2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimkide yapıyor canım... ebet bazıları iyi niyetli sen dinlen diyerek alıyor ama bebe yabancılıyor işte ama anlatamıyorsunda...

Öğretmenden kaynaklıdır belki kuzum, aslında bi mantığı var tabi. Ama senin ilgin de olmayabilir, sebebi anlamak için, çocuğu görmem lazım :) özel dersten önce söyleriz bazen
Hehe evrt ogretmeni hic sevmiyordum:) zaten son sene mat ogretmenimiz degisti karneme 5 geldi :)

Avent Biberon kullanan var mi ? Emzik ucu ne kullaniyoraunuz ? 2 numara tek delik çift delik filan var anlamadım ben ?

Ben de seni hamileliğimde yaşadığımdan anlıyorum. Ben kimsenin karnına dokunmadım gelen dokundu giden dokundu sinir oluyordum biley de demek istemedim kırmamak için. Şimdi de seminerde bakacak birini bulunca süt sağıp bıraktım götürmedim ama yarın götüreyim diyorum sen böyle diyince korktum

Kızlar bi Regl krizi de benden. İki ay regl oldum. Bu ay dört gündür belim ağrıyor ne gelen var ne giden:) günüm geçti ödüm koptu
Bugün güvenilir bi testle baktım ve yok. Test parasını verip olmadığını görüp rahatlayınca geldi kendileri:))

Çilek ve domates 9.aydan önce verilmezkş çok tehlikeli..6.aya geçmeden benim doktorum hiç bir şey verme dedi.sadece anne sütü.kamu spotunda bile çıkıyor bu..siz erken başlamışsınız sanki?
Simdilik bence de erken daha 4 aylik bile olmadi. Annem israr etti diye verdirdim . Yoksa daha vermem bende.

Avent Biberon kullanan var mi ? Emzik ucu ne kullaniyoraunuz ? 2 numara tek delik çift delik filan var anlamadım ben ?
bende 3 delikliyi aldim fazla akittigi icin 1e geri döndüm. zaten anne memesinden de fazla süt gelmezmiş hatta biberondan kolay süt akışına alisirsa anne memesini de reddedebiliyorlar.

Benimkide yapıyor canım... ebet bazıları iyi niyetli sen dinlen diyerek alıyor ama bebe yabancılıyor işte ama anlatamıyorsunda...
Alıyo dışarılara götürüyor bu arada da yanağını şapır şupur öpüyor. Ben bebeğim yanımda değilken onun yüzünü göremiyorken çok huzursuz oluyorum. Yüzü illaki bana dönük olacak belki ben abartıyorum ama insanlarında kınar bakışlarından uyuz oluyorum

Gökçe ada... Ne güzel isim. Moral bozucu olmuş ama bozma moralini canım, ben böyle bir durumda hemen eve gidince yıkıyorum bebemi :) kirini pasını atsın arınsın teyzelerin kokusundan :) seni unutmamıştır canım unutur mu hiç anasını, bugün yüzündendir o. Düşüncesiz işte insanlar ve hep var olacaklar... Allah bebelerimizi korusun ..

Canım çok samimi, temiz güvenilir bir arkadaşın varsa ona ver, paslaşın. İstemediğin biri gelince de aaa ne koktu dur ben altını değiştireyim de, alıver .. Her zaman mümkün olmuyor biliyorum ama....

Keşke annem ya da bakıcım olsa da bıraksam. Bundan sonra çocuk uyuyordu diye geç gidip durmuyor diye erken döneceğim. İnşallah senin okulundakiler daha anlayışlıdır

Canım çok samimi, temiz güvenilir bir arkadaşın varsa ona ver, paslaşın. İstemediğin biri gelince de aaa ne koktu dur ben altını değiştireyim de, alıver .. Her zaman mümkün olmuyor biliyorum ama....
Denedim ondan da alıyorlar ne garip insanlar var. Hangi birinden kaçıracağımı şaşırdım. Özellikle erkeklerin dokunmasına ifrit oluyorum.

Yıkamaz mıyım canım. Sıpa bu seferde gece uykusuna geçtik saniyo uzun uzun uyuyo zor uyandırıyoruz :)

Merhabalar , niye yanlis anlayayim biliyorum alerjen olduklarini ama iste soz dinletememistim neyseki bugun oyle bir girisimi olmadi annemin de . Simdilik kapandi bu tattirmalar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…