• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gecmis bayraminiz mubarek olsun kizlar.
Gecmisi okudum bitirdim kizlar neden eslwrinizle ayri yatiyorsunuz biz dogdugundan beri ayni yatiyoruz ustelik 2. Bebis kizim odasinda yatiyor bebis yanimizda besikte.o sizin oldugu gibi babalrinda bebisleri tamam emziremiyorlar ama diger sodrumluluklari alabilirler.ve sizinde dinlenmeye ihtiyaciniz var bu kadar yorulmaya hirpalanmaya degmez heleki mutfak yatak odasi arasinda gunum geciyo diyen arkadaslara uzuluyorum bebisler buyudu alin disari cikin hayatiniza kaldiginiz yerden devam edin biz 5 gunluk ciktik disari halada iceri girmiyoruz kuaforumede gidiyorum bir kafeyede piknigede rahatca gidebiliyorum bebisli hayata al8sin subatin guzel anneleri
Hay agzina saglik ya. Acaba diyorum bende mi anormallik var. Esim daha hic ayri yatmadi bizde. Haftada 1 gun gece nöbeti onda. Sutu sagar birakirim. Efsus acikinca biberonla besler.ben uyurum. Aksam eve gelince o ilgilenir uyuma saatine kadar.
Ve bebekli hayata gelince. Arkadaslar vallahi zor degil. Toplayin cesaretinizi. Bakin gecen hafta efsunla ikimiz once goz doktoruna gittik sonra disciye gittik. Ikisi 2 ayri kosesinde eskisehirin. Ustelik tranvayla gittik. Aktarma yapa yapa. Her gun yuruyuse cikiyoruz sipamla. Arada huysuzlanip agliyor.kucaklayip dolastiriyorum.sirada ki hedefim cinemaksimumda anne bebek sinemasina gitmek bakalim kismet :)

Kızlar ben bebeğimi bayramda artist gibi gezdirdim kolları hafif soğumuştu çok değil ama alışsın dedim bişi olmaz diye düşündüm sonuç dün akşamdan beri çok huzursuz uykuya dalarken çok ağlıyo kucaktada hem mızmız ve kusuyo. Çok değil kusması ama kesik kesik gazı da çok kokuyo. 1 çay kaşığı ıhlamur verdim başka ne yapabilirim çok üzülüyorum gözleri felan çok masum bakıyo

gurbet gurbet nemesis nemesis kızlara katılıyorum ayrı yatmama konusunda. Bir kere ayrı yattı mı alışıp istemesinden korkuyorum ben de. Gece sık uyanıyor çünkü oğlum. Eşim hastalandığı zamanlarda ayırıyoruz biz de. Gece uyandığında her seferinde duymuyor eşim ama yorulduğum zaman sesleniyorum kalkıyor. Klasik olacak ama tek başına bebek yapılmıyor. Bu kadar soyutlanmasin erkekler bebek bakimindan. Akşam yoruldum diyin verin kucağına baksın yani.

Kızlar ben bebeğimi bayramda artist gibi gezdirdim kolları hafif soğumuştu çok değil ama alışsın dedim bişi olmaz diye düşündüm sonuç dün akşamdan beri çok huzursuz uykuya dalarken çok ağlıyo kucaktada hem mızmız ve kusuyo. Çok değil kusması ama kesik kesik gazı da çok kokuyo. 1 çay kaşığı ıhlamur verdim başka ne yapabilirim çok üzülüyorum gözleri felan çok masum bakıyo
Kollardan usutmez ki. Baska derdi vardir.

yaaa acaba ondanmı kusuyor damlayı verince benim kızım.acd kullanıyoruz sa acd damlanın adı 15 damla ama her verdiğimde kusuyor fışkırarak kıyamıyorum bende 1 haftadır vermiyorumda.aç verdim bu seferde kusamadı midesinden gurul gurul ses geliyor ağlıyor sevmiyor bi yaa

Muhtemelen canım. Bizde gaz şuruplarından dolayı kusuyormuşuz. Bende diyorum ki gazdan. Hepsini attım. Bidaha öyle kusmadı. Arada bir fazla emince ağzının kenarından geliyor o kadar. Mahvolmuş çocuğum o sürede. Fışkırarak kusardı ağzından burnundan

Canım nasıl geçti ilk günün? Bende yarın ilk kez gidicem ve daha 1hafta gitmicem sanıyordum. Bakalım nasıl olacak.

Yani gaza getirmek istemem de 4ay iyi dayanmışsın. Senin bebeğinse onun da bebeği. Bende bebek 10günlükken odayı ayırıp 50 güne kadar ayrı yattım. Ama benim kararımdı daha rahat ettiğimden yaptım. Sonra uykusu biraz düzene girince yatak odasına döndük. Şuanda da akşam gelince elini yıkar yıkamaz veririm eline, sadece emzirmeye alırım. Gazını filan o çıkartır. Bence açıkça konuş. Büyüyünce mi sevecek yok öyle bir şey.

Haklısın

Bizde yan etki yaptı doktorunuza sormanızı öneririm. Ben doktora sormadan sağlık ocağının lafıyla başlamıştım. Hemen kestik. Altı aylık olunca tahlil yapıp gerekli olurda başlatacağız

Canım bende sordum bu zaten koruyucu tedavi dedi. Mutlak kullanılması gerekiyor dedi. Sağlık ocağının verdiği bi çok bebekte çok yan etki yapmış. Ben onu kullanmıycam sedifer sanırım verdi onu alıcaz

Hay agzina saglik ya. Acaba diyorum bende mi anormallik var. Esim daha hic ayri yatmadi bizde. Haftada 1 gun gece nöbeti onda. Sutu sagar birakirim. Efsus acikinca biberonla besler.ben uyurum. Aksam eve gelince o ilgilenir uyuma saatine kadar.
Ve bebekli hayata gelince. Arkadaslar vallahi zor degil. Toplayin cesaretinizi. Bakin gecen hafta efsunla ikimiz once goz doktoruna gittik sonra disciye gittik. Ikisi 2 ayri kosesinde eskisehirin. Ustelik tranvayla gittik. Aktarma yapa yapa. Her gun yuruyuse cikiyoruz sipamla. Arada huysuzlanip agliyor.kucaklayip dolastiriyorum.sirada ki hedefim cinemaksimumda anne bebek sinemasina gitmek bakalim kismet :)

Bizde ömerle sürekli dışarıdayız. Bebekli hayatta sorun yok bende. Ama diğer konuda sanırım ben yanlış yaptım o rahatlığı vererek. Ama bitti

Canım bende sordum bu zaten koruyucu tedavi dedi. Mutlak kullanılması gerekiyor dedi. Sağlık ocağının verdiği bi çok bebekte çok yan etki yapmış. Ben onu kullanmıycam sedifer sanırım verdi onu alıcaz
Olabilir canım. Kaydedeyim verdiğiniz isimleri.
Ama doğrusu bana da tahlilsiz başlamak mantıklı gelmiyor üç aylıkken tahlil yapılmıştı ve değerler normaldi biraz da ondan içim rahat. Altıncı ayda tahlile göre de başlarız diye düşünüyorum ama dediğin gibi onların verdiğini vermem

Gecmis bayraminiz mubarek olsun kizlar.
Gecmisi okudum bitirdim kizlar neden eslwrinizle ayri yatiyorsunuz biz dogdugundan beri ayni yatiyoruz ustelik 2. Bebis kizim odasinda yatiyor bebis yanimizda besikte.o sizin oldugu gibi babalrinda bebisleri tamam emziremiyorlar ama diger sodrumluluklari alabilirler.ve sizinde dinlenmeye ihtiyaciniz var bu kadar yorulmaya hirpalanmaya degmez heleki mutfak yatak odasi arasinda gunum geciyo diyen arkadaslara uzuluyorum bebisler buyudu alin disari cikin hayatiniza kaldiginiz yerden devam edin biz 5 gunluk ciktik disari halada iceri girmiyoruz kuaforumede gidiyorum bir kafeyede piknigede rahatca gidebiliyorum bebisli hayata al8sin subatin guzel anneleri
Bizim de aynı sadece sorumluluk olarak tek farkımız emzirmedi babamız
4,5 aylığız
Babadan 20 gün ayrı kaldık
Gördüğünde ilk gün ki gibi bağları devam etti
Gözlerinin içine bakıp bakıp güldü
Unutmayı bırak Uras çok özlemiş babasını ,gözlerini ayıramadı

Ben alıştım bebekle gezmeler falan kızkardeşle anneyle çıkıyoruz ama babamız alışmadı işte sürekli herşeyden uzak durmaya çalışıyo.. sorumluluktan kaçıyor işte bende tek kaldım öyle ortada Her şeye koşturmaya çalışıyorum o daha eskisi gibi arkadaşlarla gezmeye devam eve gelince de dizi film izlemeye devam

Ya sizlere demir ilacı mı verdiler ben sordum 6aydan önce verilmiyor dediler bugün olduk 4.Ay aşımızı..şimdilik sadece ocean400 kullanıyoruz

Ben alıştım bebekle gezmeler falan kızkardeşle anneyle çıkıyoruz ama babamız alışmadı işte sürekli herşeyden uzak durmaya çalışıyo.. sorumluluktan kaçıyor işte bende tek kaldım öyle ortada Her şeye koşturmaya çalışıyorum o daha eskisi gibi arkadaşlarla gezmeye devam eve gelince de dizi film izlemeye devam

Bizim öyle değil. Allah var bak diye verince bakıyor. İlgileniyor ama kendisine kaldığında tın. Yada kısa sürelerde. Geve odaya gelmeme sebebi bebeğin sesi ağlaması değil ben camı açmıyorum şimdilik daha oda sıcak diyor. Ve eşim tv sesi ile uyur. Yada tabletten açardık. Şimdi bebekten açamıyor. Bunlar ona zor geldi kısaca. Hele öyle gezmeye gitsin paralarım onu.

Kızlar kan ilacı konusunda instagramda bir pediatristi takip ediyorum düşüncesi şu
"Verilen demir depoları doldurmak için veriliyor eksikliği gidermek adına değil,kaldı ki şu an eksiklik varsa zaten iş işten geçmiş demektir.1 yaşından sonra Demir depoları boşalırsa beyin gelişimi fiziksel gelişimi etkileniyor çocukların "diyor

Back