- 28 Mart 2017
- 16.554
- 67.734
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #59.541
Hepsini bosver. Artik haftalik alimlar anlamsiz aylik kilo alim ve gelisim goz onune aliniyor. Kaka beslenme olcutu degil artik.Kızlar gerçekten yardımınıza ihtiyacım var. Kendimi hiç bu kadar bilgisiz ve çaresiz hissetmemiştim. Kim ne düşünürse düşünsün. Kimi kafayı yemiş desin kimi hava yapıyor desin. Ama sorunum büyük. Alp, 18 şubat doğumlu. 4 aylık olduk. Kilomuz 7 kilo 200 gram. Geçen sağlık ocağına gittik 13 günde 200 gram almış az almış ek gıdaya başla dediler. Emin olamadım ve çocuk doktorumuza yazdım. Kilosu gayet iyi dedi ek gıda için erken henüz dedi. Tamam dedim ve ek gıdaya başlamadım tabiki. Fakat 10 gündür farkettiğim bi durum var. Tamda burda tıkanıyorum işte... Oğlum 10 gündür memeyi kendi bırakmıyor. Çok çabuk acıkmaya başladı. Sütüm yetmiyor sanırım. 4 aylık bebeğin sadece bi emmede kaç ml süt içmesi gerekiyor bilmiyorum. Emzirmeye başlıyorum 10 kez çekiyo sonunda süt iniyor göğüslerime sonra bailıyor yutkunmaya sonra yutkunması 3 5 çekişte bir olmaya başlıyor. O anda bi ses duysa memeyi bırakıyor ve etrafa bakınıyor bidahada ağzına almıyor. Ama ses olmadığı zaman da kendi memeyi bırakmıyor. Günde 3 kere kaka yapıyor. Şimdi bu çocuk doyuyor mu doymuyor mu sütümü arttırmak için ne yapabilirim ve bi emzirmede kaç ml süt içiyor sizinkiler ?
Efsunda memeyle sohbet ediyor. Sanirsin amca oglu. Birde oyle guzel sohbet ediyor ki sonunda bir gun meme de cevap verecek o gun bana inme inecek diye korkuyorum.
Sut arttirmak icin stilac damla kullanabilirsin. Birde ictigin su miktarını mutlaka kontrol et. Yani cok iciyorum diye dusunme olc mutlaka. Yaz vakti. En az 3.5 litre icmen lazim.