınlar pamuklu ya onun gibi değil mi o mendiller
Zıbın onla ayni olmaz mi
Terlemesin diye ya da terleyen çocuğa havlu koyarlar o daha da terletir koymayin üst değiştirin ya da atlet değiştirin dedi doktor
Terletmez demi o
müslin bez diyorlarya lcw de falan da satılıyor onlar cnm mermerşahi denilen kumaş. ben kanguru içinde kullanmayı düşünüyorum. yataktada çarşafın üstünde var değiştirmesi kolay oluyor diye onu koydum :) yeniçarşaf yapana kadar onu kullanırım. tek katlı battaniye halini müslin bezin gece eğer terlemişse emerken attırıveriyorum sırtına örtüyor gibi yastığımın yanında duruyor hep. bu sayede terleyip üşüme problemi olmuyor dene istersen.

Ben de otizmi tetiklediğini duymuştum allah korusun yaa.. ben izin vermiyorum genelde ama özellikle halalar teyzeler falan oyalamak susturmak için tv yi gösteriyorlar engel olmak zor
Bizgittiğimiz yerde tv yi kapatmalarını rica ediyoruz. Çoğu zaman kırmıyorlar. Israrcı olurlarsa ben kumandayla kapatıyorum. Çünkü çocuk bi gördü mü gözünü ayırmıyor. Otizmli öğrencilerim vardı onlar gözümün önüne geliyorlar. Kimsenin keyfi benim çocuğumun sağlığından önemli değil. Bi arkadaşım var ısrarla tv nin tehlikesiz olduğunu söylüyor ona gitmiyorum o geldiğinde de kumandayı bulamıyoruz diyorum. Kimine göre biraz abartılı davranıyorum ama yasamayan bilemez. Eşimde bende sınıf öğretmeniyiz. Çocukluk döneminde ona yapabileceğimiz en büyük yatırımın mümkün olduğunca teknolojiden uzak ama doğaya yakın daha ilkel bir hayat olduğuna karar verdik. Evde de kocaman curved tv miz var. Gökçe Ada uyumadan açmıyoruz.

Bebesi emzik almayanlar yada Dis kasiyiciyi elinde uzun sure tutamayanlar, toplanin evrenin sirrini veriyorum. Buyrun...
Ya gecen jokerde gördüm onh alcaktim esim illa eldiven diye tutturdu onu aldik agzina bile sokamıyor ellerini parmaklarini yumruğunu emerken kendinden geciyo resmen alıcağını bilsem alirim hemen gecn chicco nun silikon damakli heryeri yumuşak olan emziginden aldım bi hevesle biraz emip onu da atti :(

En iyisi, ama aç da kalmamamız lazım. Ben de 68 buçuk olarak başlıyorum yarın inşallah .. Hamurişini bile kessek ciddi farkeder. Spor lazım aslında spor!
Maalesef lazim olmadan olmuyor ben başlıyorum dedim baslayamadim bi türlü ama en kısa zamanda yazilicam evde tarti da yok almak lazimm

Back