- 28 Mart 2017
- 16.554
- 67.734
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #59.121
Hay agzina saglik ya. Acaba diyorum bende mi anormallik var. Esim daha hic ayri yatmadi bizde. Haftada 1 gun gece nöbeti onda. Sutu sagar birakirim. Efsus acikinca biberonla besler.ben uyurum. Aksam eve gelince o ilgilenir uyuma saatine kadar.Gecmis bayraminiz mubarek olsun kizlar.
Gecmisi okudum bitirdim kizlar neden eslwrinizle ayri yatiyorsunuz biz dogdugundan beri ayni yatiyoruz ustelik 2. Bebis kizim odasinda yatiyor bebis yanimizda besikte.o sizin oldugu gibi babalrinda bebisleri tamam emziremiyorlar ama diger sodrumluluklari alabilirler.ve sizinde dinlenmeye ihtiyaciniz var bu kadar yorulmaya hirpalanmaya degmez heleki mutfak yatak odasi arasinda gunum geciyo diyen arkadaslara uzuluyorum bebisler buyudu alin disari cikin hayatiniza kaldiginiz yerden devam edin biz 5 gunluk ciktik disari halada iceri girmiyoruz kuaforumede gidiyorum bir kafeyede piknigede rahatca gidebiliyorum bebisli hayata al8sin subatin guzel anneleri
Ve bebekli hayata gelince. Arkadaslar vallahi zor degil. Toplayin cesaretinizi. Bakin gecen hafta efsunla ikimiz once goz doktoruna gittik sonra disciye gittik. Ikisi 2 ayri kosesinde eskisehirin. Ustelik tranvayla gittik. Aktarma yapa yapa. Her gun yuruyuse cikiyoruz sipamla. Arada huysuzlanip agliyor.kucaklayip dolastiriyorum.sirada ki hedefim cinemaksimumda anne bebek sinemasina gitmek bakalim kismet :)