• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Rapor için il içi ve il dışı alınma şartlarını yazmıştım buraya önce, demek ki gözden kaçmış
Ben 4 yıl önce soruşturma geçirdiğim için tecrübeliyim , o yüzden dikkat etmeniz için yazmıştım ..
Ben ve erkek arkadaşım 14 şubatta birlikte soruşturma geçirmiştik o yüzden unutulmaz bizim için:)
Ben de çok dedim müdür hatalı kabul etmeseydi onaylamasaydı diye , ama ne dediler müdür bilmiyormuş
Sonra kınamadan uyarıya döndü cezam

Keşke annem ya da bakıcım olsa da bıraksam. Bundan sonra çocuk uyuyordu diye geç gidip durmuyor diye erken döneceğim. İnşallah senin okulundakiler daha anlayışlıdır
İnş ya yarın nasıl bir gün olacak benim için merak ediyorum Çocuk olunca insan bir yakınına çok ihtiyaç duyuyor hele ki böyle durumlarda. Benim de kardeşim gelmişti ama şimdi gitti bakalım ne yapacağız. Ayaralayanilirsem bayramdan sonrasını yanlarında alayım diyorum bakalım

Burada bir arkadas yazmıstı köpeği kötü diye o gün aynı hislerle üzülmüştüm.yarın can dostum köpeğimi maalesef uyutma kararı aldı veteriner.canım yanıyor ağlamaktan mahvoldu .bir yandan evladımı sütümü düşünüyorum ama elimde değil çok ağlıyorum

Burada bir arkadas yazmıstı köpeği kötü diye o gün aynı hislerle üzülmüştüm.yarın can dostum köpeğimi maalesef uyutma kararı aldı veteriner.canım yanıyor ağlamaktan mahvoldu .bir yandan evladımı sütümü düşünüyorum ama elimde değil çok ağlıyorum
Oyyyyy icim ciz etti ya :(

Ağladıkça için açılır, ağla arkadaşım .. ama sonra bebeğine bak şükret ve ona sarıl, üzüntü elbette geçmez ama bebeğin seni ferahlatıcı inşallah. Çok üzüldüm...

çok geçmiş olsun, çok üzüldüm cnm sadik dostlarımız insanin evladi gibi oluyorlar. sevgilerini ýaşamak bence bir ayricalik gerçekten.

Ben de böyle yapıyorum bi yer acmayinca gece ona rağmen terlemiş..

Canim ben aydın sokedeyim.oyle çok ilgilenmezler bizim hastanede ne yazık ki..

Amin canım ama benimki biberondaki sutume de yapiyor canım ya ben onu da zorla veriyorum hatta bazen onu içmek istemiyor mama vermek zorunda kalıyorum günde 1den fazla...çok dua ediyorum yasin fln okurken babama,başka şeyler de okuyorum kızım emsin diye hayırlısı böyleymis

Kehribar kolye denedin mi canım gecmis olsun

Bence buyuduler artık kontrollü uyutabilirsin

Bi diyetisyene gidersen o bu liste verir porsiyon porsiyon tuketirsin meyve evet şeker var ama mesela benim diyetisyenim yarım elma demişti bir öğünde onların kaç tanesi kaç porsiyon hepsi yazıyor. Be 2 kere yaptırdım yükleme çünkü ilki sınırda çıkmıştı 2.si de sınırda çıktı diyet yaptım bu sayede hem bebeğin sağlığı kontrol altına alındı hem de ben fazla kilo almadım. Tabi tercih meselesi

Kasık maması hazir mi canım kavanozdakiler mi
Canım sen çevredeki hastaneleri araştır emzirme destek bölümü (rekreasyon) vardır kesin gidip benimle ilgilenin demeyeceksin zaten
Onunla ilgilenen bölümler var o bölümden randevu alacaksın kbb Dan randevu alır gibi

Erkek anneleri bebek kıyafetleri için soobe nin internet sayfasına bakabilirsiniz iade değişim hepsi var zaten. Seçenek olur yolsa 3 5 tane askıdan kıyafet seçmesi çok zor oluyo

Kızlar hamilelikte karpal tünel sendromu yaşayanlardandım bende.
İki gündür yeniden parmaklarım uyuşuyor sizlerdede oluyormu arada?
Ben yaşadım hala yaşıyorum daha da arttı

Benim kopegim kuzum kemik kanseri oldu tek bacak kesildi digeri kemoterapiden yandi
Veterineriniz bu kararı aldı ama siz o kararı onayladınız mi eğer istemiyorsanız uyutmak zorunda değilsiniz
Yani Çok zor bu karar ben o kararı veremezdim sanırım veremedim de zaten
Neyi var kopeğinin cidden çok üzücü seni çok iyi anlamıyorum

Ben yaşadım hala yaşıyorum daha da arttı

Benim kopegim kuzum kemik kanseri oldu tek bacak kesildi digeri kemoterapiden yandi
Veterineriniz bu kararı aldı ama siz o kararı onayladınız mi eğer istemiyorsanız uyutmak zorunda değilsiniz
Yani Çok zor bu karar ben o kararı veremezdim sanırım veremedim de zaten
Neyi var kopeğinin cidden çok üzücü seni çok iyi anlamıyorum
Anlıyorum olacak

Canım inst da ki sendin drğil mi köpeğinle fotoğraf koymustun görünce çok üzüldüm zaten içiz cız etti allah yardımcın olsun zor bir durum ama hayat işte hem onun için en iyisi bu sanırım acılarından kurtulacak allah sabır versin sana da

Back