• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bizim bebenin boynu pisik gibi egzama gibi nasil gecer varmi bilginiz sicakta cogaliyor sanki
Onluk takiyormusun. Efsununda cok oldu onluk kesiyor heralde. Sik sik degistirip kremliyorum. Gun icinde de sik sik sampuaniyla kopukleyip yikiyorum. Tam gecmedi ama daha iyi.

Ek gıdaya geçenler neden bu kadar acele ettiniz, doktorlar ilk 6ay anne sütü diye bas bas bağrıyor, eğer ayda 400g dan az alıyorsa formül mama ile desteklenebilir, çocuğu sağlıksız 1kilo aldıracağınıza sağlıklı 400g aldırmak çok daha mantıklı, kilo alması mükemmel anne yapmıyor bizi, çocuğumuzun sağlığını düşünmeliyiz bence..

Ek gıdaya geçenler neden bu kadar acele ettiniz, doktorlar ilk 6ay anne sütü diye bas bas bağrıyor, eğer ayda 400g dan az alıyorsa formül mama ile desteklenebilir, çocuğu sağlıksız 1kilo aldıracağınıza sağlıklı 400g aldırmak çok daha mantıklı, kilo alması mükemmel anne yapmıyor bizi, çocuğumuzun sağlığını düşünmeliyiz bence..
Cnm ben 6 aydan önce geçmiycem ama arkadaşlar tatlara alışsın diye tatırıyorlar sadece. kilo aldırmak için değil yani. Bi de sadece mamayla beslenen bebişler var onlar 4 aydan sonra başlıyor zaten ek gıdaya. Çoğu dr bu şekilde öneriyor

Ek gidaya baslamak degil canim zaten. Ben mesela sadece 1 2 damla veriyorum. Cunku cok ilgili yediklerimize karsi.

Öğretmenim şun integralden hayatim boyunca hep nefret ettim ya matematigimin katili :KK70: ilk defa sinavdan 1 almistim sayesinde
Öğretmenden kaynaklıdır belki kuzum, aslında bi mantığı var tabi. Ama senin ilgin de olmayabilir, sebebi anlamak için, çocuğu görmem lazım :) özel dersten önce söyleriz bazen ;)

Ben de böyle yapıyorum bi yer acmayinca gece ona rağmen terlemiş..

Canim ben aydın sokedeyim.oyle çok ilgilenmezler bizim hastanede ne yazık ki..

Amin canım ama benimki biberondaki sutume de yapiyor canım ya ben onu da zorla veriyorum hatta bazen onu içmek istemiyor mama vermek zorunda kalıyorum günde 1den fazla...çok dua ediyorum yasin fln okurken babama,başka şeyler de okuyorum kızım emsin diye hayırlısı böyleymis

Kehribar kolye denedin mi canım gecmis olsun

Bence buyuduler artık kontrollü uyutabilirsin

Bi diyetisyene gidersen o bu liste verir porsiyon porsiyon tuketirsin meyve evet şeker var ama mesela benim diyetisyenim yarım elma demişti bir öğünde onların kaç tanesi kaç porsiyon hepsi yazıyor. Be 2 kere yaptırdım yükleme çünkü ilki sınırda çıkmıştı 2.si de sınırda çıktı diyet yaptım bu sayede hem bebeğin sağlığı kontrol altına alındı hem de ben fazla kilo almadım. Tabi tercih meselesi

Kasık maması hazir mi canım kavanozdakiler mi
ben meyve püresi olanları aldım canım hipp kavanoz olan

Kehribar kolye düşünen varsa alsın kızlar. Bizim gaz sorunumuzu o baya azalttı. Ve aynı ayda olan bebeklerin ağzı çeşme gibi salya akıtıyorken bizde nerdeyse yok. Sadece ellerini kemirdiğinde kenardan akıyor :KK70:
Ama alırken çok dikkat edin. Sahte dolu ortalık. Glt sertifikası olmalı. O sertifika ile satan instagramda tek bi sayfa var. Ordan aldım.[/QUOTE
Nerden aldın canım sayfanın ismini söyler misin

Kızlar hamilelikte karpal tünel sendromu yaşayanlardandım bende.
İki gündür yeniden parmaklarım uyuşuyor sizlerdede oluyormu arada?

Kızlar hamilelikte karpal tünel sendromu yaşayanlardandım bende.
İki gündür yeniden parmaklarım uyuşuyor sizlerdede oluyormu arada?

cnm bende de ilk 3 ay cok oldu. bu ara azaldi. bende karpal tünel oldugunu sonradan öğrendim açıkçası. pek dikkate almadim.simdi de cok seyrek oluyor.

Kızlar malum öğretmenlerin seminer dönemi başladı. Bende aldım bebemi gittim okula ama 3 gündür burnumdan geliyor. Çok kalabalık değil 60 öğretmenlik bir okuluz. Herkes kucağına almaya ellemeye bacaklarını sıkmaya çalışıyor. Arkadaşla konuşuyorum mesela bi bakıyorum biri bebek arabasını almış gezdirmeye çalışıyor yavrumu. Ben bu zamana kadar kimsenin cocuguna izinsiz dokunmamış insanım. Milletin böyle yapması sinirlerimi çok bozuyor. Vermediğimde Aaa bu kadar da bağlılık olmaz diye surat yapıyorlar zorla çekiştiren bile var sorsan 30 40 yıllık öğretmenler. Bugün artık çok huysuzlandı Gökçe Ada. Son 1 saatimiz ağlayarak geçti. Bahçede kimsenin olmadığı yerde sakinleşti içeri girince ağlamaya başladı. Okulda hiç emmedi. 12.30 da bi emmi hala onunla duruyo ki memeye yapışık bir çocuktu. Resmen reddediyor. Acaba bana kızdı mı ya da beni unuttu mu ki? Çok üzgünüm ve moralim çok bozuk

İyi günler sıcaklarla aranız nasıl emzik konusunda Biz biraz ilerleme kaydettik sanırım Avent emzik ilk aldığım tutmadı wee damaklı,Chicco soft ,avent ultrasoft ,nuk kauçuk dan sonra bugün kiraz emzik denedim ilkkez onu atmadan uyudu inşallah devamlılığı olur

Back