• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Demir için tavsiye veren anneler teşekkür ettim hepinize:KK36:yalnız bir sorum daha var bizim d vitamininiz acd bununla kullanılmayan Demir ilacı var mı söyledikleriniz arasında?mesela multitabsta ayrıca d vitaminine gerek yok diye biliyorum.

Acd aşırı derecede şeker içeriyor. Ben en son 15 damlayı kendim tadına bakayım dedim ki ciğerimi yaktı. 2 koca bardak su içtim hala genzim yanıyordu. O kadar üzüldüm ki verdiğime. Garibim ne yanmıştır içi. Ocean sadece saf z. Yağı yazıyor zaten üstünde tat tuz hiç bişey yok. İçinde katkı maddesi koruyucu vs de yok. Ve acayip bereketli bir ürün. Ne zamandır kullanıyoruz aksatmadan. Arada bende 6-7 damla kullanıyorum. Hala şişenin yarısına anca geldik sayılır. 1 aydan fazla oldu sanırım alalı

Bak bizde iki çocuk var ben ikisiyle aynı odada uyuyorum kocam çocuk odasında tek yatıyor,ben beklentimi minimumda tutuyorum,İyi mi yapıyorum bilmiyorum ama en azından gergin değilim böyle,ikisini de kendimi hazır hissettiğimde doğurdum Allahtan,onun için gücüme gitmiyor sorumluluklarını üstlenmek,bu Zaman'larını çok özlicem ilerde.sen de salla gitsin sanki gelip de çocuğu mu emzirecek bir de horlayıp ekstra rahatsızlık vermesin:KK67:

Böyle bencilce davranmasına tahammül edemiyorum. Ben 24 saatümi yatak odasında geçiriyorum inan ki. Akşam yemekte 5 dk görüyoruz birbirimizi. Bebeği seviyor biraz ilgileniyor ben yorgunum uzanıyorum. Bende yatırmaya odaya gidiyorum. Uykusu olduğu halde yatmadığı için uykusu açılıp huysuz etmesin diye zaten ordan çıkmıyorum. Böyle saçma sapan bir hal aldı. Bunun üstüne salonda yatması deli ediyor artık beni. Bakalım ne olacak. Ama ben hala sakinleşmiş değilim

Ay bi ben yatak odasıyla mutfak arasında gidip geldiğimi sanıyordum.. bizimki bide nöbetçi oluyo 2 3 günde bir evde de yok.. oğlunu haftada toplasan bi saat görmemiştir. Bide sürekli 1 yaşına gelsin gezeriz tozarız şimdi ne yapayım diye söylenmesi beni bitiryor

Acd aşırı derecede şeker içeriyor. Ben en son 15 damlayı kendim tadına bakayım dedim ki ciğerimi yaktı. 2 koca bardak su içtim hala genzim yanıyordu. O kadar üzüldüm ki verdiğime. Garibim ne yanmıştır içi. Ocean sadece saf z. Yağı yazıyor zaten üstünde tat tuz hiç bişey yok. İçinde katkı maddesi koruyucu vs de yok. Ve acayip bereketli bir ürün. Ne zamandır kullanıyoruz aksatmadan. Arada bende 6-7 damla kullanıyorum. Hala şişenin yarısına anca geldik sayılır. 1 aydan fazla oldu sanırım alalı
yaaa acaba ondanmı kusuyor damlayı verince benim kızım.acd kullanıyoruz sa acd damlanın adı 15 damla ama her verdiğimde kusuyor fışkırarak kıyamıyorum bende 1 haftadır vermiyorumda.aç verdim bu seferde kusamadı midesinden gurul gurul ses geliyor ağlıyor sevmiyor bi yaa

Ay bi ben yatak odasıyla mutfak arasında gidip geldiğimi sanıyordum.. bizimki bide nöbetçi oluyo 2 3 günde bir evde de yok.. oğlunu haftada toplasan bi saat görmemiştir. Bide sürekli 1 yaşına gelsin gezeriz tozarız şimdi ne yapayım diye söylenmesi beni bitiryor
ayyy bunların hepsi aynı 2 aydır her hafta sonu geziye gidiyor arkadaşlarıyla bende çalışıyorum zaten bir hafta sonumuz var beraber geçirelim demiyor.bebek küçük ağlarmış durmazmış rahat edemezmişiz ben geziyorum her hafta ana kız halbuki gayette iyiyiz ben varken yanında sorun yok bende çıldırmaya az kaldı her hafta cumadan başlıyorum kavgaya ama kar etmiyor yine gidiyor.evde olduğu zamanda zaten playstation başında öyle oyun oynuyor yüzümüze baktığı yok lohusalık bende daha kısa sürmüştü:sinirli:

kizlar günaydın yarin calismaya başlayacağım moralim cok bozuldu. normalde guçlu biriyimdir. ama buğun son gun . bebisimi nasil birakip gidecegim bilmiyorum :KK43:

Canım nasıl geçti ilk günün? Bende yarın ilk kez gidicem ve daha 1hafta gitmicem sanıyordum. Bakalım nasıl olacak.

Eşime mesajda saydırdım kızlar en sonunda :işsiz: 4 ay oldu bebek doğalı. 4 aydır salonda yatıyor. Yok bacağım ağrıyor bu akşam yarın gelirim yok uyuya kaldım yok dalamıuorum, yok oda sıcak , en son elinde egzama oluştu dr kortizonlu kremle losyon verdi. Aşırı vıcık bi hal oluyor elleri. Krem tüpü bitene kadar ayrı yat yatağa bulaşmasın bebeği koyuyoruz dedik.
Krem bitti dün gece tv izlerken geleceksin demi dedim. Evet uykum yok filme bakıyorum dedi ki yalan. Bi gittim dönmüş uyumuş. Akşam bebeği sevmekten başka bi işe yaradığı yok. Sanki bi o yoğun çalışıyor anasını satıyım sanki bi tek o. Şimdi de mesaj da saydırdım. Telefon etti başka bişey için kapatırken bide bişey diycem dedi bende söyle dedim neyse akşam konuşuruz dedi bende şak kapadım.
Cidden artık ben delirdim sanırım farkında değil.
Bu akşam iyi kavga ederiz biz ben kendimde sakin olacak modu görmüyorum çünkü şuan resmen ondan nefret ediyorum hemde öyle böyle değil

Yani gaza getirmek istemem de 4ay iyi dayanmışsın. Senin bebeğinse onun da bebeği. Bende bebek 10günlükken odayı ayırıp 50 güne kadar ayrı yattım. Ama benim kararımdı daha rahat ettiğimden yaptım. Sonra uykusu biraz düzene girince yatak odasına döndük. Şuanda da akşam gelince elini yıkar yıkamaz veririm eline, sadece emzirmeye alırım. Gazını filan o çıkartır. Bence açıkça konuş. Büyüyünce mi sevecek yok öyle bir şey.

Kızlar selam:anne:

Şimdi yarın işe gidiyorum. İşyerinde sağdığım sütü buzluğa koymadan termal çantaya koyup getirsem olur mu?

Gecmis bayraminiz mubarek olsun kizlar.
Gecmisi okudum bitirdim kizlar neden eslwrinizle ayri yatiyorsunuz biz dogdugundan beri ayni yatiyoruz ustelik 2. Bebis kizim odasinda yatiyor bebis yanimizda besikte.o sizin oldugu gibi babalrinda bebisleri tamam emziremiyorlar ama diger sodrumluluklari alabilirler.ve sizinde dinlenmeye ihtiyaciniz var bu kadar yorulmaya hirpalanmaya degmez heleki mutfak yatak odasi arasinda gunum geciyo diyen arkadaslara uzuluyorum bebisler buyudu alin disari cikin hayatiniza kaldiginiz yerden devam edin biz 5 gunluk ciktik disari halada iceri girmiyoruz kuaforumede gidiyorum bir kafeyede piknigede rahatca gidebiliyorum bebisli hayata al8sin subatin guzel anneleri

mucka mucka cnm aklima kotu seyler getirmedim. evim ise yakin oldugu icin- 15 dk -oglen tatilinde eve gelip emzirdim. aksamda normalde 6.30 cikiyordum. 5 de ciktim 5.30 da evdeydim. ben yokken annemle abim bakti. pek ağlamamış oyle dediler. zaten ogleden sonra genelde bahcede arabada uyuyor.oğleye kadar biraz sikinti oluyor.ilk günu atlattik cok sukur. ama patron ogle tatilinde gidip gelmeme pek sicak bakmiyor bakalim ne olacak ...

Kızlar selam:anne:

Şimdi yarın işe gidiyorum. İşyerinde sağdığım sütü buzluğa koymadan termal çantaya koyup getirsem olur mu?
Oda sicakliginda 3 saat canim bozulur imkanin varsa buzluga koy derim.ben donduruyorum hafta bitiminde buz kalibiyla toplu getiriyorum eve

mucka mucka cnm aklima kotu seyler getirmedim. evim ise yakin oldugu icin- 15 dk -oglen tatilinde eve gelip emzirdim. aksamda normalde 6.30 cikiyordum. 5 de ciktim 5.30 da evdeydim. ben yokken annemle abim bakti. pek ağlamamış oyle dediler. zaten ogleden sonra genelde bahcede arabada uyuyor.oğleye kadar biraz sikinti oluyor.ilk günu atlattik cok sukur. ama patron ogle tatilinde gidip gelmeme pek sicak bakmiyor bakalim ne olacak ...
Canim daha onceden calistiysan 2 ay yarim gun calisma hakkin var arastir derim ben 1 de gidip 5 te cikiyorum.

Kizlar hazir demirden bahsetmisken 4.ay asisinda demir damlasi vericem demisti saglik ocagindaki ebe asiyi yapinca cok agladi unuttuk almayi 10 gun oldu asiyi yapali kullanmadik damlayi birsey olurmuki yarin gidip alicam damlayi insallah

Kizlar hazir demirden bahsetmisken 4.ay asisinda demir damlasi vericem demisti saglik ocagindaki ebe asiyi yapinca cok agladi unuttuk almayi 10 gun oldu asiyi yapali kullanmadik damlayi birsey olurmuki yarin gidip alicam damlayi insallah
Bizde yan etki yaptı doktorunuza sormanızı öneririm. Ben doktora sormadan sağlık ocağının lafıyla başlamıştım. Hemen kestik. Altı aylık olunca tahlil yapıp gerekli olurda başlatacağız

Back